English Version
This Site Is Available In English

ماه رمضان تجدید حیات است

ماه رمضان تجدید حیات است

در تمام ماه‌های سال، ماه رمضان بهترین ماه خدا است و خود دعوت کرده و میزبان است و وسیله پذیرایی مهیا است؛ اول ماه، میهمانی رحمت و آخرش پاداش است.

در کنگره هم این ماه برای تمام اعضا از اهمیت بالایی برخوردار است. در این ماه بود که راه درمان متد DST کشف شد و برای مهندس حسین دژاکام راه نمایان شد تا خود و باقی دوستان به درمان برسند. در کنگره ماه رمضان یک جشن محسوب می‌شود ما در کنگره این ماه را جشن می‌گیریم، و هر کس بر حسب توان و دلخواه خود می‌تواند کمک کند و فرصتی هست برای احیای دوباره، هم در صور آشکار و هم در صور پنهان.

به‌طورکلی رمضان ماه تزکیه نفس است به همین دلیل خدا خواست کلید کار کنگره هم در ماه مبارک رمضان زده شد. ما هم با قدم‌گذاشتن در کنگره باید صبر و استقامت را یاد بگیریم و گوش‌به‌فرمان باشیم تا بتوانیم به رهایی برسیم.

در کنگره بحث اساسی و اصولی این است که انسان باید به جایگاه والای انسانی خود برسد. ما هم همین هدف را دنبال می‌کنیم، پس به عینه می‌بینیم ماه رمضان و کنگره ازهرجهت با یکدیگر هم سو و هم مقصد هستند.

ماه رمضان تجدید حیات است و در این حیات می‌توان نتایج عظیمی استخراج کرد. ما زمانی به لذت را می‌چشیم و به آن می‌رسیم که بهترین لحظه‌ها را داشته باشیم و این ماه به یک لذت تبدیل می‌شود. در ماه رمضان یک سری کارها را باید انجام دهیم و یک سری از کارها را نباید انجام دهیم در کنگره هم این قانون حکم‌فرماست.

در رمضان در ساعت مشخصی اجازه خوردن و آشامیدن داریم؛ در کنگره هم مسافر موظف است در زمان‌های مشخص و به مقدار معین از دارو استفاده کند. در ماه رمضان فرمان‌های الهی را انجام می‌دهیم و در کنگره هم به اعتقاد من فرمان‌ها از جنس نور هستند پس باید فرمان‌بردار باشیم تا بتوانیم از ظلمت به نور برسیم.

کنگره ۶۰ اعتقاد دارد افراد تا هر مقداری که می‌توانند روزه بگیرند حتی شده برای ساعت مشخص و محدود چرا که تمرینی است برای بالابردن نقطه تحمل و قدرت اراده و سرپیچی‌کردن از نفس اماره و در ادامه مهندس می‌فرماید: هر کس مصرف مخمر می‌کند زیر پرده شیطان است و یک عمل شیطانی است.

کسی که شربت OT استفاده می‌کند باید صبح، ظهر و شب شربت بخورد، اگر به‌خاطر تعصبات نسبت به ماه مبارک رمضان بگوید: می‌خواهم روزه بگیرم و دارو نمی‌خورم، درمانش خراب می‌شود؛ چون دارو باید در سه نوبت ۸ ساعته مصرف شود. خدا خودش می‌گوید اگر مریض هستی روزه نگیرید، اگر سفر می‌روید روزه نگیرید، پس بنابراین این افراد که در حال درمان هستند هم می‌توانند روزه بگیرند؛ اما داروهایشان را هم بخورند. امیدواریم که همه ما بتوانیم ذره‌ای از برکات و فضیلت‌های ماه مبارک رمضان را حس و درک کنیم. ان‌شاءالله

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر گوهر رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
ارسال: مرزبان خبری همسفر آمنه
همسفران نمایندگی آبیک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .