به نام قدرت مطلق الله
دوازدهمین جلسه از دوره سوم جلسات لژیون سردار همسفران نمایندگی قائمشهر به نگهبانی همسفر فاطمه، دبیری همسفر فاطمه و استادی همسفر امالبنین با دستور جلسه «هفته درختکاری» در روز دوشنبه به تاریخ 13 اسفندماه 1403 ساعت 15:00 آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:
در آیات قرآن کریم، خداوند فرمود: خود درخت نشانه عظمت و بزرگی خداوند، ارگانیسم پیچیده جهان است و آیات قرآن هم نیز در سوره الرحمن و در سوره یازدهم قرآن کریم اشاره کرده که خود درخت باعث سرسبزی، خرمی، طراوت، شادابی و همینطور باعث پاکیزگی طبیعت میشود.
استاد امین در صحبتهایشان در مورد درختکاری گفتند: درعینحال دو صور آشکار و صور پنهان داریم. یک مصرفکننده زمانی که مصرف میکرد ممکن بود به طبیعت آسیبزده باشد و الان؛ باید در بیرون و محیط اطراف خودمان بتوانیم جبران خسارت کنیم و با کاشتن یک درخت بتوانیم آن را آبیاری کنیم و برای آبادانی شهر خودمان یا اطراف خودمان تلاش کنیم.
جالب اینجاست که من در مورد درختکاری میخواندم، رسول خدا فرمود: اگر کسی یک درخت بکارد بهاندازه میوههایی که از آن درخت برداشت میکند ثوابش به آن میرسد و در جای دیگر فرمودند: اگر به جایی رسید که جهان عمرش تمام شد؛ یعنی قیامتی بر پا شد اگر نهالی در دست داری تا فرصت هست آن نهال را بکار که اینجا به اهمیت درختکاری اشاره میکند. استاد امین اشاره کردند درختی ما کاشتیم و آن درخت نگرفت و نتوانست رشد کند یک درخت و یک نهال دیگری بگیریم جایگزین کنیم و آبیاری کنیم تا آن درخت سرسبز شود.
برای خودم جالب این بود مهندس در ساختار کنگره ۶۰ خودش را به درختی تشبیه کرد که ریشه کنگره آقای مهندس است، دیدهبانان و رهجویان از ساقه و میوههای درخت هستند. من در فکر خودم خانواده را مثال زدم، هر کدام از ما، از خانوادهای تشکیل شدهایم. خانواده ریشهٔ یک درخت است؛ یعنی پدر و مادر ریشه درخت هستند. اینجا مثالی میزنیم ثمرهٔ ازدواج چیست؟ ثمره آن میوه است. مثل میوه درختان. بعضیها میگویند ما دو فرزند داریم. بچهها ثمرهٔ ازدواج ما هستند و میوههای این درخت هم ثمرهٔ ازدواج هستند. قبل از کنگره آگاهی نداشتیم؛ اما آموزشهای نابی که از آقای مهندس گرفتیم من هر چه بیشتر سیدیها را گوش میدهیم باز فکر میکنم چیزی بلد نیستم، هنوز فکر میکنم اندک است؛ چون باید آگاهیهای ما بیشتر شود؛ باید تلاش بیشتری کنیم تا بتوانیم درختی که خودمان میکاریم برای درمان بچههای خودمان باشد.
بذرهایی که میکاریم بذرهای عشق، محبت، شادی و شادکردن دل انسانها باشد. تا جایی بتوانیم مشکلاتی که در جامعه و در خانواده داشتیم یا بدیهایی که دیگران در حق ما کردند با آموزشهایی که گرفتیم روی خودمان کار کنیم.
در خانواده هم ما این موضوع را گسترش بدهیم؛ باید بذر نیکی کاشت؛ چون درخت صبر تلخ است؛ اما میوهاش شیرین. ما میتوانیم باتحمل سختیهایی که کشیدیم با صبوری مشکلاتی که در جامعه و در خانواده داشتیم یا بدیهایی که دیگران در حق ما کردند با آموزشهایی که گرفتیم روی خودمان کار کنیم.
آقای مهندس میفرمایند: چیزهایی که یاد گرفتید باید اجرایی کنید و اینکه خداوند آگاه به نیت درون ما است. امروز خدا آگاه است که کلامی که از دهان ما جاری میشود یا رفتاری که میکنیم برای خدمت به دیگران و برای شادی دیگران آیا تظاهر میکنیم یا نیت خالص رضای خداست؟ من در لژیون سردار عضو شدم نیت خالص برای خداست و بچهها خالصانه پرداخت کردند.
من خودم تجربهای که داشتم از لژیون سردار این که مبلغی را پرداخت کردم، چندبرابرش به زندگیام برگشت. اینجا بود بذری که من کاشتم جواب گرفتم
و خداوند به ما بر میگرداند.
در سوره انعام آیه ۱۶۰ گفته میشود: چیزی را که خالصانه بدهید، ده برابرش را خداوند به شما بر میگرداند و اگر گناهی انجام دهیم، خداوند یک برابر را تسویه میکند.



عکاس: همسفر مهرانه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
تایپ: همسفر مهتاب رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
ویرایش، ویراستاری و ارسال: نگهبان سایت، فاطمه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی قائمشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
277