English Version
This Site Is Available In English

روزه پیروزی من بر هوس و خواهش‌های نفسانی است

روزه پیروزی من بر هوس و خواهش‌های نفسانی است

با روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان، مقاومت و صبر در برابر خواهش‌های نفسانی را تمرین می‌کنیم. در واقع، یک جور تقویت اراده است.
بسیاری از ما می‌خواهیم که ضمن رشد کردن صفات انسانی، از عادت‌های مخرب رها شویم؛ ولی در اکثر موارد به خاطر وسوسه‌ها، شکست می‌خوریم. به همین دلیل برای پرورش انسان در اکثر ادیان، روزه گرفتن وجود دارد تا انسان فرصتی داشته باشد با هوای نفس خود، مبارزه کند.
با روزه گرفتن، پدیده‌ی اتوفاژی در بدن رخ می‌دهد. با اتوفاژی؛ سلول‌های ضعیف و تخریب شده و نیز سلول‌های جهش یافته تجزیه شده؛ ولی دفع نمی‌شوند، بلکه آن‌ سلول‌ها را بازیافت می‌کنند. مواد سمی سلول را بیرون ریخته و از آنچه که باقی می‌ماند، برای ادامه‌ی حیات بدن استفاده می‌کنند.
پدیده‌ی اتوفاژی که با روزه گرفتن اتفاق می‌افتد؛ باعث پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی و همچنین باعث پاکسازی بدن می‌شود.
تمام این موارد ذکر شده، در کنگره‌۶۰ نیز به ما آموزش داده می‌شود. دلیل شباهت‌ روزه گرفتن، با متدDST این است که جناب مهندس، برای ابداع این روش، از ماه مبارک رمضان الهام گرفته‌اند.
در ماه مبارک رمضان، سعی ما بر این است که علاوه بر نخوردن و نیاشامیدن، از ضد ارزش‌ها دوری کنیم، همان‌طور که در کنگره‌۶۰ این آموزش‌ها را در قالب جهان‌بینی، یاد می‌گیریم.
با روزه گرفتن، بدن ریکاوری شده و همه چیز از نو، احیا می‌شود. دقیقاً در متد DST، سیستم ایکس فرد مصرف کننده که درست کار نمی‌کرد، بازسازی می‌شود و در واقع حیاتی نو برای فرد، اتفاق می‌افتد.
اگر در یک جمله و به زبان ساده بخواهم روزه را تعریف کنم:" پیروزی روح و منِ‌برتر، بر هوس وخواهش‌ های نفسانی است."
ما با روزه گرفتن به قوانین، فرمان‌ها، بایدها و نبایدهای الهی پای‌بندیم. در کنگره‌۶۰ هم یک سری کارها و قوانین را باید انجام دهیم و از یک سری اعمال، اجتناب کنیم.
حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند: ماه رمضان در ابتدا "رحمت" در میانه "مغفرت" و در انتها "آمرزش" است. همین موضوع در کنگره‌۶۰ به عنوان" تغییر، تبدیل و ترخیص" بیان شده است.
امیدوارم با بهره گرفتن از این ماه مبارک، با ایجاد تغییرات مناسب، تبدیل به انسان نیکوتری شویم، تا این ماه مبارک را به بهترین شکل و با بهره‌ی مناسب به پایان  برسانیم.

نویسنده : همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون اول)
ارسال : همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفرمعصومه (لژیون اول)دبیر سایت
همسفران نمایندگی بروجرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .