English Version
This Site Is Available In English

سختی‌ها بخشی از زندگی ما هستند

سختی‌ها بخشی از زندگی ما هستند

ما‌ه رمضان، ما‌هی است که به دلیل خصوصیات آن از دیگر ماه‌ها متمایز می‌شود، مهم‌ترین ویژگی آن برای ما کنگره‌ای‌ها بالا بردن نقطه تحمل و تسلیم شدن در برابر قدرت مطلق است. در این ماه بیشتر می‌توانیم بر نقاط ضعف و قوت خود پی ببریم، بر نفس و احساساتمان مسلط شویم، از ضد ارزش‌ها در رفتار، گفتار و اندیشه دوری کنیم و به صراط مستقیم نزدیک شویم.

شاید روزهای اول ماه رمضان به سختی بگذرد؛ اما طبق فرمایش آقای مهندس هر چیزی نیاز به زمان دارد، بعد از سپری شدن روز‌های اول بدن با شرایط سازگار می‌شود. سیستم بدن هوشمند است، بعد از چند روز، روزه گرفتن جسم تنظیم می‌شود، همان‌طور که آقای مهندس دژاکام در سی‌دی «اتوفاژی» می‌فرمایند: «با روزه گرفتن سلول‌های مرده ترمیم و بدن پاک‌سازی می‌شود، روزه گرفتن نه تنها جسم، بلکه روح و روان را نیز جلا می‌دهد.»

در ماه رمضان از سحر بیدار می‌شویم و بعد از چند ساعتی طلوع زیبای خورشید را ذره‌ذره در آسمان می‌بینیم، برای درمان اعتیاد هم باید ذره‌ذره از دل تاریکی بیرون آییم تا روشنایی را مشاهده کنیم. نام این روش، الگویی بود که به آقای مهندس در این ماه پر فضیلت الهام شد و روش DST از ماه رمضان الگو برداری شد. آقای مهندس دژاکام در کتاب ۶۰ درجه زیر صفر می‌فرمایند: «با تفکر، ساختارها آغاز می‌گردد بدون تفکر، آنچه هست رو به زوال می‌رود.» برای آقای مهندس در ماه رمضان تفکر جرقه‌ای، برای پدیدار شدن نقطه‌ای در صفحه سفید نقاشی است که در این صفحه سفید نقاشی، زشت و زیبا، خوب و بد پدیدار می‌شود. القا، الهام و حرکت در این ماه مبارک صورت گرفته است.

آقای مهندس نیمه‌های رمضان سروسامانی به وضع مصرف مواد خود دادند و بعد از ۱۷ سال مصرف مواد مخدر، مقدار و وعده خود را مشخص کردند، این درسی بود که از این ماه مبارک گرفتند، توانستند مقدار مواد را مرتب و از وضع خود آگاهی پیدا کنند، ذره‌ذره راه برای ایشان نمایان شد و متوجه شدند که فکر خالی، کافی نیست، بلکه فکر باید به مرحله ظهور برسد.

با حذف یک وعده دیگر آقای مهندس به این نتیجه رسیدند که مشکلی در کار نیست و روزهای بعدی آزمایش‌های بعدی را انجام دادند؛ ولی اندیشه‌ای برای ترک اعتیاد نداشتند؛ اما با کمال امیدواری به مسیر خود ادامه می‌دادند. آقای مهندس با توجه به ضرب‌المثل چینی می‌فرمایند: «سفر هزار فرسنگی با قدم اول آغاز می‌شود و من آن قدم را برداشتم؛ اما هنوز خود، خبر نداشتم.» ماه رمضان معلم خوبی برای افرادی است که برای تزکیه خویش با آگاهی، تلاش می‌کنند، ماه رمضان زایشی برای به وجود آوردن کنگره60 است که انسان‌های نا‌‌آرام و درد کشیده به آرامش برسند. در ماه رمضان خانواده بزرگ کنگره کنار یکدیگر جشن می‌گیرند به اندازه وسع خود کمک می‌کنند تا چند ساعتی را دور سفره‌ای بنشینند و کنار هم لذت ببرند.

نتایج من از این دستور جلسه این بود که باتوجه به سی‌دی «گذرگاه» باید فکه رقبه شویم، طوق بردگی را از گردن خود برداریم، سختی برای همه است و این‌ها بخشی از زندگی ما هستند. «گذرگاه زندگی، مانند مثلثی است سیاه که گاهی از زوایای آن کشیده می‌شود و شکلی دیگر پدید می‌آید؛ اما از تمام آن راحت می‌شود عبور کرد و به کشا‌کش‌های متعدد توجه ننمود.»

کل زندگی ما، در گذرگاه است، مهم این است که می‌خواهیم شبیه کدام پرنده باشیم؟ شبیه عقاب یا پرنده‌های ضعیف به زندگی خود ادامه دهیم. باید چگونگی دید و برداشت خود را نسبت به رمضان بدانیم. آیا سلامتی جسم، روح و روان برای من مهم است یا خیر؟ پس ماه رمضان یک گذرگاه و امتحان الهی است که امیدوارم همه ما بتوانیم به خوبی از آن عبور کنیم و نتیجه مطلوبی به دست آوریم. هیچ عبادتی بیهوده نیست، این عبادت‌ها برای بهتر زندگی کردن انسان و بهبود جسم و روان است.

منابع مقاله: کتاب «عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر»، سی‌دی‌ها «اتوفاژی» و «گذرگاه.»
نویسنده و تایپ: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون هفتم) عضو لژیون سردار
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم) عضو لژیون سردار
ویرایش: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر صفورا (لژیون چهاردهم) عضو لژیون سردار
ویراستار: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) دبیر سایت عضو لژیون سردار
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون هفتم) نگهبان سایت عضو لژیون سردار
همسفران نمایندگی میرداماد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .