English Version
This Site Is Available In English

صدای پای رمضان می‌آید

صدای پای رمضان می‌آید

همسفر پریسا

کم‌کم صدای پای رمضان می‌آید، ماهی که خوابیدن نیز عبادت محسوب می‌شود. زمانی‌که سحر بیدار می‌شوم، حس پرواز به ملکوت را دارم. صدای ربنای افطار بهترین موسیقی است که گوش مرا نوازش می‌دهد.
خدای من، محبوب دوست‌داشتنی در این ماه روح و جسم من را به آرامش برسان و شوق با تو بودن و عبادت کردن را در وجودم بیدار کن. خدا ‌را هزاران بار شکر می‌کنم که مسافرم در کنگره درمان شده است و می‌تواند روزه بگیرد و از برکات این ماه عزیز استفاده کند.


همسفر محبوبه

جسم ما مانند ماشینی است که در طی سال به واسطه روزه گرفتن بازسازی می‌شود. در سال نود و هفت درگیر معده درد شدیدی شده بودم که پس از آندوسکوپی دکتر گفت: «معده‌ات بر اثر استرس متورم شده است.» یک‌سال دارو استفاده کردم؛ اما بی‌فایده بود و نمی‌توانستم روزه بگیرم. با ورود به کنگره و دریافت آموزش‌ از راهنمای خود، توانستم افکار منفی و بی‌ارزش را از خود دور کنم. با استفاده از D.SAP و تزکیه و پالایش حاصل از دروس جهان‌بینی، بهبودی جسم حاصل شد و اکنون می‌توانم مانند قبل روزه‌های خود را بگیرم. از آقای مهندس، استاد امین و خانواده محترم ایشان تقدیر و تشکر می‌کنم که به سلامتی جسم و روح ما اهمیت می‌دهند و برای آنان دعای خیر می‌کنم.


نویسندگان: همسفران لژیون‌ دوازدهم
گردآوری: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون دهم)
رابط سایت: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دوازدهم)
ویرایش‌نهایی: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .