چهاردهمین جلسه از دوره سوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صفادشت با استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «درختکاری» روز سهشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که توفیق حاصل شد که در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم، از ایجنت همسفر ژیلا، راهنمای خودم راهنما همسفر ژیلا سپاسگزارم که اداره جلسه را به من واگذار کردند تا خدمت کنم و کنار شما آموزش بگیرم؛ ماه رمضان را هم به همه عزیزان تبریک میگویم؛ انشاءالله طاعاتتون قبول باشد. در مورد دستور جلسه همانطور که همه ما میدانیم ۱۵ اسفند در تقویم روز درختکاری میباشد.
دستور جلسه درختکاری باعث نقطه تفکری عمیق در کنگره۶۰ شد. باید تشخیص بدهیم که ما از درختان چه استفادههایی کنیم؟ درخت برای پرندگان سرپناه میباشد یا زمانیکه میخواهیم برای گردش و یا مسافرت به طبیعت برویم درختی را پیدا میکنیم که زیر سایه آن بنشینیم و یا اینکه از میوههای درخت ویتامینهای مورد نیاز که برای بدن مفید است را تامین میکنیم. میوههای درخت مانند آموزشهای کنگره بیمنت در اختیار همگان قرار میگیرد و ما باید قدردان باشیم.
آقای مهندس با تفکر عمیق خود برای مسافرانی که سالهای سال با مصرف مواد به درختان آسیب رساندند روزی را برای درختکاری تعیین کردند که از سال 1391 شروع شده است و مسافرها بعد از رهایی در آن روز درخت میکارند و هم اکنون ۳ سال است که همسفران هم میتوانند در این اردو درختکاری شرکت کنند و خیلی انرژی بالایی هم دارد. استاد امین فرمودند که فقط این نیست در کنگره درخت بکاریم در کنار خانواده هرجایی که میتوانیم درخت بکاریم و آ نرا آبیاری و رسیدگی کنیم.
قبل از کنگره هیچ احساسی به گل و درخت نداشتم؛ اوایل سفر بودم که در پارک حافظ دیدم راهنما همسفر ژیلا درخت کاشتند و برای من بسیار جالب بود و بعد از آن اطلاع پیدا کردم که در کنگره درخت میکارند. مادرم در شهرستان کلی درخت کاشته بود و همیشه مسافرم میگفت: ما هم از این درختان قلمه بزنیم و در حیاط خودمان هم بکاریم؛ اما همیشه مخالفت میکردم؛ ولی با آموزشهای کنگره پارسال آخر سفر مسافرم منزل مادرم رفتیم که ایشان تعدادی درخت را هرس کرده بودند و مسافرم گفت: منزل خودمان ببریم و در حیاط بکاریم. آقای مهندس فرمودهاند: هر شخصی که به رهایی میرسد باید یک درخت بکارد.
یک قلمه از درخت انگور را در حیاط کاشتیم و خدا را شکر امسال تابستان رشد برگهایش را که دیدم انرژی خاصی به من داد و با دیدن درخت همیشه به یاد آموزشهای کنگره میافتم. امسال هم که آقای مهندس فرمودند: باید بیابانزدایی انجام دهیم. در سایت اصلی کنگره دیدم خیلی از مسافران در شهر اصفهان برای بیابانزدایی و کاشت بذر رفته بودند و واقعاً خیلی خوشحال شدم. مسافرهایی که یک روزی در تاریکی بودند و حالشان خراب بود و به طبیعت آسیب میزدند در حال حاضر با حال و انرژی خوب دور هم جمع میشوند و دست به دست هم میدهند و نهال میکارند؛ از خداوند میخواهم که با آموزشهایی که دریافت میکنیم ما نیز بتوانیم برای آیندگان درختی بکاریم تا آنها هم استفاده کنند.
در ادامه انتخابات نگهبانی دوره چهارم کارگاه آموزشی خصوصی همسفران در نمایندگی با شرکت ۲ نفر از اعضاء برگزار شد و همسفر الهام با کسب اکثر آراء انتخاب شدند.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
مرزبانان کشیک: همسفر منیره و مسافر مجید
عکاس: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول)
تایپیست: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر حدیث (لژیون ششم)
ویراستاری: همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) دبیر اول
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صفادشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
315