English Version
This Site Is Available In English

رمضان ابتدا رحمت و در انتها آمرزش است

رمضان ابتدا رحمت و در انتها آمرزش است

هفتمین جلسه از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صادق قم با استادی همسفر شراره، نگهبانی همسفر راضیه و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا خداوند را شاکر و سپاسگزار هستم که روزی من قرار داد تا در این جایگاه باشم و از تک تک شما دوستان انرژی بگیرم، همچنین از راهنما همسفر لیلا، ایجنت همسفر الهام، مرزبانان و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم تا به من اجازه دادند در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم.

دستورجلسه الهام از رمضان است؛ آقای مهندس دژاکام در بهمن سال ۱۳۷۵ آمدند در کنار روزه‌ایی که می‌گیرند به مصرف موادمخدر خود نظم بدهند، همین نظم دادن به مصرف موادمخدر باعث شد در دل ماه مبارک رمضان روشDST را برای درمان‌اعتیاد اختراع کنند. در حال حاضر هزاران مصرف‌کننده وجود دارند که با این متد به درمان قطعی کامل اعتیاد رسیده‌اند.

در سی‌دی اُتوفاژی؛ اُتو به معنی خود و فاژی به معنی خوردن است. در کلمه کامل یعنی بازیافت؛ یعنی خودخوری سلول‌های جسم. یک کارخانه پلاستیک را در نظر بگیرید اگر مواداولیه خیلی فراوان باشد و مدام تولید شود، نیاز‌های مردم را برطرف کند، بعد از مدتی فراوانی، موادپلاستیک در همه جا حضور پیدا خواهد کرد؛ اما اگر قیمت بالا برود و فراوانی آن کم شود افراد دست به بازیافت می‌زنند و مواد پلاستیکی را تحویل بازیافت می‌دهند و شهر را تمیز می‌کنند.

جسم انسان‌ها؛ نیز به یک شهر عظیم تشبیه شده است. ما طی یازده ماه انواع موادغذایی را مصرف می‌کنیم و آن‌ موادغذایی در جسم ما می‌ماند و انباشته می‌شود و در ادامه جسم ما؛ نیز نیاز به بازیافت دارد. هنگامی که ما روزه می‌گیریم، جسم پس از دوازده ساعت شروع به بازیافت می‌کند و سلول‌های سالم، سلول‌های مُرده و  از کار افتاده سرطانی را می‌بلعند و سلول سالم جدیدتری تولید و جسم ما تمیز می‌شود و به این پدیده، اتوفاژی می‌گویند؛ زیرا به مدت دوازده ساعت موادی وارد جسم ما نشده است. انسان‌هایی که پرخور هستند در سیستم جسمانی آن‌ها اصلا اتوفاژی صورت نمی‌گیرد.

خداوند در قرآن می‌فرمایند؛ کسانی که بیمار هستند نمی‌توانند روزه بگیرند در کنگره۶۰؛ نیز کسانی که سفر اولی هستند همانند یک بیمار می‌باشند که نمی‌توانند روزه بگیرند؛ زیرا باید داروی اوتی را سر ساعت استفاده کنند تا سفرشان خراب نشود.

آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند؛ اگر برخی بیماری‌های جسمی مانند کلیه درد دارید، نمی‌توانید روزه بگیرید و بی‌آبی را نمی‌توانید تحمل کنید موردی ندارد، روزه را بگیرید و چند ساعت یک‌بار آب استفاده کنید یا مثلا کسانی که سیگاری هستند، آقای مهندس دژاکام به آن‌ها توصیه می‌کند، روزه بگیرند و در طول روز تعداد سیگارهایشان را کم کنند.

کسانی که نمی‌توانند صددرصد روزه بگیرند موردی ندارد که بتوانند کماکان ده یا بیست درصد تلاش خودشان را بکنند و روزه بگیرند و این تمرین را به جا آورند. رسول اکرم می‌فرمایند؛ ماه رمضان در ابتدا رحمت، در میان مغفرت و در انتها آمرزش است که این همان مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص است.

تقدیر از مسئول امتحانات راهنما همسفر منصوره

تایپ: همسفر عارفه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
عکس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .