English Version
This Site Is Available In English

هیچ عبادتی بیهوده نیست

هیچ عبادتی بیهوده نیست

در ابتدا آقای مهندس در مورد خواست، تقدیر و فرمان الهی صحبت کردند که همه چیز انسان بستگی به خواست او دارد. خواسته مانند دانه گیاه است تا زمانی‌که کاشته نشود محصولی هم در بر ندارد،  پس می‌توان نتیجه گرفت که محصول کاشته نشده به فردی داده نمی‌شود، یعنی همان تقدیر که باید دانه کاشته شود و سپس به اندازه‌ای که کاشته‌ایم به ما داده شود.

انسان ممکن است خواسته‌ای داشته باشد؛ اما اگر آن خواسته را اجرایی نکند، تقدیر و فرمان الهی هم در آن خواسته وجود ندارد؛ اما اگر خواسته مثبت یا منفی به اجرا گذاشته شود به دنبال آن تقدیر و فرمان الهی هم وجود خواهد داشت. برای مثال فردی که خواسته درمان اعتیاد دارد، اگر این خواسته عملی شود البته در زمان و مکان مناسب بعد از ۱۱ ماه، رهایی را از دست آقای مهندس می‌گیرد که این رهایی تقدیر می‌شود و فرمان آقای مهندس همان فرمان الهی است. فردی هم که شروع به مصرف مواد مخدر می‌کند بعد از مدتی اعتیاد او تقدیر می‌شود؛ بنابراین باید قبلاً کاری کرده باشیم تا قدر و اندازه نتیجه کار به ما داده شود.

هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد عین عدالت و تقدیر خود او می‌باشد. آقای مهندس در مثال کاشت گندم فرمودند: «شاید چیزی را کاشته باشیم؛ اما فراموش کرده‌ایم و ممکن است در بعد قبلی کاری انجام داده‌ایم؛ حتی نوع جنسیت، نوع فیزیک جسم، چاق یا لاغر، فرزند چه شخصی هستیم؟ در کجا متولد شده‌ایم؟ همگی جزئی از وجود خدا که تقدیر گذشته خود ما است». انسان ممکن است در اثر جهالت کاری انجام داده باشد که به نظر خود عمل سالم بوده است؛ اما  در واقع آن عمل درست نبوده است و از خداوند هم توقع داشته باشد که نتیجه‌ آن مطلوب باشد. بازتاب عمل انسان نشانگر درست یا غلط بودن آن است پس در هر جایگاهی که هستیم، شکرگزار خداوند باشیم که به انسان فرصت داده‌است تا بتواند جایگاه بهتری را کسب کند و انسان جاهل با ناسپاسی حال خود و دیگران را خراب می‌کند.

موضوع بعدی اتوفاژی است که آقای مهندس با  مثالی زیبا آن را توضیح داده‌اند: «هیچ عبادتی بیهوده نیست و این عبادت‌ها برای بهتر زندگی کردن انسان، بهبود جسم و روان انسان است». اگر دقت کرده باشیم مسافرانی که با مصرف زیاد مواد مخدر وارد کنگره می‌شوند در ابتدا راهنما به آن‌ها سه روز سقوط آزاد می‌دهد تا جسم آن‌ها برای درمان آماده شود و سپس مسافر روند درمان را شروع می‌کند، مصرف مواد از نظر اندازه و ساعت مشخص می‌شود و حال او خوب می‌شود؛ درصورتی‌ که قبل از کنگره مواد بیشتری مصرف می‌کرد؛ اما حال او خوب نبود. 

ماه رمضان برای انسان مانند سه روز سقوط آزاد است؛ زیرا قبل از ماه رمضان در مصرف مواد غذایی مانند مصرف‌کننده بیرونی بودیم؛ بی‌رویه غذا می‌خوردیم،  پرخوری می‌کردیم که نتیجه آن چاقی و بیماری جسمی بود. اتوفاژی جسم را جنرال سرویس و آماده به‌کار می‌کند، البته باید بعد از ماه رمضان هم از نظر تغذیه سعی کنیم درست غذا بخوریم مانند مصرف‌کننده مواد مخدری که وارد کنگره می‌شود و بعد از سه روز سقوط آزاد او با برنامه حرکت می‌کند.

موضوع بعدی تفکر و اندیشه انسان است. اگرعمل اتوفاژی به خوبی انجام شود؛ اما از نظر تفکر و اندیشه تغییر نکنیم، اثر مطلوب برای جسم نخواهد داشت و بسیاری از بیماری‌های جسمی در اثر تفکرات منفی می‌باشد. مانند فرد مصرف‌کننده که اگر فقط داروی اوتی مصرف کند؛ اما جهان‌بینی کار نکند، درمان او کامل نمی‌شود؛ بنابراین اتوفاژی هم می‌تواند جسمی و روانی باشد؛ باید روی  جسم، روان و جهان‌بینی کار کرد و بدانیم که ترس، منیت، ناامیدی و ... ابزاری هستند که در دست نیروهای منفی قرار دارند که می‌توانند مانعی برای رسیدن به اهداف مثبت باشند و از دری که ضدارزش وارد می‌شود از در دیگر سلامتی و آرامش خارج می‌شود. آن‌چه که بر جسم، روان انسان‌ها و طبیعت تخریب وارد می‌کند ضدارزش‌ها هستند؛ بنابراین زندگی کنیم و بگذاریم دیگران هم زندگی کنند.

تایپ: همسفر آمنه رهجوی راهنما همسفر محدثه(لژیون پنجم)
ویراستار و رابط خبری: همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر محدثه (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .