English Version
This Site Is Available In English

تمامی روش‌های کنگره ۶۰ و پیشرفت‌هایی که داشته‌ایم؛ استارت آن از ماه رمضان بوده

تمامی روش‌های کنگره ۶۰ و پیشرفت‌هایی که داشته‌ایم؛ استارت آن از ماه رمضان بوده

هشتمین جلسه از دوره هشتم سری کارگاه های  آموزشی عمومی کنگره ۶۰ ویژه مسافران وهمسفران با استادی راهنمای محترم مسافر احمد ونگهبانی راهنمای تازه واردین مسافر احمد و دبیری مسافر علی اکبر بادستور جلسه «الهام از رمضان» درروزپنجشنبه ۹  اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۰۰ :۱۷ آغاز به کار کرد. 

خلاصه سخنان استاد 

سلام دوستان، احمد هستم مسافر
من برای اولین بار است که در شعبه‌ی شما حضور دارم. امیدوارم همین‌طور که تا الان پیش رفته‌اید، به راهتان ادامه دهید و متوجه این باشید که چه راهی را در پیش گرفته‌اید و چه چیزهای مبارکی، در کنگره‌۶۰ برای شما در نظر گرفته شده است.
خسته نباشید عرض می‌کنم به خدمتگزاران شعبه‌ی بروجرد و خدا را شاکرم که امروز در این جایگاه خدمت می‌کنم.
در مورد دستور جلسه‌ی الهام از رمضان، بر ما پوشیده نیست که تمامی روش‌های کنگره ۶۰ و پیشرفت‌هایی که داشته‌ایم؛ استارت آن از ماه رمضان بوده و به نوعی جناب مهندس، در این ماه مبارک، به مصرف مواد خودشان نظم داده‌اند. همین‌طور که مشهود است، در درمان سرطان و انواع بیماری‌ها، روش DST پیش می‌رود و برای این قضیه، از خداوند و جناب مهندس تشکر می‌کنیم.
من قبل از این‌که وارد کنگره‌۶۰ شوم، با آن جهان‌بینی و اعتقادی که داشتم، قطعاً در شرایط صحیحی به سر نمی‌بردم. اگر هم کاری در این ماه انجام می‌دادم، با علم و آگاهی نبود. من وقتی وارد کنگره‌۶۰ شدم و تغییراتی که در طول سفر و درمان، برای من اتفاق افتاد؛ کلاً سیستم تفکری من تغییر کرد، به صورتی که متر و معیارم برای انجام کارها، به این راحتی‌ها نبود.
راهنما از رهجو، انتظار جَنَم دارد. یک رهجو، هر کاری که در کنگره‌۶۰ یا در طول زندگی می‌خواهد انجام دهد، نباید فقط عافیت‌طلبی را در نظر بگیرد و به دنبال راحتی باشد.
هر کجا که می‌خواهیم رشدی در آن صورت بگیرد، به یک سری چالش و مشکلاتی برمی‌خوریم. رهجو نباید فکر کند که دیگر مشکلاتی سر راهش قرار نمی‌گیرد. زمانی که رهجوها وارد لژیون می‌شوند، سخت می‌گیرند و غر می‌زنند. من به آن‌ها می‌گویم: در این‌جا یک نقطه بگذارید و کاری که در حال انجام آن هستید، ربطی به مشکلات ندارد و قرار نیست که به این‌جا بیایی و سفرت را شروع کنی؛ ولی هیچ مشکلی پیش روی تو نباشد. اصلاً نباید دیدگاه این باشد.
من تمام موفقیت‌هایی که در کنگره‌۶۰ یا در زندگی به دست آورده‌ام؛ اگر بخواهم خلاصه بگویم، همه‌ی آن‌ها از حل شدن یک سری از مشکلات و پذیرفتن سختی‌ها بوده است.
من قبل از ورود به کنگره۶۰ حاضر نبودم مسیر اراک تا بروجرد را طی کنم تا کاری انجام دهم؛ ولی در کنگره‌ ۶۰ یاد گرفتم عافیت طلبی به درد من نمی‌خورد و اصولاً انسان هر جایی که رشد کند، باید با چالش‌هایی روبرو شود. همچنین معنا دادن به سفر و زندگی، از پس حل شدن این چالش‌ها است. ماه رمضان هم چیزی جز این نیست.
ما ۱۱ ماه در سال، فرصت داریم تا به زندگی روزمره  و روتین خود برسیم؛ اما ماه رمضان که می‌آید و چالشی که در موردش صحبت کردم را، به وجود می‌آورد. حال به چه صورت، از یک سری کارهایی که روتین انجام می‌دادم، میگذرم؟ مثل خورد و خوراکی که در طول روز داشتم و این چالشی است بین خودم و نفس من. نبردی است بین دانایی و نفس اماره، که ببینم آیا توانایی دارم که این کار را انجام دهم؟
تجربه‌ی من از ماه رمضان این است که در طول روز، به کارهایی که انجام می‌دهم، تفکر می‌کنم. شاید قبلاً با روزمرگی‌هایی که در زندگی وجود داشت، اجازه نمی‌داد این گونه فکر کنم؛ یعنی زمانی که از صبح بیدار می‌شوم می‌بینم که با زبان روزه، کار انجام می‌دهم، غیبت می‌کنم، دروغ می‌گویم و ناخودآگاه به این مسئله نگاه می‌کنم که چه اتفاقی برای من می‌افتد؟ این مسائل، در نهایت باعث می‌شود که این یک ماه با خودم روبرو شوم و ارتقایی در پس این جریان باشد.
من پیشاپیش، حلول ماه مبارک رمضان را تبریک می‌گویم و امیدوارم نهایت لذت را از این ماه ببریم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، سپاسگزارم.

رهایی های این هفته 

عکس: مرزبان مسافر مهدی 

تایپ: مسافر کریم 

ارسال: مرزبان مسافر رضا 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .