English Version
This Site Is Available In English

درختان نماد سر زندگی و حیات هستند

درختان نماد سر زندگی و حیات هستند

 

مشارکت مکتوب همسفران لژیون یازدهم، راهنما همسفر مولود:

 

 

راهنما همسفر مولود:
هفته درختکاری یکی از دستور جلساتی است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد، اگر از اهمیت وجود درختان بخواهم چند مورد مثال بزنم می‌توان گفت: بیشترین مقدار اکسیژن مصرفی ما توسط این نعمت‌های الهی تامین می‌شود، همچنین بسیاری از گازهای سمی، حشرات موذی، باکتری‌ها و قارچ‌ها توسط درختان از بین می‌روند.
بسیاری از وسایلی که در زندگی از آنها استفاده می‌کنیم، از چوب درختان تامین می‌شوند و درختان علاوه بر تمام فوایدی که دارند نماد سرزندگی و حیات هستند.
اما اگر بخواهیم از نظر جهان‌بینی به این موضوع نگاه کنیم و از طبیعت الگو بگیریم همانطور که یک بذر کاشته می‌شود و نیاز به آبیاری، نگهداری درست و سپری شدن زمان دارد تا به بار بنشیند ما هم در کنگره توسط آموزش‌ها بذر دانایی درونمان کاشته می‌شود و اگر مسیر تعیین شده را به درستی طی کنیم و آموزش بگیریم قطعا مانند همان درخت، ثمره و نتیجه‌اش را خواهیم دید.
انشالا بتوانیم با کاشت هر ساله یک بذر و جلوگیری از آسیب رسیدن به طبیعت با نریختن زباله و آلاینده‌ها به سلامت زمین و در نهایت سلامت خودمان کمک بزرگی بکنیم.

 


 

همسفر مریم:
هفته درختکاری را به همه تبریک می‌گویم، مسافران و همسفران بعد از یک سال رهایی می‌توانند در اسفند ماه درخت بکارند، آنها باید آدرس کاشت درخت، نوع درخت و تاریخ کاشت درخت را یادداشت کنند و خودشان از ‌آن مراقبت کنند.
کاشت درختان باعث هوای پاک، تنفس بهتر به خاطر اکسیژن موجود در آن می‌شود،
من از درختان  و طبیعت زیبا درس می‌گیرم که همیشه انسان مفیدی باشم، مشکلات خودم را با صبر و در طی زمان حل کنم؛ زیرا درختان فقط با خاک، نورخورشید و آب، به ما میوه‌ پر باری را می‌دهند، درختان همیشه ایستاده می‌میرند و ما انسان‌ها از هرقسمت آنها استفاده می‌کنیم.
من در فصل تابستان که هوا گرم باشد، زیرسایه‌ درخت کمی استراحت می‌کنم و بیشتر به ارزش آنها پی می‌برم، من نباید به درختان آسیب بزنم؛ چون دارم به خودم آسیب می‌زنم، همیشه باید قدردان درختان و هر نعمت دیگری که از آن استفاده می‌کنم‌ باشم، ازهر نفسی که می‌کشم ازخداوند و درختان تشکر کنم، با حس خوب و با عشق مراقب درختان باشم.

همسفر طاهره:
درخت و درختکاری راه حل مناسب برای مبارزه با آلودگی ما پانزده اسفند را به عنوان روز درختکاری جشن می‌گیریم تا هرگز فراموش نکنیم درختان این زیبایی‌های خلقت چقدر مفید هستند و هر کس باید حداقل یک نهال بکارد تا دیگران نیز بتوانند از این نعمت خدادادی استفاده کنند، با کاشت درختان سازگار با وضعیت جوی ایران و با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی خشک و کم‌باران اغلب مناطق کشور می‌توان محیط زیست را لطیف و با طراوت کرد طبیعت و فضای سبز وسیله برای بقای بشری و حفظ زیبایی شهر است؛ و به عنوان ایرانی ارزشمند به همه انسان‌ها تعلق دارد درختان ریه‌های کره زمین هستند؛ همانطور که یک انسان بدون ریه و بدون تنفس می‌میرد، جهان هستی نیز بدون این درختان خواهد مرد، به همین جهت همه ما کودک، جوان، بزرگ، پیر، زن و مرد در برابر جهان هستی خود مسئول هستیم، پس چه خوب است روز درختکاری را بهانه کنیم، درختی به نشانه احترام به محیط زیست در خاک بکاریم هفته درختکاری مبارک.

همسفر زهرا:
درختکاری حرکت بسیار زیبایی است که چند سالی می‌شود که به لطف آقای مهندس به دستور جلسات کنگره۶۰ اضافه شده است، هر مسافر که به رهایی می‌رسد یک درخت می‌کارد کار کنگره احیای انسان‌هاست و این کار هم باعث احیای طبیعت می‌شود، کاشت نهال باعث می‌شود که به محیط زیست اهمیت بدهیم، کاری است که شاید سال‌ها طول بکشد تا جا بیفتد و من هم به عنوان همسفر می‌توانم درمحلی نزدیک این کار را انجام بدهم و نهالی بکارم که بتوانم از آن مراقبت نمایم؛ وادی دوازده به من آموخت هرخواسته مانند بذری است که برای بارور شدن نیاز به زمان و بستر مناسب دارد و صبر را در این وادی به معنی واقعی دریافت کردم از همه مهم‌تر برای اینکه محصول دلخواه را در آخر امر ببینم باید به حل مشکلات مسیر همان گونه احترام بگذارم که به خواسته‌ام احترام خواهم گذاشت، جوانه‌زدن درختان به من امید را یاد می‌دهد و شکوفه زدن درختان روحم را تازه می‌کند سال‌ها این‌کار را انجام دادم بازهم تکرار خواهم کرد به امید روزی که روحم خالی از یاس و ناامیدی شود و هر روز جوانه تازه بزنم.

همسفر لیلا:
همان‌طور که کار کنگره احیای انسان‌های در بند تاریکی‌هاست، کاشتن درخت هم باعث احیای طبیعت می‌شود.
ما همیشه باید طبیعت را الگوی خود قرار بدهیم، طبیعت درختان را بدون هیچ چشم‌داشتی در اختیار بشر قرار می‌دهد؛ ولی گاهی اوقات ما انسان‌ها به جای قدردانی، خسارت وارد می‌کنیم.
در وادی دوازدهم به این موضوع اشاره می‌کند: یکی از راه‌های جبران خسارت کاشت سالیانه درخت است؛ درخت مظهر پاکی، زندگی و آبادانی می‌باشد، هر فردی که در کنگره رها می‌شود، بایستی هر سال به شکرانه رسیدن به سلامتی و حال خوش، یک درخت بکارد و نکته مهم اینکه بتواند در طول سال از آن درخت رسیدگی و مراقبت کند تا به درختی تنومند تبدیل شود تا بدین شکل جبران خسارت شود.
کاشتن درخت به من می‌آموزد، که اگر می‌خواهم به خواسته‌هایم برسم باید زمان را در نظر داشته باشم پس؛ در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود به شرط آن ‌که صبر داشته باشم و بدانم همه چیز به صورت تدریجی انجام می‌شود۰
من همسفر هم می‌توانم در محل زندگی خود نهالی بکارم و از آن مراقبت کنم تا به ثمر برسد و بتوانم خدمتی به جامعه و طبیعت بکنم و همانطور که می‌دانیم دیگران کاشتند و ما خوردیم  حال ما بکاریم تا دیگران استفاده بکنند.

 

همسفر فرحناز:
در ابتدا این هفته مبارک را خدمت جناب مهندس و تک‌تک اعضای کنگره۶۰ تبریک عرض می‌نمایم.
هر ساله با نزدیک شدن به فصل دل‌انگیز بهار اعضای کنگره۶۰ اقدام به کاشت نهال‌هایی در بخش‌های مختلف شهر محل اقامت‌شان می‌کنند.
در تمامی دستور جلسات کنگره حکمت و آموزشی نهفته است و البته دستور جلسه هفته درختکاری نیز آموزشی ارزشمند را به همراه داشته است.
در وادی دوازدهم بخش سه جناب مهندس می‌فرمایند که حقیقتاً انسان‌ها  مخرب طبیعت هستند، از قطع بی‌رویه درختان گرفته تا رها کردن زباله‌های‌شان در طبیعت و...
با درختکاری در جای‌جای ایران می‌توان به احیاء مجدد طبیعت زیبای کشورمان کمک نمائیم ، همان گونه که در کنگره آموخته‌ایم که روی سه بخش جسم، روان و جهان‌بینی‌مان کار کنیم، با کاشت درخت صبر، احترام به طبیعت و اکوسیستم را نیز خواهیم آموخت، همچنین با مراقبت از نهال کاشته شده حس مسئولیت‌پذیری و قدرشناسی از طبیعت در ما رشد خواهد نمود و این که درختان همانند انسان‌ها نیاز به مراقبت و محافظت دارند.
خداوند را شاکرم که در کنگره حضور دارم و از آموزش‌هایش در جهت رشد صور پنهانم استفاده می‌کنم.

 

همسفر عائده:
هفته درختکاری را پیشاپیش تبریک می‌گویم .
اهمیت درخت و درختکاری بر کسی پوشیده نیست، درختان علاوه بر این که هوا را تمیز می‌کنند، منظره چشم‌نوازی را هم ایجاد می‌کنند که روح و روان انسان را جلا می‌دهند، در حفظ و نگه‌داری طبیعت همه باید بکوشیم و از خراشیدن و از بین بردن درختان و طبیعت پرهیز کنیم، تا طبیعت هم به ما آن چه را که دارد ارزانی کند.
در کنگره برای درخت و درختکاری و در کل طبیعت ارزش بسیار زیادی قائل می‌شوند و همه در هفته درختکاری سعی می‌کنند که حداقل یک درخت بکارند و از آن مراقبت می‌کنند تا به ثمر برسد.
در هر منطقه باید بنا بر آب ‌و هوای آن منطقه درخت کاشته شود، درختان با گرفتن دی‌اکسیدکربن محیط و تبدیل آن به اکسیژن کمک زیادی به پاکیزگی هوا می‌کنند، باید محیط زیست را همیشه تمیز و پاکیزه نگاه داریم.
به امید روزی که به این باور برسیم که پس از ما هم کسانی هستند که می‌خواهند روی این کره خاکی زندگی کنند و از طبیعت و زیبایی‌های آن لذت ببرند.

 

همسفر سما:
ما هر سال در کنگره۶۰ دستور جلسه درختکاری را داریم، با هدف بیان اهمیت درخت و درختکاری؛ در هفته درختکاری همانطور که از نامش پیداست باید نهالی در زمین کاشته شود و اعضای کنگره۶۰ در راستای سپاس از خدمات طبیعت، این آیین را به خوبی اجرا می‌کنند و در اطراف شهرها و پارک‌ها به کاشت نهال اقدام می‌کنند و همه آنهایی که یک‌ سال از رهایی‌شان از دام اعتیاد گذشته است، در این حرکت ارزشمند مشارکت دارند.
همانطور که می‌دانیم درختان یکی از حیاتی‌ترین نقش‌ها را در حیات انسان‌ها و سایر جاندارها دارند، آنها برای ادامه حیات از دی‌اکسیدکربن استفاده کرده و به این وسیله هوا را پاک می‌سازند، جدا از بحث علمی می‌توان گفت: وجود درختان رنگی دیگر به طبیعت می‌بخشند و دیدن‌شان روحمان را تازه می‌کنند که با هیچ حسی قابل مقایسه نیست.
این دستور جلسه آموزشی بود برای من که می‌شود با قدم‌ها و حرکت‌های کوچک جلوی یک فاجعه زیست محیطی را گرفت و زمینی مناسب زندگی را داشته باشیم، چه برای خود، چه برای آیندگان...

 

همسفر شکریه:
آقای مهندس در وادی دوازدهم درباره موضوع درختکاری صحبت کردند و توصیه کردند برای آبادانی زمین و محیطی پاکیزه و سالم برای خودمان می‌توانیم هر ساله یک درخت بکاریم از هر نوع که باشد.
در رابطه با هفته درختکاری؛ به نظر من زمین یکی از زیباترین و قشنگ‌ترین مکان‌هایی هست که خداوند آفریده است و ما باید قدر آن را بدانیم، به آن آسیب نزنیم در حالی که ما در مدت زمان زندگی‌مان خسارت‌ها و آسیب‌های زیادی را به درختان و جنگل‌ها و طبیعت وارد کرده‌ایم، می‌توانیم هرساله با کاشتن درختی جبران خسارت کنیم و درختی را به زمین هدیه دهیم، تا نبض حیات و زمین از بین نرود و هوای زمین تصفیه شود، آقای مهندس و کنگره عشق را به ما آموزش دادند و ما هم با کاشتن نهال می‌توانیم عشق و محبت را به زمین هدیه بدهیم.


همسفر سارا:
خدا را سپاسگزارم بابت بودن  درختان زیبا من باید برای تشکر و حفظ طبیعت و بقای خود که همه بستگی به بودن درختان و موجودات دارند به کاشت درخت بپردازم وقتی درختی کاشته می‌شود زندگی خیلی ازموجودات بقا پیدا می‌کند، با کاشت درختان هم مناظر چشم‌نواز و هم هوای متعادل و سالم ایجاد می‌شود، درختان با فیلترکردن هوا و کاهش آلاینده‌ها از بسیاری از بیماری‌های تنفسی جلوگیری می‌کنند، از بودن در کنار درختان استرس و فشارخون پایین می‌آید واز بود ن در هر جایی که درختان باشند مکانی برای تفریح و گردش و ورزش می‌شوند، ازدرخت می‌شود آموخت که برای رسیدن به هدف باید زمان در نظر گرفته شود تا امر اول اجرا شود بعضی درختان در مناطق گرم یا بد آب و هوا با آب‌شور و تلخ و بادهای گرم بهترین میوه‌ها را می‌دهند من هم یاد بگیرم که در شرایط سخت و ناملایمات زندگی ببخشم بگذرم و بهترین رفتار و عمل شایسته را انجام بدهم.

همسفر آرزو:

اگر بخواهم در مورد درختکاری صحبتی بکنم این مسئله را می‌گویم؛ که خودم را در کنگره همچون یک بذر می‌ببینم که با طی فرآیند زمان، با گرفتن اکسیژنی که در کنگره یعنی آموزش، خاک مناسب یعنی بستری که در کنگره برایم فراهم شده است؛ آری با کاشتن یک بذر در خاک می‌توان درختی پر بار به ثمر نشاند، درختی که از میوه‌اش، سایه‌اش و تمامِ مزیت‌هایش استفاده کرد؛ هر مسافری که در کنگره احیا می‌شود و از بند اعتیاد رها می‌شود، نهالی می‌کارد که ببیند جان دادن به یک موجود یعنی چه؛ آن نهال را نام‌گذاری می‌کند آبیاری و مراقبت می‌کند تا جان بگیرد، پس می‌بینیم که جناب مهندس چقدر با تدبیر همه چیز را در کنگره کنارِ هم چیده‌اند و به ما آموزش می‌دهند؛ به ما آموزش می‌دهند که در تمیزی محیط اطرافمان کوشا باشیم، در نگهداری از موجودات اطرافمان کوشا باشیم و تلاش کنیم برای زندگیِ بهتر و زیباتر؛ پس مراقبت از درختان را که به ما زندگی می‌بخشند سر لوحه زندگیِ خود قرار دهیم؛ راهنمایِ عزیزم خانم مولود خیلی زیبا فرمودند: که همچون درخت بی‌منت ببخشید و بخشنده باشید آری همان‌طور که روش کنگره برگرفته از طبیعت است پس درخت برازنده‌ترین الگوست برای ما؛ یاد بگیریم بی‌منت ببخشیم.
از نظرِ منِ آرزو کنگره یعنی؛ زیبا دیدن، محبت کردن و محبت دیدن، راه و روش درست زندگی کردن.

همسفر الهام:

خدا را شکر می‌کنم که به کنگره آمدم والان می‌توانم در مورد یک موضوع مشارکت داشته باشم و آموزش بگیرم، در مورد درختکاری داشتم فکر می‌کردم یاد یک نکته از یک سی‌دی افتادم که جناب مهندس می‌فرماید: بال‌زدن یک پروانه در سیستم حال خلقت کائنات تاثیر دارد، خوب قطعا کاشت درخت هم همین طور، من یاد گرفتم که یک درخت چه خدماتی می‌تواند به ما انسان‌ها داشته باشد تازه شاید ذره‌ای از این را من بدانم، خوب این نشان میدهد درختکاری یک کار بسیار با ارزش است و مهندس عزیز این را با این دستور جلسه می‌خواهند به من آموزش بدهند و شاید هم من با کاشتن یک درخت بتوانم کمی جبران خسارت داشته باشم، ولی واقعا کاشت درخت و آبیاری چقدر لذت‌بخش می‌تواند باشد با هر بار نگاه‌کردن به این کار چه انرژی  خوبی می‌شود دریافت کرد انگارکه همان طور که وقت می‌گذارم  و انرژی مصرف می‌کنم کاشته می‌شود و برای همیشه دوباره انرژی برداشت می‌شود؛ این می‌شود همان فرمول داد و ستدی که مهندس در مورد این خیلی تاکید می‌کنند یا همان خدمت‌کردن که حال انسان را خوب می‌کند ممنون از همه و تشکر از جناب مهندس عزیز.

تنظیم و ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم) دبیرسایت

 

 همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .