جلسه هشتم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی مسافران نمایندگی یحیی زارع میبد با استادی راهنما محترم مسافر حجت با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴اسفند ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه الهام از رمضان است. الهام؛ یعنی الگو گرفتن از رمضان. آقای مهندس این دستور جلسه را، به این دلیل در دستور جلسات هفتگی قرار دادند که با توجه به نظم موجود در ماه مبارک رمضان، تصمیم گرفتند به مصرف موادشان نیز نظم بدهند. اما خدا را شکر، به رهایی رسیدند و با اندیشهای که داشتند و خواستی قوی که در قلبشان برای خدمت کردن به انسانها وجود داشت، کنگره ۶۰ را بنیان نهادند.
من خودم قبل از اینکه وارد کنگره۶۰ بشوم، دیدگاهم نسبت به ماه رمضان شور و شوق بود و فقط خوشحال بودم که روزه میگیرم و قرآن را بهصورت طوطیوار میخواندم. شبهای قدر هم یک توبه میکردم و بعد از ماه رمضان؛ هیچ تغییری در من ایجاد نمیشد و من همان حجت بودم که قبل از ماه رمضان بودم و همان ضد ارزشها را انجام میدادم. اما با توجه به آموزشهای کنگره ۶۰، دیدگاهم نسبت به ماه رمضان از شور به شعور رسید. استاد امین میگویند: هرچیزی یک صور پنهان و یک صور آشکار دارد. آن چیزی که خود من از صور آشکار ماه رمضان با توجه به آموزشهای کنگره ۶۰ الهام گرفتم، نظم بود.
در ماه رمضان، سحری ساعت مشخصی دارد و وعده افطاری ما نیز مشخص است. مجبور هستیم که شبها زودتر بخوابیم تا برای سحری بیدار شویم و به خوابمان نظم داده میشود. اگر کسی از دوستان نماز صبحشان قضا میشد، به هر حال به خاطر روزه گرفتن نمازشان قضا نمیشود. اولین چیزی که به ما در کنگره آموزش داده میشود، نظم است. من اوایل سفرم به راهنما میگفتم که وقت نمیکنم سیدی بنویسم، راهنما میگفت برو تفکر کن و من متوجه نمیشدم. بعد متوجه شدم که اگر به کارها به عنوان یک پدر در خانه و به خدمت و در محل کار نظم بدهم، به همه کارهایم میرسم.
نویسنده: راهنما مسافر حجت
ارسال: مسافرسعید لژیون دوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
56