English Version
This Site Is Available In English

فواید روزه بر روی جسم و نفس

فواید روزه بر روی جسم و نفس

دوازدهمین جلسه از دوره‌ی بیست‌ و سوم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی زنجان به استادی راهنما مسافر صابر، نگهبانی راهنمای تازه واردین مسافر مجتبی و دبیری مسافر هادی با دستور جلسه‌ی الهام از رمضان در روز پنج‌شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر که به همه ما دوباره توفیق داد تا در کنگره باشیم و خدمت نماییم و آموزش بگیریم، در ابتدا به واسطه اینکه لژیون خدمتگزار لژیون جونز می‌باشد، می‌خواهم دو عدد از سی‌دی‌های استاد امین را برای شما معرفی نمایم تا بتوانید با استفاده از این سی‌دی‌ها بهترین بهره را از ماه رمضان ببرید.

اسامی سی‌دی‌ها عبارتند از:
سی‌دی رمضان و تغذیه و سی‌دی رمضان و DST

در سی‌دی‌های عنوان شده مطرح می‌شود که چه اتفاقاتی در روح و حس انسان می‌افتد که باعث می‌شود تا انسان به گَنده خواری یا ریزه خواری روی بیاورد. بعضی از افراد با غذا خوردن سیر نشده و با ریزه خواری اغنا می‌شوند و سیر می‌گردند.

در طبیعت نیز حیوانات مختلفی وجود دارند و شکار می‌کنند، ولی بعضی از شکار تازه تغذیه می‌نمایند و بعضی دیگر مردار خوار بوده و لاشه حیوانات مرده را مصرف می‌کنند و حیواناتی هم مثل تمساح پس از فساد لاشه از آن تغذیه می‌کنند؛ در انسان نیز به همین صورت است و اگر حس‌های او به یک درجه‌ای برسد این اتفاق در درون او می‌افتد.

سی‌دی‌هایی که مطرح شد بسیار بی‌نظیر هستد و به کسانی که عطش آموزش و یادگیری دارند به صورت ویژه پیشنهاد می‌شود؛ در سی‌دی رمضان و دی اس تی در مورد سیستم ایکس و اتفاقاتی که در ماه رمضان در آن می‌افتد صحبت می‌شود و عنوان می‌شود که افرادی که سیستم ایکس متعادلی داشته باشند می‌توانند از اولین روز ماه رمضان به راحتی روزه بگیرند.

افرادی که سیستم ایکس آنها یک مقدار نامتعادل می‌باشد نیز می‌توانند روزه بگیرند ولی روزهای اول روزه داری برای آنها سخت می‌شود و بعد به مرور به روزه گرفتن به اصطلاح عادت می‌کنند.

مسافرینی که سفر اول خود را به پایان می‌رسانند و سیستم ایکس آنها به تعادل می‌رسد باید یادشان بماند که اگر سیستم ایکس را به حال خود رها کنند این سیستم دوباره از تعادل خارج خواهد شد.

سیستم ایکس انسان مثل آب جوش داخل یک کتری بر روی اجاق است که اگر آتش زیر آن را خاموش کنیم کم کم دمای آن از نقطه جوش پایین می‌آید و به جایی می‌رسد که با دمای اتاق یکسان می‌شود و اگر دمای محیط سرد باشد، آب داخل کتری یخ می‌بندد  که برای به جوش آوردن دوباره آن یک شعله قوی و انرژی بیشتری لازم است؛ در حالی که در زمان جوشیدن آب، با روشن بودن حتی یک شمع در زیر کتری و مصرف انرژی خیلی کمتر، آب جوش داخل آن در حالت تعادل باقی می‌ماند.

وقتی سیستم ایکس ما به تعادل رسید نباید خیال کنیم که بعد از این همیشه در حال تعادل خواهد ماند؛ چرا که به واسطه تغذیه بد، بی‌خوابی، فشارهای روانی و استرس‌هایی که از طرف جامعه وارد می‌گردد راندمان آن پایین می‌آید و اگر از آن مراقبت ننماییم به پایین‌ترین حد نزول پیدا می‌کند و با خارج شدن سیستم ایکس از تعادل به همراه آن انواع بیماری‌ها وارد جسم و روح انسان گردیده و با به تعادل رسیدن این سیستم اکثر این بیماری‌ها کم کم درمان می‌شوند.

سیستم ایکس ما بر روی دو محور کار می کند؛ مواد و امواج (باسیم و بی سیم یا مستقیم و غیر مستقیم)

خداوند این معمار بزرگ هستی روزه را برای سرویس کامل و سالانه سیستم ایکس طراحی کرده است که با روزه گرفتن کارایی و راندمان ما که در سال پایین آمده است را دوباره به بالاترین نقطه برسانیم.

ما با روزه گرفتن قسمت با سیم و با نماز خواندن که به صورت روزانه است بخش امواج بی سیم سیستم ایکس را متعادل می‌کنیم، بنابراین یکی از بزرگترین و قویترین راه‌های متعادل نگه داشتن سیستم ایکس، روزه گرفتن است که علاوه بر فواید جسمی برای افراد، موجب تزکیه و پالایش نفس و بالا رفتن انرژی آنها می‌گردد.

رهایی‌های هفته‌ی دوم اسفند ماه:
مسافر سعید از لژیون دوم به راهنمایی راهنما مسافر صمد
مسافر حسن از لژیون نهم به راهنمایی راهنما مسافر علی

خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:
تایپ: مسافر مهدی از لژیون سوم
ویراستار: مسافر مهرداد از لژیون سوم
ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .