جلسه دهم از دوره چهارم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی خمین به استادی راهنمای تازه واردین همسفر زهرا با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.
سخنان استاد:
خداوند بزرگ را شاکرم که بار دیگر به بنده توفیق داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش بگیرم. از خانم زهرا راهنمای لژیون هشتم سپاسگزارم که فرصت این خدمت را برای بنده مهیاکردن.
رمضان بهترین ماه خداست؛ زیرا ماه میهمانی است و میزبان، خداوند است. مهمانان را شخصاً دعوت کرده و وسیله پذیرایی هم مهیا است، این ماه برای تمام اعضا کنگره ۶۰ از اهمیت والا و خاصی برخوردار است. در این ماه مبارک بود که راه درمان تدریجی بر جناب مهندس دژاکام نمایان شد. ماه مبارک رمضان و روزهداری آثار جسمی و روحی و روانی و تربیتی فراوان و بسیار زیادی دارد که کاملاً منطبق بر سه ضلع درمان جسم، روان و جهانبینی است؛ و آنچه که ما از روزه به دست میآوریم، اعتدال و ارتباط بین این سه ضلع است، زیرا آثار جسمی روحی و تربیتی آن تفکیکناپذیرند.
بحث بعدی آثار روزه بر جسم است که وقتی به بررسی تمام آثار روزه در جسم پرداخته میشود، میبینیم که در سلامت جسم کاملاً مؤثر است و امروزه اهمیت روزه درمانی برای همه روشنشده است . روزه، الهیترین داروی شفابخش برای جسم است که بیماران از این طریق به درمان میرسند و در تمام دنیا به دفاع از روزهداری و فواید آن بر جسم میپردازند.
بحث بعدی روحی و روانی است. یکی از اسامی خداوند مطلق به معنای؛ تلقین کننده، به این معنا که یاد خدا باعث آرامش میشود و اثری که بر روح و روان آدمی دارد، باعث درمان بیماری روانی میشود و روح را پرورش میدهد و در سلامت روح و روان مؤثر است، همچنین سبب درمان قطعی و تقویت و پاکی و بزرگی روح میشود.
یکی دیگر از آثار روزه نظم است که با تمرین، اتفاق میافتد و جناب مهندس در این ماه توانستند مصرف و مقدار مواد خود را مرتب نمایند و از وضع خودآگاهی یابند و جدول مصرف مواد را تنظیم نمایند.
یکی دیگر از فواید روزه، ارتباط عاطفی بین انسانها در این ماه مبارک است. به برکت این ماه، یک ماه در شب افطاری داده میشود و افراد بیشتر همدیگر را میبیند که خود این موضوع باعث تولید اندورفین میشود.
یکی دیگر از آثار ماه مبارک رمضان، تفکر و خلوت است، زیرا روزهداری سبب میشود تفکر، تفکر روشنی باشد و آغاز تفکر سبب حرکت عظیمی شد که توسط آقای مهندس در درمان اعتیاد اتفاق افتاد و با اندیشه استاد در نیمه رمضان تصمیم گرفتند سروسامانی به مصرف مواد خود دهند و اینجا آغاز تفکر بود.
رمضان تجدید حیات است، حیاتی که میتوان نتیجه عظیمی از این ماه استخراج و بهرهبرداری کرد. باید به آن تعمق و تفکر کرد تا بتوان گوشهای از این عظمت را در این ماه دریافت کرد.
ما زمانی به لذت میرسیم که بهترین لحظهها را داشتهاشیم و در این ماه نه گفتنها به یک لذت تبدیل میشود.
ماه رمضان یعنی فرصتی برای اینکه من فرمانده خواستههای معقول خود باشم نه فرمانبر آنها. به نظر من کنترل خواستههای معقول، خیلی راحتتر از کنترل خواستههای نامعقول است.
نویسنده: راهنمای تازه واردین همسفر زهرا
ویراستار: همسفر ملیحه مرزبان خبری
ارسال: همسفر فهیمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین
- تعداد بازدید از این مطلب :
129