English Version
This Site Is Available In English

رمضان بستری است که کنگره۶۰ در آن متولد شد

رمضان بستری است که کنگره۶۰ در آن متولد شد

جلسه نهم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی یحیی زارع به استادی راهنمای تازه واردین همسفر شمسی با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفند ماه ١۴٠٣ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خیلی خوشحال هستم که می‌توانم در این جایگاه خدمت کنم، ماه مبارک رمضان ماهی است که در سرتاسر جهان به عنوان ماه عبادت و خودسازی شناخته شده است. این ماه به دلیل نزول قرآن کریم در آن و همچنین به عنوان زمان برای تقویت ایمان و روحیه معنوی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در ماه مبارک رمضان علاوه بر خودداری از غذا و نوشیدن فرصتی برای تقویت اراده و خود کنترلی است، روزه داری به افراد کمک می‌کند تا بر تمایلات نفسانی خود غلبه کنند و به نوعی خود را بازسازی کنند.

رمضان سال ۱۴۱۷ هجری قمری برابر با بهمن ماه سال ۱۳۷۵ شمسی، مهندس حسین دژاکام که در آن زمان مصرف کننده مواد مخدر بودند؛ بعد از ترک‌های زیادی که با شکست مواجه شدند تصمیم گرفتند که روزه بگیرند و برای همین مواد خودشان را به ۵ وعده در روز تقسیم کردندو فقط موادشان را مصرف می‌کردند و روزه می‌گرفتند، در استفتائاتی که از علما و مراجع تقلید نیز صورت گرفته مصرف دارو برای بیمارانی تحت درمان اعتیاد جایز شمرده شده است ومی‌توانند روزه بگیرند و داروی خود را نیز در ساعت مقرر مصرف کنند؛ ممکن است کسانی باشند که به هر دلیل نخواهند یا نتوانند روز کامل بگیرند، کنگره۶۰ برای این عده نیز معتقد است که اگر نمی‌خواهند روزه کامل بگیرند حداقل چند ساعتی را روزه باشند و به عبارتی روزه درصدی بگیرند تا حس این ماه مبارک را کمی درک کنند و نباید کاملاً بی‌تفاوت باشند.

دراین زمان بود که آقای مهندس تجربیات خودشان را در کتاب عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر نوشتند. رمضان بستری است که کنگره۶۰ در آن متولد شد، رمضان نوری است که راه را مشخص کرد و به همین دلیل این ماه در کنگره۶۰ بسیار عزیز است و اهمیت زیادی دارد.در کنگره۶۰ بچه‌ها با عشق و علاقه دور هم جمع می‌شوند و افطاری درست می‌کنند. آقای مهندس گفتند؛ ما برای افطاری‌هایمان از بهترین مواد غذایی استفاده می‌کنیم، من قبل از کنگره فکر می‌کردم که روزه گرفتن فقط یک فریضه دینی است که من باید آن را انجام بدهم؛ ولی آقای مهندس در سی‌دی اتوفاژی واضح برای ما توضیح دادند که روزه گرفتن چه فوایدی بر روی بدن ما دارد؛ اتو به معنی خود و فاژی به معنی خوردن است؛ یعنی خودخوری سلول‌ها؛ سلول‌های ضعیف و سرطانی و از روده خارج شده که در بدن ایجاد مشکل می‌کنند، اگر مواد غذایی به بدن کم برسد بعد از ۱۲ ساعت سلول‌های خورده می‌شوند و از مواد اولیه آن سلول‌های جدید تشکیل می‌شوند؛ پس این‌جا متوجه شدم که روزه گرفتن چقدر برای بدن ما مفید است.

موضوع بعدی تفکرات و اندیشه ما است، اگر عمل اتوفاژی به خوبی انجام شود؛ ولی از نظر تفکر و اندیشه تغییر نکنیم اثر مطلوبی بر بدن ما نخواهد داشت؛ چون بسیاری از بیماری‌ها جسمی در اثر تفکرات منفی می‌باشد؛ مانند فرد مصرف کننده اگر فقط داروی OT مصرف کند و جهان‌بینی او تغییر نکند، او هیچ وقت به درمان قطعی نمی‌رسد؛ پس اتوفاژی هم می‌تواند جسمی باشد و هم می‌تواند روانی باشد؛ باید روی هر دو موضوع کار کرد. انشاالله که بتوانیم در این ماه مبارک از ضد ارزش‌ها دوری کنیم و در صراط مستقیم حرکت کنیم.

نویسنده: راهنمای تازه واردین همسفر شمسی
ویرایش و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یحیی زارع میبد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .