جلسه اول از دوره ششم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی چرمهین با استادی همسفر مریم با دستور جلسه «الهام از رمضان» شنبه ۴ اسفندماه ۱۴٠۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را خدمت همه عزیزان تبریک عرض میکنم. امیدوارم هر کدام از ما بتوانیم در حد خود بهره لازم را از این ماه مبارک ببریم. خداوند در ماه فضیلت رمضان سفرهای با برکت میچیند و تمام بندگان خود را به این ضیافت بزرگ دعوت میکند. آقای مهندس حسین دژاکام در ماه رمضان سال ۱۳۷۵ یک مصرفکننده موادمخدر بود؛ در فضایی ناامید از ترک یا درمان اعتیاد خود، تصمیم گرفت روزه بگیرد که در آن زمان روزانه ۵ گرم تریاک به صورت خوراکی در وعدههای نامنظم مصرف میکرد.
شروع ماه مبارک رمضان و روزه گرفتن باعث شد دو وعده از وعدههای مصرفی خود، وعده سحر و افطار را تثبیت کند. آقای مهندس تصمیم نداشت در ماه مبارک رمضان مواد مصرف نکند؛ زیرا برای یک مصرفکننده چنین امکانی وجود نداشت، امید نداشت که خداوند او را در این شرایط نابسامان قبول کند و بعد از تثبیت دو وعده از وعدههای روزانه و احساس موفقیتی که از تثبیت این دو وعده بهوجود آمد، باعث شد تا او دیگر وعدههای مصرفی خود را تثبیت و نظم دهد. این اقدام جرقهایی از موفقیت و به سان نور شمعی کوچک در یک تاریکی عظیم بود؛ که کورسویی از امید را در دل او بهوجود آورد تا این راه را ادامه دهد.
آقای مهندس تصمیمی برای ترک یا درمان نداشت؛ زیرا روشهای متداول و حتی پیشرفته آن زمان برای ترک و درمان بهکار گرفته بود و نه تنها نتیجهای برای او نداشت بلکه او را در وضعیت بدتری قرار داده بود، به همین دلیل ایمانی به ترک و درمان اعتیاد نداشتند و فقط تصمیم داشتند موفقیتهای کوچکی که در ماه رمضان بهدست آورده بود را از دست ندهد. در اقدام بعد متوجه این امر شدند که توانسته است وعدههای نامشخص و نامنظم خود را تثبیت کند و به عبارتی زمان و مقدار مصرف خود را مشخص نماید. ایشان سعی کردند مقداری از مواد مصرفی خود را نیز کم کند. این حرکت ادامه داشت تا اینکه متوجه شد راهی را که آغاز نموده است، میتواند با جدیت ادامه دهد، این نوایی نوربخش و احیاء کننده بود که در کالبد یخ زده او میدمید و اینجا بود که زمان آبستن تحولی عظیم در پزشکی اعتیاد و درمان بیماری اعتیاد گردید. این زمان، زمان آزمایش متد و روشی جدید برای درمان اعتیاد در جهان را بهوجود آورد. پس از ۱۱ ماه از این آغاز مبارک، سرانجام در ۱۵ آذرماه ۱۳۷۶ موفق شدند تا بهطور کامل مصرف اپیوم را قطع کند و به درمان برسد.
آنچه که امروز از موجودیت کنگره ۶۰ میبینیم، همهوهمه دستآوردهای آن حرکت بود که در ماه مبارک رمضان شکل گرفت. ماه مبارک رمضان بستری است که کنگره۶۰ در آن متولد شدهاست؛ مانند نوری است که راه را مشخص کرد و به همین دلیل این ماه در کنگره اهمیت بسیاری دارد. در ماه مبارک رمضان، ما در ساعاتی از شبانه روز از خوردن و آشامیدن خودداری مینماییم. در متد DST نیز داروی OT در سه وعده از شبانه روز به مقدار مساوی مصرف میشود و شخص نمیتواند بیشتر و یا کمتر دارو استفاده نماید. در ماه مبارک رمضان ما سعی میکنیم از ضدارزشها در کلام، رفتار، افکار و اندیشه پرهیز نماییم. در متد DST نیز شخصی که تحت درمان و آموزشهای کنگره۶۰ قرار دارد از افکار منفی پرهیز مینماید.
متد DST در صور آشکار احیاء کننده قطعی سیستم ایکس میباشد و ماه رمضان نیز به صورت قطعی احیاء کننده سیستم ایکس است. جالب است بدانید که اولین و مهمترین عارضه گرسنگی، خماری و تضعیف سیستم ایکس است؛ زیرا با کمبود موادغذایی در بدن اولین جاییکه این کمبود را احساس مینماید مغز، نخاع و سلولهای عصبی هستند و به طبع این کمبود ترشح و تولید مخدرهای طبیعی کاهش مییابد. متد DST به نوعی پرورش و تربیت نفس است. در درمان اعتیاد در کنگره۶۰ یکی از مهمترین چیزهایی که آموزش میگیریم گفتن نه، در مقابل خواستههای نامعقول نفس است؛ آنهم نه به یک بار و سقوط آزاد، بلکه به آرامی و به صورت تدریجی در پروسه درمان اعتیاد خوراک نفس داده میشود، به آرامی تربیت میشود و از خوراک آن کاسته میشود تا به صفر برسد. در روزه گرفتن هم ما آموزش میگیریم تا به خواستههای نفس خود نه بگوییم و این نه گفتن را آموزش بگیریم.
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر محدثه(لژیون پنجم)
ویراستار و رابط خبری: همسفر سهیلا رهجوی راهنما همسفر محدثه (لژیون پنجم)
عکاس خبری: همسفر فروغ رهجوی راهنما همسفر محدثه (لژیون پنجم )
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین
- تعداد بازدید از این مطلب :
80