English Version
This Site Is Available In English

الهام از ماه مبارک رمضان

الهام از ماه مبارک رمضان

ششمین جلسه از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی عمومی مسافران و همسفران کنگره ۶۰، نمایندگی خیام نیشابوری با استادی راهنما مسافر احمد و نگهبانی مسافر روح الله و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه الهام از ماه مبارک رمضان در تاریخ9 اسفندماه 1403 رأس ساعت 17 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد

سلام دوستان احمد هستم مسافر خداوند را شاکرم این جایگاه را در اختیار من قرار داد تا آموزش گرفته و خدمت کنم و ضمناً تشکر می کنم از تیم خوب برگزاری انتخابات که قبول زحمت کرده اند و برای برگزاری هرچه بهتر این اتفاق به شعبه تشریف آورده اند.

 الهام  از رمضان همان طور که می دانید یعنی برداشت از ماه رمضان ، آن چیزی که از این ماه بدست می آوریم و باز در ادامه از آن استفاد می کنیم بعضی ها ماه رمضان را از دیدگاه معنوی آن نگاه میکنند که همینطور هم هست و نوعی عبادت برای بشر محسوب میگردد و باید بسیار خرسند بود از چنین فضایی که وجود دارد و نهایت بهره را ازنظر معنوی آن هم برد. از نظر من دروغ نگفتن و غیبت نکردن هم عبادت است و بطور کلی انجام دادن هر کار ارزشی عبادت است. و انجام ندادن هر کار ضد ارزشی وگذر از آن و پرهیز از آن عبادت محسوب می شود. در کنگره هم تمام عزیزان به این رسیدند که سفر کردن چقدر سخت است واین سفر کردن در کنگره هم نوعی عبادت است نوشتن سی دی،رأس ساعات مشخص با آداب مشخص در جایی نشستن و غیره آیا کار ساده ای است؟ خیر تمام این انضباط مسیر کار دشواری است اما برای کسی که به درک کامل آن رسیده باشد همان عبادت محسوب  می شود و من فکر نمیکنم که عبادتی از این بالاتر باشد و ما بتوانیم به انسانیت خودمان نزدیکتر بشویم ما فرستاده می شویم به زمین تا آن که نواقص شخصیتی خود را بر طرف کنیم شما در طول زندگی بسیار آزمایش می شوید مثلاً  آزمون گواهی نامه ، مثلاً امتحانات مدرسه و انقدر این امتحانات تکرار می شودتا وقتی که در این آزمون ها قبول می شویم ولی در هر یک از این ها تایم کوتاهی را از ما میگیرد تا به نتیجه برسیم.اما انسانیت و رسیدن به خویشتن خویش اینگونه نیست، به این سادگی نیست. برای من انسان یک محدودی سنی خاص ۱۰ سال، ۵۰ سال بصورت نامعلوم مشخص شده است تا بتوانم آن نواقص شخصیتی خود را بر طرف نمایم، اگر در این تایم فعلی نتوانم به نتیجه ی مطلوب رسیده رسیده و نواقص شخصیتی خود را بر طرف کنم باید در محله دیگری که نا معلوم است به زمین سفر کرده و به این کار مشغول شوم.

حالا چرا می گویند رمضان و  الهام از ماه رمضان؟ چون خداوند در این ماه تمام آن برکات و آن پیام هایی که برای نجات من انسان فرستاده شده را قرار داده است تامن به درکی از این موضوعات برسم و خودم را به آن انسانیت خودم نزدیکتر بکنم. طبیعتا برای خدا فرق نمی کند که در این ماه من پای بساط مصرف خودم نشسته باشم یا روی صندلی استاد جلسه کنگره ۶۰  . پس خداوند تبارک و تعالی این ماه مبارک را فقط برای تعالی و رشد معنوی انسان قرار داده است که امیدوارم همه عزیزان به نحو احسنت از آن بهره مند گردند. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید سپاسگزارم.

در پایان انتخابات مرزبانی شعبه نیز انجام شد

عکاس: مسافر حمید (لژیون مرزبانی)

تایپ: مسافر آرمان  (لژیون هشتم)و مسافر سجاد (لژیون دوم)

  بارگذاری: مسافر علی (لژیون هشتم)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .