درختکاری در کنگره۶۰ به نوعی جبران خسارت مسافران و همسفران از خود و جامعه میباشد و ما به خودمان خدمت میکنیم. زمانیکه درختی را میکاریم در مقابل آن درخت مسئول هستیم و باید به آن درخت رسیدگی کنیم.
جناب مهندس در اکثر سیدیهای خود میگوید: ما باید در زندگی خود از طبیعت الگو بگیریم چرا که تمامی آفریدههای خداوند از نظم و انضباط خاصی برخوردار است و قوانین مخصوص خود را نیز دارد.
بذر یا نهالی که ما میکاریم مانند نوزاد کوچکی است که به توجه و رسیدگی ما نیاز دارد تا بتواند به درختی تنومند و قوی تبدیل شود. درختی قوی و نیرومند میشود که در مقابل باد، آب، آتش و طوفان ایستادگی کند و این جمله برای مسافران کنگره صادق است.
مسافری که در حال طی کردن سفر اول و درمان است همیشه نیروهای منفی به زیباترین شکل خود را نشان میدهند و میخواهند حالش را خراب کنند که مسافر باید بتواند از سد این نیروها و ضدارزشها بگذرد تا در پایان سفر اول به درختی محکم تبدیل شود.
در مقابل مشکلات ایستادگی کند و به گفته دیگر باید سرد و گرم روزگار را بچشد چرا که در وادی دوازدهم گفته شده است در آخر امر، امر اول اجرا میشود. آقای مهندس در سیدی درختکاری میگوید: در زمین زندگی کنید و بگذارید تا دیگران هم زندگی کنند چرا که حیات ما به حیات زمین وابسته است.
امیدوارم که در شعبه ما هم برای در قسمت همسفران شرایطی فراهم شود تا ما نیز مانند مسافرین بتوانیم در مراسم درختکاری حضور داشته باشیم و از این حال خوش بهره ببریم.
نویسنده: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال خبر: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
148