موضوع درختکاری در وادی دوازدهم مطرح میشود. آنجا که یاد میگیریم در آخر امر، امر اول اجرا میشود. در وادی دوازدهم، پارامتر کلیدی و با اهمیت《زمان》مطرح میشود. وقتی یک دانه گندم را کاشتیم؛ باید به آن زمان بدهیم، آب بدهیم، کود بدهیم، نور کافی به آن برسد تا تبدیل به خوشه پر باری از گندم شود.
یاد گرفتیم اگر یک مصرف کننده بخواهد به درمان قطعی مواد برسد باید ۱۰ الی ۱۱ ماه زمان را سپری کند، آموزش جهانبینی را دریافت کند، سیدی بنویسد، در جلسات حضور داشته باشد تا به درمان برسد. اگر یک درخت در شرایط سخت و زمین ناهموار کاشته شده باشد، تمام تلاشش را میکند، رشد میکند، خودش را به سمت نور میکشاند، نور دریافت میکند و شکوفه میدهد، میوه میدهد، و نمیگوید من در شرایط سخت هستم؛ پس محکوم به نابودی هستم.
یک رودخانه خودش را به تخته سنگها میکوبد، مسیرش را همواره میکند، از دل کوهها میخروشد و میخروشد تا خودش را به اقیانوس برساند. یک مصرف کننده در طول دوران مصرفش، تخریب زیادی به این طبیعت وارد میکند، در کنگره هر مسافری که به درمان میرسد، در هفته درختکاری که اسفند ماه هر سال برگزار میشود یک درخت میکارد؛ بلکه از طبیعت جبران خسارت کند.

آقای استاد امین فرمودند: اگر انسانها در زمین خرابی ایجاد کردهاند، علت آن این بوده که اول تخریب و ویرانی را در خودشان به وجود آوردهاند، از کوزه همان برون تراورد که در اوست؛ یعنی همان کاری که درون خود کرده با بیرون انجام میدهد. یکی از فواید مهم گیاهان و درختان وجود مبنع انرژی و تغذیه برای جانداران از جمله حیوانات، پرندگان و انسان است. ما در مورد خاصیت درخت و درختکاری مطالب خیلی زیادی میدانیم از جمله میتوانیم به تولید اکسیژن و جذب دی اکسید کربن هوا اشاره کنیم به طوری که یک هکتار درخت بالغ، قادر به تامین اکسیژن مورد نیاز هجده نفر در طول یک سال است و صد درخت بالغ ۱/۲ تن دی اکسید کربن را از هوا میگیرند.
من همسفر از این دستور جلسه یاد میگیرم که یک نهال در خانهام بکارم، از محبت و گذشت و صبر و سکوت آبیاریاش کنم، علفهای هرز کینه، خشم، طعنه و کنایه را دور بریزم. از زمستان و بیبرگی درختم دلگیر نشوم، چرا که بهار نزدیک است.
نویسنده: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قیدار
- تعداد بازدید از این مطلب :
145