English Version
This Site Is Available In English

الهام از رمضان

 الهام از رمضان

پنجمین جلسه از دوره ششم سری کار گاهای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بروجرد با دستور جلسه "الهام از رمضان" با استادی مسافر امیر و نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر علی روز سه‌شنبه ۷ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت .. :۱۷ آغاز به کار کرد.

 خلاصه سخنان استاد 

سلام دوستان، امیر هستم مسافر
در ابتدا، از آقای مهندس و خانواده‌ی محترمشان تشکر می‌کنم که این بستر را برای ما فراهم کردند، تا کنار هم جمع شویم و از یکدیگر آموزش بگیریم.
از راهنمای خودم، آقا محمد تشکر می‌کنم که اگر این جایگاه را تجربه می‌کنم، از زحمات ایشان است؛ همچنین از همه‌ی خدمتگزاران کنگره‌۶۰ شعبه‌ی بروجرد قدردانی می‌کنم.
در ابتدا، ماه مبارک رمضان را تبریک می‌گویم و امیدوارم بتوانیم از این ماه، بهترین بهره را ببریم.
در مورد دستور جلسه‌ی الهام از رمضان، باید بگویم که ماه رمضان فواید بسیاری  برای ما دارد و ما می‌دانیم که آقای مهندس، متد DST را از ماه رمضان الهام گرفته‌اند.
شربت OT که ما مصرف می‌کنیم، مقدار و زمان خاصی دارد و این برگرفته از ساعات ماه رمضان است.
ماه رمضان برای بازسازی جسم و روح لازم است و با روزه گرفتن، تمام سلول‌ها بازسازی می‌شوند. روزه گرفتن باعث تنظیم سلول‌های بدن ما شده و این بازسازی، در ساعاتی خاص رخ می‌دهد.
جناب مهندس، متدDST و کنگره ۶۰ را، از ماه رمضان الهام گرفته‌اند.
سال گذشته ماه رمضان روی من بسیار تاثیر گذاشت؛ چرا که توانستم خودم را از خیلی جهات، بازسازی کنم .
روزه گرفتن، بهترین کار برای نظم دادن و تنظیم غذا خوردن است که در ۱۱ ماه گذشته، به هر شیوه‌ای که می‌خواستیم غذا خورده‌ایم و ساعت و مقدار مشخصی را رعایت نکرده‌ایم.
این ماه بهترین زمان است که خودمان را بازسازی کنیم، همچنین ماه مبارک رمضان، بهترین فرصت برای کمک کردن در کنگره ۶۰ می‌باشد.
انشاالله که در کنار هم، ماه رمضان بسیار خوبی پیش رو داشته باشیم.
از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید، سپاسگزارم.

تایپ و عکس: مسافر کریم 

تنظیم و ارسال: مرزبان مسافر رضا 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .