English Version
This Site Is Available In English

بیابان‌زدایی و کاشت بذر، از درختکاری خیلی موثرتر است

بیابان‌زدایی و کاشت بذر، از درختکاری خیلی موثرتر است

نهمین جلسه از دوره نهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بروجرد با استادی مسافر محسن و نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر علی با دستور جلسه (درخت کاری ) روز یکشنبه ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۳  ساعت ۱۷:۰۰ آغاز بکار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد 

سلام دوستان، محسن هستم مسافر
خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا آموزش بگیرم و خدمت کنم. تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده‌ی محترمشان که این بستر را فراهم کردند که ما به درمان برسیم و بهتر زندگی کردن را یاد بگیریم. از راهنمای خودم آقا سعید، همچنین آقا امیرحسین ایجنت شعبه‌ی بروجرد، قدردانی می‌کنم.
در مورد دستور جلسه‌ی درختکاری، من سال گذشته زمانی که وارد کنگره‌۶۰ شدم، یکی دو هفته‌ی بعد دستور جلسه‌، درختکاری بود. من متوجه شدم کسی که تازه شروع به سفر کرده، اجازه‌ی ورود به اردوی درختکاری را ندارد و این کار فقط برای سفر دومی‌ها و خدمتگزاران، مجاز است.
در آن اردو، تعدادی درخت کاشته شد؛ ولی انتقاداتی به این گونه کاشت درخت، وجود داشت. ما برای کاشت درخت، باید آن نهال را در جای درست بکاریم، آبیاری کنیم و در ضمن آن‌جا نیز زمین حاصل‌خیزی داشته باشد. نباید باری به هر جهت، درخت را بکاریم و نتوانیم از عهده‌ی آن برآییم که این خود، نوعی تخریب است.
استاد امین در جلسه‌ی روز چهارشنبه فرمودند: بیابان‌زدایی و کاشت بذر، از درختکاری خیلی موثرتر است و آب کمتری نیاز دارد. همچنین پوشش گیاهی بیشتری تولید می‌کند، در ضمن تعداد افرادی که در این امر شرکت دارند، مساحت بیشتری را زیر کشت قرار می‌دهند.
من فلسفه‌ای را درون درختکاری می‌بینم. همه‌ی ما در زمان مصرف، مکان‌های سرسبزی را برای استفاده از مواد مخدر، انتخاب می‌کردیم و با درست کردن آتش و پخش کردن فیلترهای سیگار، تخریب‌هایی را به وجود آورده‌ایم.
ثابت شده است که هر فیلتر سیگار، ۲متر‌مربع از زمین را آلوده و بایر می‌کند؛ اما بعد از درمان، طبق صحبت‌های استاد امین، شعاری را که می‌دهیم؛ باید به آن عمل کنیم. هر چقدر تخریب کردیم، حالا باید برگردیم و به ازای آن، حداقل سالانه یک درخت بکاریم و مراقبت کنیم تا خشک نشود. هیچ‌گاه از این کار دست نکشیم و ناامید نشویم.
این امر، باید به درستی مدیریت شود و مکان درختکاری نیز، نزدیک شعبه باشد که هم به شعبه و هم به درختانی که کاشته شده است، رسیدگی کنیم. درخت هم مانند انسان، جان دارد و مراقبت از آن بر عهده‌ی ما است.
از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید، سپاسگزارم.

گزارش تصویری از طبخ غذا واولین افطاری در نمایندگی 

 

تایپ: خدمت گزار سایت مسافر کریم 

تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافر رضا 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .