هفتمين جلسه از دوره اول کارگاه های آموزشی کنگره ۶۰؛ ویژه مسافران؛ نمایندگی گرمسار با دستور جلسه الهام از رمضان با استادی مسافر احسان و نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر علی اکبر، سه شنبه 7 اسفند 1403 ساعت 17:00 آغاز بکار نمود.
.jpeg)
خلاصه سخنان استاد:
از استادم تشکر می کنم که به من فرصت دادند تا در این جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم. خدا را شاکرم در کنار دوستانی هستم که با از خودگذشتگی به دنبال خدمت به دیگران هستند.
در ماه مبارک رمضان مهربانی و گدشت بسیار است. روزه گرفتن تنها نخوردن و نیاشامیدن نیست بلکه به انسان، برای قرار گرفتن در صراط مستقیم، کمک می کند. درکنگره ماه رمضان بسیار محترم شمرده می شود.
در ماه رمضان روش DST توسط آقای مهندس کشف و متولد شد. انشالله که بتوانم امسال روزه بگیرم. با توجه به موضوع اتوفاژی، در بدن سلول های مازادی هستند که دلیل اغلب بیماری ها هستند و هنگام روزه گرفتن از بین رفته و یا ناتوان می شوند.
.jpeg)
در ماه رمضان کاهش وزن و سلامتی عمومی بدن نیز حاصل می شود، که در آزمایشات پزشکی قابل رویت است.
در گذشته که مصرف کننده بودم، انسانی بی اعتبار و بی جایگاه و ترد شده بودم. در مهمانی های خانوادگی به دلیل ظاهر به هم ریخته شرکت نمی کردم.
خدا را شکر که در کنگره با روش DST، که بزرگترین الهام ماه رمضان برای ما بوده است، به درمان رسیدم و تمام احترام از دست رفته به من برگشت.
از کنگره و راهنمایان محترم بسیار تشکر می کنم. ممنونم که به صحبت های من گوش کردید.
.jpeg)
مرزبان کشیک: مسافر محمدصالح
تنظیم و ارسال گزارش: مسافر حسین
.jpeg)
- تعداد بازدید از این مطلب :
136