الهام از رمضان
رمضان ماه، تجدید حیات در حیات است. ماه رمضان سال 1417 هجری قمری برابر با بهمن ماه سال 1375 هجری شمسی آقای مهندس دژاکام، که در آن زمان مصرف کننده مواد مخدر بودند، ناامیدانه از درمان اعتیاد خود تصمیم گرفتند که روزه بگیرند. آقای مهندس در آن زمان روزانه 5 گرم تریاک، به صورت خوراکی در وعدههای نامنظم استفاده میکردند، با آغاز ماه مبارک رمضان و روزه گرفتن این عمل را در 3 وعده به طور منظم، در هنگام سحر و افطار انجام دادند، بعد از منظم شدن وعدههای روزانه و احساس رضایت از این کار وعدههای مصرفی خود را منظم نمودند، این عمل جرقهای از موفقیت و نوری در تاریکی بزرگ و همچنین کورسویی از امید را در دل آقای مهندس به وجود آورد، تا این راه را ادامه دهند.
آقای مهندس تصمیم قاطع برای ترک و یا درمان نداشتند. خیلی روشهای متداول را امتحان کرده و موفق نشده بودند، به همین دلیل، باوری بر ترک و درمان نداشتند. با ادامه دادن این کار متوجه شدند، راهی را که شروع کردهاند؛ باید با جدیت ادامه دهند و تجربیات روزانه خود را بنویسند و آنها را در کتابی به نام《عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر》به تحریر در بیاورند. سرانجام در 15 آذر ماه 1376 درست بعد از یازده ماه، آقای مهندس موفق شدند بهطور کامل تریاک را قطع کرده و به درمان و رهایی برسند. برای اولین بار در تاریخ، اعتیاد به طور کامل و قطعی درمان شد و آقای مهندس به عنوان اولین انسان درمان شده معرفی شدند. آن چیزی که امروزه در کنگره۶۰ میبینیم همه از دستآوردهای آن حرکت عظیم بوده، که در ماه مبارک رمضان شکل گرفته است.
ماه مبارک رمضان ماهی پر خیر و برکت است، یکی از نعمتهای این ماه متولد شدن کنگره۶۰ میباشد، کنگره همانند رمضان نوری است که مسیر را در تاریکیها مشخص میکند، به همین دلیل این ماه در کنگره بسیار عزیز و باشگون میباشد و به نوعی یک جشن محسوب میشود.
متد dst هم، ارتباط زیادی با روزه دارد. در ماه مبارک رمضان ما ساعاتی از شبانه روز را از خوردن و آشامیدن خودداری میکنیم و در ساعاتی دیگر از خوراکیها استفاده میکنیم. در متد dst نیز داروی ot در سه وعده از شبانه روز به مقدار مساوی مصرف میشود و مسافر نمیتواند بیشتر یا کمتر از این دارو مصرف کند. در ماه رمضان ما؛ باید سعی کنیم از کارهای اشتباه یا همان ضدارزشها چه در کلام، چه در رفتار و اندیشهمان دوری کنیم. در کنگره۶۰ شخصی که تحت درمان و آموزش قرار میگیرد؛ باید در کلام، رفتار و اندیشه از افکار منفی دوری کند.
برای رسیدن به درمان همسفران و مسافران؛ باید حرکت و تلاش کنند و سکون نداشته باشند؛ زیرا ساکن ماندن باعث سستی و بدبختی میشود. به امید روزی که پیام کنگره۶۰ به گوش تمام انسانهای دنیا برسد و همه عزیزانی که در قعر تاریکی و ضدارزشها هستند، این راه برای آنها نمایان شود و بتوانند از سمت تاریکیها به طرف نور و روشنایی حرکت کنند.
نویسنده: همسفر مریم رهجو راهنما همسفر افسانه (لژیون سوم)
ویراستار: همسفر مینا رهجو راهنما همسفر افسانه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مریم لژیون اول ( نگهبان سایت)
- تعداد بازدید از این مطلب :
47