English Version
This Site Is Available In English

هیچ الگویی بالاتر و زیبا‌تر از طبیعت نیست

هیچ الگویی بالاتر و زیبا‌تر از طبیعت نیست

همسفران لژیون اول در مشارکت خود بیان کردند:

همسفر معصومه:

باید در زمین زندگی کنیم و بگذاریم دیگران هم زندگی کنند. درختکاری جزو دستور جلسات هفتگی کنگره۶۰ است و این هفته را به دوستداران طبیعت تبریک می‌گویم. هیچ الگویی بالاتر و زیباتر از طبیعت نیست. درخت یکی از زیباترین نشانه‌های خلقت است و تجلی آفریدگار عالم که از دانه‌ای متولد می‌شود. دانه‌ای که زیر خاک جوانه می‌زند، خود را از میان سنگ‌ها بیرون می‌آورد و با آب، نور و آفتاب جان می‌گیرد. زمین همچون مادری مهربان دانه‌ها را در آغوش خود رشد می‌دهد تا بزرگ و تنومند شوند. حیات در زمین به وجود گیاهان بستگی دارد. گیاهان نه تنها خوراکی برای انسان‌ها و سایر حیوانات فراهم می‌کنند، بلکه درختان نور خورشید را جذب می‌کنند و مانع تبدیل آن به حرارت می‌شوند. با رطوبتی که ایجاد می‌کنند، تعادل دمای کره زمین را حفظ می‌کنند. باید بدانیم حیات ما به گیاهان وابسته است. اگر گیاهان نباشند اکسیژن نیست، خوراکی نیست و زیبایی نیست. پس همان طور که طبیعت به ما خدمت می‌کند، ما هم باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم. انسان‌ها همان طور که با طبیعت درون خود رفتار می‌کنند، با طبیعت بیرون نیز رفتار می‌کنند. کسانی که درونشان را با کارهای ضد‌ارزشی تخریب کرده‌اند، درونشان به فاضلاب تبدیل می‌شود و این فاضلاب را به بیرون هم منتقل می‌کنند. ما در کنگره با آموزش‌ها و جهان‌بینی این حس‌ها را تغییر می‌دهیم.

اگر با دانایی و آگاهی رشد کنیم، حس‌های ما بهبود می‌یابند و درونمان همچون چشمه‌ای پاک و زلال می‌شود، این زلالی را می‌توانیم به هستی منتقل کنیم. در پایان وادی دوازدهم، از ما خواسته شده که هر سال در روز درختکاری یک درخت بکاریم. سالی یک درخت، چرا که امروزه درختان را می‌بریم، رودخانه‌ها را آلوده می‌کنیم، جنگل‌ها را نابود می‌کنیم و محیط زیست را به سوی تخریب می‌بریم. روز درختکاری فرصتی است برای ما که به محیط زیست احترام بگذاریم و آن را احیا کنیم، زیرا هر عملی که انسان انجام می‌دهد ارتباط مستقیمی با سلامت خود او دارد. درختان بیشتر سلامت به انسان هدیه می‌دهند. دستور جلسه درختکاری به شکرانه رهایی، درمان و احیای خودمان است. پس وظیفه داریم به طبیعت احترام بگذاریم، درخت بکاریم و مهم‌تر از کاشتن درخت، به آن رسیدگی کنیم تا رشد کند و بزرگ شود. این عمل نیک بخشی از آموزش‌های کنگره است. درخت با تمام فوایدی که دارد، چه خوب است که ما هم در حفظ درختان کوشا باشیم و از کنار آنها بی‌تفاوت نگذریم. باید به آنها اهمیت بدهیم، قدرشان را بدانیم و آنها را خواسته و ناخواسته از بین نبریم. ما ایرانی‌ها با کاشتن سبزه به استقبال سال نو می‌رویم.

همسفر شهلا:

خدا را شاکرم که روزی من شد در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم. خدا را شاکرم که اجازه ورود به کنگره برایم صادر شد و توانستم با ورود به کنگره آموزش ببینم و در تلاش باشم تا جهان‌بینی‌ام را ارتقاء دهم. موضوع دستور جلسه در رابطه با درختکاری است. آقای مهندس با علم، آگاهی و دقت، چیدمان بسیار زیبایی برای دستور جلسات قرار داده است تا ما همواره در حال آموزش و یادگیری باشیم. همان طور که همه می‌دانیم، درختان علاوه بر زیبایی و تغییر چهره طبیعت، به‌عنوان شش‌های زمینی شناخته می‌شوند، زیرا دی‌اکسید‌کربن را از محیط جذب و اکسیژن تولید می‌کنند. اما ما انسان‌ها اغلب فقط در زبان و نه در عمل، از نقش درختان سخن می‌رانیم و کمتر از آسیبی که خودمان به طبیعت زده‌ایم صحبت می‌کنیم. اما در این هفته با درایت آقای مهندس، ما اهالی کنگره حداقل یک هفته با دستور جلسات درباره اهمیت نقش درختان، کاشت نهال و نگهداری از آن‌ها آشنا می‌شویم. به‌ گونه‌ای یاد می‌گیریم که از نهالی کوچک و ضعیف به درختی تنومند تبدیل شویم و با تلاش و کوشش فراوان ریشه‌هایمان را تقویت کنیم، همان طور که یک درخت ریشه‌اش را از بین سنگ‌ها و قسمت‌های دیگر زمین عبور می‌دهد تا با عزمی راسخ پا برجا بایستد. ما نیز به‌ عنوان همسفر، مسافر باید پس از رهایی مسافرمان، یار و همراه آنان باشیم تا ریشه‌هایشان را محکم کنیم و سایه مسافرمان در آینده‌ای نه‌چندان دور سایه‌گستر زندگی‌مان باشد.

رابط خبری: راهنمای تغذیه سالم همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر ماهرخ (لژیون اول)
عکاس: همسفر ساناز رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون سوم)
ویراستاری: راهنمای تغذیه سالم همسفر اعظم دبیر سایت
ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر رقیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رازی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .