English Version
This Site Is Available In English

رمضان ماه تمرین وفای به عهد

رمضان ماه تمرین وفای به عهد

جلسه یازدهم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی هاتف با دستور جلسه «الهام از رمضان» با استادی راهنما همسفر مهین، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فرشته در روز یکشنبه ۵ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند بزرگ را بسیار تا بسیار شاکرم که امروز اجازه حضور در کنگره را به من دادند. از آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزارم، همچنین از نگهبان همسفر فاطمه و دبیر همسفر فرشته و همه همسفران و ایجنت گروه خانواده سپاسگزارم، هم‌چنین از شما همسفران سپاسگزارم که امروز در جلسه حضور دارید و یک انرژی خیلی خوب قرار است با هم بگیریم.

ماه‌ مبارک رمضان را به همه شما همسفران و در رأس به جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم که این ماه پربرکت ماهی سرشار از سلامتی، شادی، خوبی و تندرستی برای شما باشد. دستور جلسه این هفته همان طور که شما می‌دانید «الهام از رمضان» است. قبل از کنگره؛ حتی زمان بچگی من می‌دانستم که ماه رمضان ماه مبارکی است و ما؛ باید روزه بگیریم و نماز بخوانیم؛ اما نمی‌دانستم که این فلسفه گرسنگی کشیدن چه نفع و سودی برای من دارد و جوابی برای آن نداشتم تا به کنگره آمدم، کم‌کم متوجه شدم که ماه مبارک رمضان ماهی است که خداوند مهم‌ترین، اصلی‌ترین و اساسی‌ترین کتاب خودش را برای ما مسلمانان و برای تمام جهانیان فرستاده و ماه نزول قرآن است.

ماه رمضان ماهی است که متدDST توسط جناب آقای مهندس کشف شد و ایشان از ماه مبارک رمضان الگوبرداری کردند. متد DST نجات دهنده انسان‌های زیادی شده است و تا هستی است هیچ درمان اعتیادی به جز متدDST  و روش کنگره۶۰ وجود نخواهد داشت. می‌خواهیم ببینیم که من از دستور جلسه الهام از رمضان چه درسی گرفتم؟ چرا من؛ باید در این ماه در خورد و خوراک خود امساک کنم و روزه بگیرم؟ هر چیزی یک صور آشکار دارد و یک صور پنهان و ماه رمضان هم صور آشکار و صور پنهان دارد. صور آشکارش این است که من سیستم خودم را با نخوردن و با روزه گرفتن بازسازی می‌کنم؛ وقتی وعده‌های غذایی خود را کوتاه کنم نقطه تحمل خود را بالا می‌برم و در واقع کارخانه جسم من بازسازی می‌شود؛ یعنی سلول‌هایی که به نوعی آسیب می‌زنند و به نوعی عملکرد آن‌ها در سیستم دچار کم کاری یا عدم تعادل شده است و باعث بروز خیلی از بیماری‌ها در من شده است بازسازی می‌شود. الهام از ماه رمضان در صور پنهان چه سود و فایده‌ای برای من دارد؟ از واژه الهام مشخص است، الهام از رمضان و این ماه ماهی است که دل‌ها؛ باید روشن شود، احساسات؛ باید پاک، گوارا و روشن شود.

وقتی که دهان انسان بسته می‌شود و انسان روزه‌دار است طبیعتاً از خیلی از کارها در درون خودش جلوگیری می‌کند، خیلی از حرف‌ها را نمی‌زند، خیلی از کارها را انجام نمی‌دهد و خیلی جاها را نمی‌رود. ما در وادی پنجم می‌خوانیم که جهان ذهن مقدمه‌ای است برای برنامه‌ریزی چگونه زیستن، این ماه ماهی است که ما؛ باید ببینیم جهان‌ذهن خود را چگونه برنامه‌ریزی کرده‌ایم. آیا هنوز درون ما پر از کینه، حسد، نگرانی، دلواپسی، خشم و تاریکی است. دل روشن نمی‌تواند این‌ها را در خودش جا بدهد. هر نعمتی که توسط خداوند به انسان داده می‌شود، عهدی بین انسان و خداوند بسته می‌شود. انسان بابت نعمت‌هایی که به او داده شده متعهد می‌شود که در راه درستی و در راه تزکیه و پالایش وفای به عهد کند. دل روشن عهدی است که من با خدای خود بستم او نعمت و فراوانی به من داده و همه چیز را برای من فراهم کرده است. شما ببینید کنگره چه‌قدر نعمت به من داده است. نعمت با هم بودن، نعمت دوست داشتن همدیگر، نعمت این که ما از همدیگر یاد می‌گیریم. این ماه، ماهی است که من خودم را محک بزنم که جهان‌بینی من کجا به درد من خورده است و من چه‌کار کردم و چه‌طور توانستم حرکت کنم.

یکی از آن وفای به عهدها که بسیار تا بسیار مهم است محبت کردن است. محبت کردن در قالب کلام و رفتار است، محبت کردن مادی و معنوی است، محبت کردن به این معنی است که الآن در کنگره همه ما در ماه مبارک رمضان زمانی که جلسه داریم افطاری می‌دهیم و هزینه این افطاری از خود اعضا تأمین می‌شود و زحمت آن هم با اعضا است.  پختن غذا، سفره پهن کردن و پذیرایی برای این‌که همه با هم باشیم و برای این‌که محبت در جمع است و یک انسان تنها محبت را به چه کسی بدهد و چه‌طور محبتش را نثار کسی کند.

این بستر که فراهم شده من را یاد کلام حضرت علی انداخت که می‌فرماید: «کتب آسمانی و پیامبران طنابی هستند که به انسان کمک می‌کنند که انسان توسط آن خودش را بالا بکشد». ما در کنگره با آموزش‌هایی که می‌گیریم؛ باید حرکت کردن را یاد بگیریم. ما قبل از آمدن به کنگره خیلی چیزها را بلد نیستیم؛ وقتی وارد کنگره می‌شویم آموزش می‌گیریم. پایه جهان‌بینی؛ یعنی آن‌چه که من یاد گرفتم آرام آرام آن‌ها را عملی کنم.

در کنگره به شخصی که در سفر اول است خدمت‌های مربوط به سفر اول را می‌دهند و یک تازه‌وارد می‌گویند، سه جلسه اول مهمان هستی و این به خاطر این است که آرام‌آرام یاد می‌گیریم و آن‌چه که در این ماه خیلی مهم است ما؛ باید به آن توجه کنیم این است که ما؛ باید با خودمان خلوت کنیم. دهان که بسته می‌شود خیلی دریچه‌ها باز می‌شود. دریچه افکارمان باز می‌شود. من؛ باید با خودم خلوت کنم که کجای کار هستم، از کجا آمدم و به کجا می‌خواهم بروم. آیا اگر کنگره می‌آیم برای درمان مسافرم می‌آیم؟ خب؛ وقتی مسافر من درمان شد من به کجا می‌خواهم بروم. این مسیر که می‌خواهم بروم چگونه است. آیا حرکت من درست است؟ محبت کردن به دل است؛ اگر دلم روشن باشد حرف هم که نزنم و یک گوشه بنشینم همه مرا دوست دارند و به سمت من می‌آیند. محبت کردن به کلام نیست.

‌یک میز برای پرداخت هزینه افطاری دم در گذاشته شده است افطاری آماده می‌شود و هر شخصی که وارد می‌شود با احترام از او پذیرایی می‌شود، با غذای با کیفیت و کسانی هستند که زحمت می‌کشند و سفره‌ها را پهن می‌کنند اینان کسانی هستند که به مرحله‌ای رسیدند که دوست داشتن و محبت کردن یکی از بزرگترین و اصلی‌ترین نعمت‌هایی است که خداوند به انسان‌ها می‌دهد، در آن‌ها نهادینه شده است. در کنگره هر کاری که می‌خواهند انجام دهند من هم؛ باید سهیم شوم امیدوارم همه ما از این ماه نهایت استفاده را ببریم و امیدوارم که این ماه برای تک‌تک شما همسفران مبارک باشد و بهترین‌ها را خداوند برای شما رقم بزند و همه در کنار همدیگر از این ماه پرفیض استفاده کنیم و بهره ببرید.

تحویل جایگاه مسئول امتحانات از راهنما همسفر سمیه به راهنما همسفر مژگان

مرزبان کشیک: همسفر اعظم مسافر مصطفی
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوازدهم)
عکاس‌خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی هاتف

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .