جلسه مجازی مسافران شعبه صائب تبریزی با استادی مسافر علیرضا با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه 4 اسفد ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است.
دستور جلسه این هفته در مورد "الهام از رمضان" است. راستش داشتم فکر میکردم که دستور جلسه الهام از رمضان یعنی چی؟ یعنی باید در مورد رمضان و فوایدش صحبت کنم؟ یا باید در مورد اینکه از رمضان الهام بگیریم حرف بزنم؟ یا شاید باید در مورد اهمیت الهام گرفتن توضیح بدهم؟ اصلاً الهام گرفتن از رمضان یعنی چی؟
کسانی که تازه به کنگره آمدهاند شاید داستان را ندانند، ولی هر کسی که عضو کنگره میشود باید این نکته را بداند که کنگره شصت زاییدهی الهام از رمضان است. سالها قبل، در یک ماه رمضان، جناب مهندس خواستند با پیروی از سنن این ماه، نظم و ترتیبی به مصرف مواد خود بدهند و بفهمند که روزانه چقدر مصرف میکنند. برنامهشان را با تقسیم مواد مصرفی به پنج قسمت مساوی شروع کردند و سپس فقط برای دل مشغولی یک وعده را حذف کردند. یعنی مصرف خود را روزانه یک پنجم کم کردند. وقتی متوجه شدند که هیچ اثر بد و دردناک و به اصطلاح هیچ خماری در پی نداشت، به این فکر افتادند که یک وعده دیگر را هم حذف کنند و همینطور ادامه دادند تا این مسیر را با موفقیت به پایان رساندند.
به هر حال، شروع این داستان از ماه رمضان بوده و برکت و یمن این ماه عزیز باعث شد که اصل و اساس روش دیاستی بهوجود آید. درمان تدریجی الهام گرفته شده از آموزههای ماه رمضان است، آموزههایی مثل صبر، قناعت، استقامت، پایداری، استواری، عدالت، مساوات، ثبات و... . بنابراین، جناب مهندس با قرار دادن این دستور جلسه در میان دستور جلسات کنگره شصت، میخواهند این نکته را به ما یادآوری کنند که این حرکت عظیم از ماه رمضان آغاز شده است و ما نیز نباید به سادگی از کنار این ماه بگذریم. بلکه باید با تفکر، تعقل و تحقیق در مورد این ماه و فواید آن، بتوانیم از آن بهرهمند شویم.
خود جناب مهندس در چندین سخنرانی مختلف به بررسی فواید جسمی، روحی و روانی این ماه پرداختهاند که سخنرانی با عنوان "صیام و اتوفاژی" از جمله آنهاست.
در پایان، از اینکه برای مطالعه این مطلب وقت گذاشتید، از همه شما متشکرم.
خدمتگزار سایت: همسفر مهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
71