English Version
This Site Is Available In English

رمضان ماه عشق ورزیدن

رمضان ماه عشق ورزیدن

ماه رمضان، ماه خدا است که پر از خیروبرکت است. آقای مهندس روش DST را در این ماه کشف کردند و برای همین ماه رمضان در کنگره از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا در این ماه، آقای مهندس دژاکام برای به‌جا آوردن فرایض دینی و روزه گرفتن، مصرف مواد خود را منظم کردند و با کاهش تدریجی آن، توانستند از دام اعتیاد رها شوند. ماه رمضان به‌گونه‌ای سرآغاز تشکیل و تأسیس کنگره ۶۰ است. بنیان‌ کنگره و اعضای آن مشغول نجات انسان‌ها و زندگی بخشیدن به کسانی هستند که با مصرف مواد رو به تباهی بودند.

همسفر ستاره و مسافرشان، با آخرین آنتی ایکس هروئین، شیشه و گل وارد کنگره شدند. به مدت ۱۸ ماه و ۲۶ روز با متد DST و داروی OT باراهنمایی مسافر علی و همسفر فاطمه سفر کردند که هم‌اکنون به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس ۱ سال است که آزاد و رها هستند. ایشان و مسافرشان در رشته ورزشی والیبال فعالیت می‌کنند. همسفر ستاره در جایگاه‌های دبیری، نگهبانی خدمت‌ کرده‌اند و هم‌اکنون در قسمت سایت در حال خدمت هستند.

اینک در مورد دستور جلسه «الهام از رمضان» با ایشان گفتگویی ترتیب داده‌ایم که توجه شمارا به آن جلب می‌کنم.

لطفاً کمی در مورد دستور جلسه الهام از رمضان برایمان توضیح دهید و بفرمایید که چه زمانی به انسان الهام می‌شود؟
الهام از رمضان یعنی الگوبرداری از آن و روش درمان تدریجی یا همان متد DST با الگوبرداری از ماه مبارک رمضان با تلاش آقای مهندس دژاکام کشف شد که با استفاده از این متد، می‌توان اعتیاد را درمان و بدن را از سموم اعتیاد کاملاً پاک کرد؛ درست مثل رمضان و پاک‌سازی سموم خوراکی از بدن. آقای مهندس به ما آموختند که همه‌چیز را در درون خود پیدا کنیم و در مسیر ارزش‌ها قدم برداریم و کافی است خدا را صدا بزنیم تا به ما الهام درست شود. در کنگره الهام مثبت فراوان است؛ چون مسیر درست است و این بستگی به من دارد که چه مقدار دریافت کنم و چه مقدار به حرمت‌ها و قوانین احترام بگذارم.

چه تفاوتی در دیدگاه شما نسبت به روزه گرفتن قبل و بعد از کنگره وجود دارد؟
الهام از رمضان از دیدگاه من قبل از کنگره بسیار متفاوت بود و این را مسئله دینی می‌دانستم که باید انجام دهم؛ چون آگاهی نداشتم و هیچ اتفاق خوبی هم برایم نمی‌افتاد تا اینکه با آمدن به کنگره، دیدگاه من نسبت به ماه رمضان کاملاً تغییر کرد. در بیرون از کنگره به ما می‌گویند این کار را انجام دهید و هیچ راهکار درستی به ما نمی‌دهند که چرا باید این کار را انجام دهیم؛ ولی در کنگره این‌گونه نیست. آقای مهندس می‌‌فرمایند: «روزه گرفتن برای سلامتی بدن است و اینکه در طول سال ۱۱ ماه غذا می‌خوریم و بعدازاین ۱۱ ماه باید فرصتی به سیستم گوارش دهیم».

به نظر شما منظور از این جمله «ماه رمضان يعني فرصتي براي اينكه من فرمانده خواسته‌های معقول خودم باشم نه فرمان‌بر و مطيع آن‌ها» چیست؟ برایمان توضیح دهید.
ماه مبارک رمضان، ماه دوری از ضد ارزش‌ها، ماه بندگی و به‌طورکلی ماه مبارک رمضان، ماه پر خیروبرکتی است و ما می‌توانیم برداشت‌ها و الهامات زیادی از این ماه داشته باشیم. در ماه رمضان، رسم بندگی کردن، عشق ورزیدن را خوب می‌آموزیم و وجودمان سرشار از عشق و محبت می‌شود و دیگر جایی برای کینه و نفرت نیست و ما می‌آموزیم که از ضد ارزش‌ها و خواسته‌های نامعقول خود، دوری‌کنیم و این باعث می‌شود که من از عقل خودم پیروی کنم و راه درست را انتخاب کنم و تسلیم خواسته‌های نامعقول نباشم و این یک فرصت است که ماه رمضان به انسان‌ها می‌دهد که نفس خود را تزکیه و پالایش کنند. ان‌شاءالله که همه ما این توفیق را داشته باشیم تا از فرصتی که خداوند در اختیار ما قرار داده است، بتوانیم حداکثر استفاده را ببریم و از این ماه مبارک، بیشترین درس‌ها را بگیریم.

به نظر شما ارتباط اتوفاژی با ماه مبارک رمضان چیست؟ برایمان توضیح دهید.
به‌طورکلی روزه‌داری و اتوفاژی ارتباط مستقیمی باهم دارند و هر دو فرایند به بهبود سلامتی بدن کمک می‌کنند. برای روزه‌داری می‌توان بهبود کنترل قند خون، کاهش التهابات و بهبود شاخص‌های متابولیکی را به‌عنوان مزایا مطرح کرد؛ همچنین اتوفاژی نیز به پالایش مواد مصرفی و بهبود عملکرد سلولی کمک می‌کند و یکی از مسائل بسیار مهم، روزه گرفتن است که روزه گرفتن و ورزش نقش مهمی در پدیده اتوفاژی ایفا می‌کند. اتوفاژی باعث می‌شود عمر، ۳۰ درصد طولانی شود و فرآیند پیری را منعکس می‌کند.

کلام پایانی
در قرآن آمده که روزه بر شما مقررشده است و بر همه ما واجب است که روزه‌بگیریم و در این ماه مبارک به جسم استراحت بدهیم و نقطه تحملمان را در تمام مسائل بالا ببریم و از عادت‌ها و بندهایی که به خودمان بستیم رها شویم و به حال خوش، صلح و آرامش برسیم. در آخر از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم به خاطر این بستری که برای ما فراهم کرده‌اند و از راهنمایم همسفر فاطمه به خاطر زحماتی که برای بنده کشیده‌اند و از شما بابت این مصاحبه که بتوانم مشارکت کنم، خدمت کنم و آموزش بگیرم، بسیار سپاسگزارم.

تهیه و تنظیم: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر مهرو (لژیون سوم)
عکس: همسفر بهار رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .