English Version
This Site Is Available In English

ما باید با علم وآگاهی به ماه رمضان نگاه کنیم

ما باید با علم وآگاهی به ماه رمضان نگاه کنیم

هشتمین جلسه از دوره نهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بروجرد با استادی مسافر بهنام  و نگهبانی مسافر امیر و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه (الهام  از رمضان ) روز یکشنبه مورخ ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳  ساعت ۱۷:۰۰ آغاز بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد 

سلام دوستان، بهنام هستم مسافر
تشکر می‌کنم از ایجنت محترم آقای امیرحسین، که این فرصت را برای بنده فراهم کردند که در این جایگاه، خدمت کنم.
دستور جلسه‌ی این هفته، الهام از رمضان است و من سعی می‌کنم تجربیات خودم را به شما منتقل کنم؛ چون در صحبت‌ها آن‌چه که با تجربه و حس بیان می‌شود، بر دل می‌نشیند.
من قبل از اعتیاد، تفکرم در مورد روزه گرفتن در ماه رمضان، به صورت دیگر بود. تصور می‌کردم روزه نگرفتن، باعث گناه می‌شود و باید کفاره بدهی. با گذشت زمان، وقتی که وارد اعتیاد شدم، کلاً ماه رمضان کنار رفت. من می‌گفتم: روزه برای معده، سیستم گوارش و سلامتی خوب است. بعد از آن، نفس سرزنش کننده به صدا در می‌آمد و می‌گفت: شما روزه را برای خدا می‌گیرید و این صحبت‌ها گناه دارد.
بعد از این‌که به کنگره‌۶۰ آمدم، آموزش‌ دیدم و جهان‌بینی را یاد گرفته و به رهایی رسیدم؛ فهمیدم این فرصت را خداوند ایجاد کرده که من، سلامتی خودم را به دست بیاورم و منافع این ماه رمضان برای خودم است، نه برای چیز دیگری؛ چون خداوند به روزه گرفتن من نیازی ندارد.
ما باید با علم و آگاهی، به ماه رمضان نگاه کنیم. جناب مهندس در ماه رمضان، متد DST را کشف کردند و در پایان ماه مبارک رمضان، مصرف خود را نظم داده و از ماه رمضان الهام گرفتند.
جناب مهندس، از ماه رمضان چه چیزی برداشت کردند؟ ایشان، تسلط کامل بر نفس اماره پیدا کردند، تا آن اراده را داشته باشند و بتوانند مواد خود را تنظیم کنند، که چقدر مواد مصرف کرده و چه دوزی مصرف می‌کنند.
روش DST خود روزه است. ما در ماه رمضان از سحر تا افطار، چیزی نمی‌خوریم. فرایند DST هم، همین است. زمانی که من مواد مصرف می‌کردم، هیچ محدودیتی برای مقدار و زمان مصرف نداشتم و اسراف می‌کردم. زمانی که جناب مهندس می‌فرمایند: با ۱۵ سی‌سی اشباع می‌شویم؛ یعنی آن بار اضافه را برداشته‌اند و برای برداشتن این بار اضافه، اراده، تسلط و کنترل نفس اماره لازم است. اگر ما در زندگی، کنترل نفس اماره را در اختیار داشته باشیم، قدر اتفاقات قشنگ زندگی را می‌فهمیم. مهندس با الهام گرفتن از ماه رمضان، مصرف مواد خود را به صفر رساندند.
زمانی که من در تاریکی‌ها بودم، خیلی از مسائل را نمی‌دیدم. با این‌که در شهر تردد می‌کردم، گاهی قسمتی از شهر برایم جدید بود. با خودم می‌گفتم: این را چه موقع ساختند؟ من بعد از رهایی، باید از طبیعت الهام بگیرم و خوب نگاه کرده و دقت کنم. البته این قضیه خود به خود اتفاق نمی‌افتد و در ما باید تغییر، تبدیل و ترخیص اتفاق بیفتد. شاید اگر من مصرفم به ۱ سی‌سی برسد، فکر کنم دیگر توانمند شده‌ام و با این توانمندی، دچار غرور شوم. در این زمان، باید حواسمان خیلی جمع باشد تا به خودمان، آسیب نرسانیم.
فکر کنم که اگر من، در حال سفر اول هستم، بگویم: من باید روزه بگیرم و مصرف OT را خودم و بدون اجازه، در وعده سحر و افطار تقسیم کنم. جناب مهندس می‌‌فرمایند: در مدت ۱۰ ماه و به روش DST در سه وعده‌ی ۸ ساعتی باید باشد و این، براساس تحقیقاتی است که بر روی سیستم بیوشیمی و ناقل‌های عصبی انجام شده است و در این صورت ما به نتیجه می‌رسیم.
امیدوارم که ما قدر این نعمت‌هایی که خداوند به ما داده را بدانیم. امسال من اولین سال بعد از رهایی، می‌خواهم روزه بگیرم. زمانی که یک لیوان شیر را در وعده‌ی افطار می‌خوری، قدر نعمت‌های خدا را می‌دانی که یک لیوان شیر، چقدر ارزش دارد و چقدر با روزه، به جسم و بدن آسایش داده‌ای.
تمامی وسایل یک کاتالوگ همراهشان است و به سرویس و نگهداری نیاز دارند. بدن ما نیز بعد یک سال، به همین سرویس و نگهداری نیاز دارد.
خداوند در قرآن فرموده: کُتِبَ عَلَیکُمُ الصِّیامُ؛ یعنی این دفترچه‌ی راهنما، برای انسان نوشته شده است و ما باید قدر آن را بدانیم و از آن درست استفاده کنیم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، متشکرم.

ویراستاری و تایپ: مسافر کریم 

بارگزاری: مرزبان مسافر رضا 

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .