سلام دوستان زینب هستم همسفر
« آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است »
در مورد هفته درختکاری این هفته، هفته بسیار باارزشی است؛ چون آقای مهندس با تفکر و اندیشهای که داشتند کنگره ۶۰، و درمان اعتیاد را کشف کردند و از طبیعت الهام و الگو گرفتند. ما زمانی که یک نهال را درا سفند ماه بکاریم و از آن نگهداری کنیم و اگر در درون این شگفتی خداوند عمیق فرو برویم متوجه خواهیم شد که چطور ریشههای نهال از خاک تغذیه میکنند و به یک درخت تنومند تبدیل خواهند شد، انسان هم به نظر من همینطور است وقتی یک فرد مصرف کننده از درون تخریب زیادی به جسم و روان خود وارد نموده است پس اگر فرد مصرفکننده بخواهد به درمان قطعی برسد به نظر من باید مثل همین نهال که داخل خاک کاشته میشود و به مرور زمان به یک درخت کامل تبدیل میشود باید جسمش را از نو تزکیه و پالایش کند و احیا شود به همین دلیل آقای مهندس با این روش بسیار باارزشی که کشف کردند باید هر فرد که رها میشود و به سفر دوم وارد میشود یک نهال بکارد و با اعضای کنگره۶۰، اردوی درختکاری را شرکت نماید؛ چون قبل از اینکه به رهایی برسد به جامعه خسارت وارد کرده است با این کار میتواند جبران خسارت نماید.
استاد امین فرمودند همان طور که خودمان را دوست داریم و از خودمان مراقبت میکنیم باید طبیعت را هم دوست داشته باشیم و از طبیعت مراقبت کنیم وقتی ما انسانها از طبیعت انرژی میگیریم و طبیعت به من نوعی خدمت میکند من هم باید به طبیعت انرژی بدهم و به آن خدمت کنم خدمت کردن من به طبیعت این است که وقتی برای مسافرت بیرون رفتم نباید در طبیعت زباله بریزم و در هفته درختکاری درخت بکارم عزیزانی که میتوانند در طبیعت درخت بکارند خیلی خوب است اگر هم نتوانستند در طبیعت این کار را انجام بدهند میتواند در باغچه حیاط خانه درخت یا گل بکارند وقتی این عمل زیبا را انجام دادند باید بعد از کاشت از آن به درستی مراقبت و نگهداری کنند و به موقع آبیاری نمایند و رسیدگی لازم را انجام بدهند تا خشک نشود ما میتوانیم با این کار شاهد این عمل عظیم باشیم.
ما با این عمل زیبا خودمان پی خواهیم برد که هر کاری باید زمان خود را سپری کند. ما با کاشت درخت به زیبایی طبیعت کمک میکنیم و دیگران کاشتند ما استفاده کردیم ما میکاریم دیگران استفاده کنند.
سلام دوستان معصومه هستم یک همسفر
یکی از زیباترین دستورجلسات کنگره ۶۰، درختکاری میباشد و مسافران به فرموده آقای مهندس در اسفند ماه هر سال درخت میکارند به استقبال سال نو میروند مسافری که در کنگره ۶۰ به درمان میرسد و جان دوباره میگیرد موظف است درخت بکارد و جبران خسارت از هستی را انجام دهد و با این کار از پروردگار مهربان سپاسگزاری میکند.
امام صادق علیه السلام فرمودند درخت برای انسان است؛ پس مکلف گردید به کاشتن درخت، آب دادن به درختها، مواظبت نمودن از آن، امروزه چیزی که حیات انسان و کره خاکی را به خطر انداخته آلودگی گازهای آلاینده مثل دیاکسیدکربن است.
در ایران ۱۵ اسفند را روز درختکاری نامگذاری کردهاند. قرنها است که درخت یکی از مهمترین عناصر زندگی بشر بوده است از سویی با پیشرفت صنعت فناوری و منابع تامین کننده محصولاتی نظیر وسایل چوبی مانند مبلمان لوازم تحریر کاغذ و دودی به منزله ریههای یک شهر تلقی میشود و به همین سبب نقش مهمی را در تامین سلامت اعضای جامعه ایفا مینماید در چنین شرایطی مسئله درخت و درختکاری راه حل مناسبی برای مبارزه با آلودگیها به شمار میآید.
منشا و رفتار ما روی طبیعت تاثیر زیادی دارد آنچه در هستی وجود دارد در درون ما نیز وجود دارد ما همان چیزهایی را که به بیرون از خودمان منتقل میکنیم که در درون خود داریم پس اول بایستی از خود شروع کنیم با آموزشهای جهانبینی باعث میشوند گیاه دانایی در وجود ما روز به روز پرورش یافته شود زمانی که حس انسان تغییر کند خوبی و بدی را با تمام وجود میفهمد و بیشتر از قبل شکرگزار میشود به طبیعت بیشتر توجه میکند و بیتفاوت از این نعمت بزرگ عبور نمیکند.
درخت نماد آبادانی و سرسبزی در طبیعت است دلیل اینکه در کنگره هر فردی باید یک درخت بکارد این است که بازپرداخت بدهیهای خودش را به طبیعت بدهد و خسارتهایی که به آن وارد کرده است پرداخت کند. درختکاری مشق بسیار خوبی است که در طبیعت بودن و کار گروهی را یاد بگیریم؛ اگر گیاهان در زمین وجود نداشته باشند حیات در زمین محو خواهد شد حیات از گیاهان آغاز میشود و اکسیژن سطح زمین توسط گیاهان و درختان به وجود میآید ما نباید به طبیعت و جانوران خسارت وارد کنیم و چیزی را که بر خود روا نمیداریم بر دیگران نیز روا نداریم درختکاری یک نوع فرهنگسازی برای درست زیستن، استفاده صحیح از زمین و حتی خودمان است. استاد امین میفرماید با یک گل بهار نمیشود؛ ولی اگر همه یک گل بکارند بهار درست میشود با امید روزی که هر سال همه در این امر شرکت کنیم.
مرزبان خبری: همسفر سهیلا
رابط خبری: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شیروان
- تعداد بازدید از این مطلب :
75