English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به نور

رسیدن به نور

جلسه هشتم از دوره بیست و یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی زاگرس، با استادی راهنما مسافر غلامرضا، نگهبانی مسافر‌ محسن و دبیری مسافر‌ محمود، با دستور جلسه: " هفته درختکاری " روز یکشنبه 12 اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکر و سپاسگزارم که توانستم در این جایگاه قرار بگیرم تا بتوانم آموزش بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه این هفته در مورد "هفته درختکاری" است. شاید برای بعضی‌ها سوال باشد که این چه ربطی به کنگره ۶۰ دارد ؟ ویا چرا کنگره این کار را انجام میدهد؟ همانطور که می‌دانید و جزء آموزش‌های کنگره هست و همچنین آقای مهندس هم تاکید دارند، زمانی که ما به کنگره می‌آییم و تحت درمان قرار می‌گیریم در کنار به تعادل رسیدن جسم و روان به موضوع دیگری به نام جهانبینی هم می‌پردازیم؛ یعنی شناخت جهان درون و جهان بیرون. ما در آموزش‌های جهانبینی آموزش می‌گیریم که برای به تعادل رسیدن روان باید جبران خسارت کنیم، جبران خسارت یک مثلثی دارد که ضلع اول آن از خود ما شروع می‌شود دوم از خانواده و ضلع سوم آن از جامعه یا هستی؛ جبران خسارت از خود همان به تعادل رساندن جسم است و جبران خسارت از خانواده رسیدن به امور منزل و رفع مشکلات و مسائلی که در زمان مصرف برای خانواده بوجود اورده‌ایم، و جبران خسارت از جامعه که یکی از آنها همین خساراتی است که به درختان و گیاهان وارد کرده‌ایم مثلاً شکستن درختان برای هیزم و آتش و آلوده کردن هوا و حتی همین سیگاری که مصرف می‌کردیم به خاطر آن درخت‌ها را قطع می‌کردند تا کاغذ آن را درست کنند و سایر موارد دیگر.

بنابراین یکی از بزرگترین و موثرترین راه‌های جبران خسارت از جامعه همین کاشت درخت است، باید درختی بکاریم که ارزشمند باشد و ثمر داشته باشد تا آیندگان بتوانند علاوه بر سایه یا میوه‌اش از چوب آن هم استفاده کنند. اهمیت درخت به خاطر آن عمل فتوسنتزی است که انجام می‌دهد؛ گاز مونوکسیدکربن در هوا را می‌گیرد و به جای آن اکسیژن به هوا باز می‌گرداند و به نوعی هوا را تصفیه می‌کند تا ما بتوانیم از اکسیژن مطبوع استفاده کنیم، و به همین دلایل است که در کنگره به درختکاری اهمیت زیادی داده می‌شود. درختان هیچگاه در برابر باد و طوفان و مشکلات نا‌امید نمی‌شوند و همیشه برای رسیدن به نور تلاش می‌کنند و این هست که ما در کنگره یاد می‌گیریم که درختان الگوهای استواری هستند. اگر دیده باشید درختان در جنگل بسیار زیاد رشد می‌کنند، چرا؟ فقط و فقط به خاطر رسیدن به نور. درختان چرا به دنبال نور هستند؟ برای حفظ و بقاء و رشد و توسعه که همان قانونی است که آقای مهندس برای یک ساختار تعریف کردند.
پس من در قبال حفظ و نگهداری این مخلوقات در قبال آسایش خودم و لذت بردن از زندگیم وظیفه دارم و اولین وظیفه من الگو گرفتن برای رشد و توسعه، و ناامید نشدن در برابر مشکلات زندگی است؛ درختان ایستاده می‌میرند پس انشاالله این موضوع را همیشه مد نظر داشته باشیم که اگر می‌خواهیم بعد از درمان خود همیشه پایدارباشیم و سلامت روحی و روانی و جسمی داشته باشیم حداقل سالی یک درخت در یک جایی که بتوانیم به خوبی از آن مراقبت کنیم بکاریم. خدا را شکر این مسئله با محوریت اداره منابع طبیعی چند سالی است که توسط بچه‌های کنگره ۶۰ در حال اجرا شدن است و بیابان‌های زیادی تبدیل به مراتع  سرسبز و جنگل‌های زیبایی شده‌اند.

تصاویری از اولین افطاری ماه مبارک رمضان

تایپ گزارش: مسافر مظاهر لژیون 7
عکس: مسافر حسن مرزبان خبری
بارگزاری: مسافر محمد لژیون 8
مسافران کنگره 60 نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .