English Version
This Site Is Available In English

رمضان، سرآغازی برای ریکاوری

رمضان، سرآغازی برای ریکاوری

جلسه دوم از دوره سوم  کارگاه‌های آموزشی مجازی کنگره‌۶۰ همسفران نمایندگی رازی با استادی همسفر طاهره با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

اگر بخواهم در مورد الهام از رمضان بگویم، چیزی که از دوران نوجوانی به یاد دارم این است که این ماه خدا را خیلی دوست داشتم. ماه مبارک رمضان گاهی  که شاید بعضی افراد بگویند؛ این چه ماه مبارکی است که در آن باید از یکسری کارها امتناع کنیم مثل؛ خوردن، آشامیدن، دوری از ضد ارزش‌ها (غیبت، دروغ و تجسس) که تمام این‌ها بر خلاف قوانین الهی است و آرامش انسان را به هم می‌زند. یادم است، وقتی روزه می‌گرفتم ترس از این که روزه‌ام باطل شود و به درگاه خداوند مقبول نگردد، سعی می‌کردم این قوانین را رعایت کنم، آگاه نبودم که این ماه، تمرینی است برای دوری از ضد ارزش‌ها این ماه مبارک و پرفیض را خیلی دوست داشتم. سحرهای آن، که در سکوت شب صدای دعاهای سحری جان تازه‌ای به روح و روان می‌بخشید و افطارهایش که هرچه می‌خواستی ساده برگزار کنی به قول بزرگان باید یاد فقر باشیم، ولی چون مهمان خداوند بودیم، سفره‌ ما ناخودآگاه رنگی می‌شد. چه ماه پربرکتی، صلح و صفا و آرامش در خانه‌های دل فرمانروایی می‌کرد. دل باید به قرار برسد تا انسان در بیرون این احساس را درک کند. در این ماه، دل‌ها صفای دیگری دارد و خانه‌ها در صلح و صفا بسر می‌برند. اما هیچ وقت فکر نمی‌کردم معجزه‌ای که سال‌ها در انتظارش بودم، الهام گرفته از ماه رمضان است و در این ماه مبارک به وقوع پیوسته، آن هم به دست مرد بزرگی که خود اعتیاد را با تمام وجود درک کرده بود. همیشه در گذشته شنیده بودم که اعتیاد درمان ندارد و دلم پر از غم می‌شد. در محل کارم با بچه‌هایی سروکار داشتم که اکثراً پدر و گاهی حتی مادر مصرف‌کننده داشتند.

وقتی این بچه‌ها را می‌دیدم که صبح‌ها با چه سر و وضعی و صبحانه نخورده به مدرسه می‌آیند، خیلی ناراحت می‌شدم. چون از اعتیاد آگاهی نداشتم و آن را نمی‌شناختم، می‌گفتم چطور امکان دارد پدر یا مادری این قدر به بچه خود بی‌توجه باشد خیلی تعجب می‌کردم و همیشه دعا می‌کردم که این بچه‌های طفل معصوم از پدران یا مادران خود درس عبرت بگیرند و در آینده طعم زندگی خوب را ببینند، خیلی دلواپس این عزیزان نونهال بودم که اکثراً هم درست درس نمی‌خواندند. حق هم داشتند چقدر یک فرزند در خانه‌ای که مصرف‌کننده است، ضربه می‌خورد. اصلاً فکر نمی‌کردم که خودم هم یک مصرف کننده داشته باشم در سال نود، وقتی توسط مسافرم با کنگره آشنا شدم و این مراسم تهیه افطاری را در شعبه دیدم، تعجب می‌کردم که این‌ها چطور می‌توانند دور همدیگر این قدر در آرامش افطاری بخورند. غم خودم را بزرگ می‌دیدم. زمانی که با آموزش‌های کنگره آشنا شدم متوجه شدم که با الهام از رمضان، در این ماه به دست مرد بزرگی به نام جناب مهندس دژاکام، این معجزه به وقوع پیوسته است و متد DST  ابداع شد. جناب مهندس قصد نظم دادن به برنامه مصرف خود را داشته و می‌خواستند روزه بگیرد به لطف خداوند، این علم عظیم راهی شد برای رسیدن به نور و احیای انسان‌های از دست رفته و این ماه پربرکت رمضان، سرآغازی برای ریکاوری شد تا از تاریکی به روشنایی، از ظلمت به نور و شیرینی این ماه را صد چندان کرد شکر شکر شکر، یک انسان مرده دوباره زنده شد این بار با درک بهتری از انسانیت گم شده. امروز متأسفانه در بیرون از کنگره۶۰ اکثر مردم این گنج بزرگ را گم کرده‌اند، با امید روزی که کنگره جهانی شود و همه انسان‌ها دوره‌ای را در دانشگاه کنگره بگذرانند تا به معنای حیات و لذت بردن از این معجزه زمان را درک کنند به امید جهانی شدن کنگره۶۰.

نویسنده: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر بتول ( لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر مهدیه
عکاس: همسفر ساناز رهجوی راهنما همسفر سارا ( لژیون سوم)
ویرایش: راهنمای تغذیه سالم همسفر اعظم دبیر سایت
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر رقیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رازی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .