English Version
This Site Is Available In English

درختان ریه‌های زمین هستند.

درختان ریه‌های زمین هستند.

جلسه سوم از دوره هفدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی زاگرس، با استادی مسافر حسن، نگهبانی مسافر مصطفی و دبیری مسافر علی ‌، با دستور جلسه « هفته درختکاری » روز سه‌شنبه 14اسفند‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که اجازه داد که در این جایگاه قرار بگیرم تا بتوانم آموزش بگیرم و خدمت کنم. فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به همه‌ی شما عزیزان تبریک عرض می‌کنم. دستور جلسه این هفته کنگره ۶۰ "درختکاری" است؛ در کشور ما پانزدهم اسفندماه را روز درختکاری نامیده‌اند و این کار بسیار زیبا در سراسر کشور انجام می‌شود. وادی دوم می‌گوید هیچ مخلوقی جهت بیهودگی، قدم به حیات نمی‌نهد؛ درختان هم یکی از مخلوقات خداوند هستند که نقش بسیار مهمی در زندگی انسان‌ها و سایر موجودات زنده دارند و مهم‌ترین ویژگی درختان این است که نقش ریه‌های زمین را انجام می‌دهند. متأسفانه درختان به خاطر بی‌احتیاطی و سودجویی انسان‌ها قطع می‌شوند و به زغال و سایر کالاهای چوبی تبدیل می‌شوند که این امر خود باعث گرم شدن کره زمین و آلودگی شدید هوا و همچنین آسیب به جو و اتمسفر زمین شده است.

زمانی که من در تاریکی اعتیاد و ضد ارزش‌ها بودم خواسته یا ناخواسته به جامعه و طبیعت پیرامون خودم خسارت وارد کرده‌ام؛ یکی از مسائلی که در کنگره ۶۰ به ما آموزش داده می‌شود بازپرداخت بدهی یا جبران خسارت است که آقای مهندس در وادی هشتم به این مسئله پرداخته است. این بدان معنی است که من باید تخریب‌هایی که به خودم خانواده‌ام و جامعه وارد کرده‌ام را به نحوی شایسته جبران کنم. در جبران خسارتی که به طبیعت و جامعه وارد کرده‌ام می‌توانم به‌عنوان بازپرداخت بدهی و جبران خسارت، در مکان‌هایی که شرایط آنجا برای کاشت درخت مناسب باشد و همچنین بتوانم از آن نگهداری و مراقبت کنم در حد توانم درخت بکارم.
در فرهنگ کشور عزیز ما درخت نماد سرسبزی و استواری است. کاشت درخت در کنگره و بیرون از کنگره متفاوت است؛ در کنگره بر مبنای آبادانی درون خویش و با آموزش‌های جهان‌بینی که در کنگره دریافت کردهایم درخت می‌کاریم. نهالی که تازه کاشته می‌شود مانند نوزادی است که تازه به دنیا آمده است باید از او مراقبت کنیم تا رشد کند و تبدیل به درختی تنومند شود. در بعضی از مواقع ما شاید نتوانیم ثمره‌ای از درختانی که کاشته‌ایم ببریم، اما همان‌طور که در وادی دوازدهم می‌گوید در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود». به‌بیان‌دیگر دیگران کاشتند و ما خوردیم ما می‌کاریم تا دیگران نیز بخورند؛ و این امر باعث می‌شود تا پیوند محبتی بین انسان‌ها و زمین به وجود بیاید و قدر مکانی که در آن زندگی می‌کنیم را بیشتر بدانیم.

تصاویری از دومین افطاری ماه رمضان

تایپ گزارش: مسافر مظاهر لژیون 7
عکس: مسافر حسن مرزبان خبری
بارگزاری: مسافر محمد لژیون 8
مسافران کنگره 60 نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .