English Version
This Site Is Available In English

تمام اعمال ما، در کنگره الهام گرفته از ماه رمضان است

تمام اعمال ما، در کنگره الهام گرفته از ماه رمضان است

جلسه سوم از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنما همسفر آسیه با دستور‌جلسه «الهام از رمضان» در روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:

دستورجلسه این هفته «الهام از رمضان» است. پایه و اساس شکل‌گیری متد درمانی DST، با الهام از رمضان به وجود آمده است. بامطالعه کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» متوجه می‌شویم که مهندس حسین دژاکام، نظم در مصرف مواد را از ماه رمضان الگوبرداری کرده‌اند. ایشان در این کتاب شرح کامل متد درمانی کنگره۶۰ را بیان کرده‌اند؛ به‌عبارتی پس از گذشت ۱۵ روز از ماه رمضان، ایشان متوجه منظم شدن دو وعده از موادمخدر مصرفی خود در سحر و افطار شدند که به دنبال آن و نیز پیام‌های استادانشان، کم‌کم میزان موادشان کاهش پیدا کرد تا سرانجام در تاریخ ۱۳۷۶/۹/۱۵ به رهایی رسیدند. تمام کارها و اعمال ما، در کنگره الهام گرفته از ماه رمضان است. متد DST نیز مانند روزه گرفتن و حتی سخت‌تر از آن است؛ زیرا شخصی که به‌طور دائم مواد، مصرف می‌کرده اکنون باید در زمان مشخص دارو خود را مصرف کند؛ به‌عنوان‌مثال ساعت ۵، ۶ و یا ۷ صبح دارو می‌خورد؛ ساعت ۲ بعدازظهر نیز دارو می‌خورد و تا ساعت ۱۰ یا ۱۱ شب هیچ ماده دیگری مصرف نمی‌کند؛ به‌طوری‌که در روزه استاندارد، انسان می‌تواند در فاصله افطار تا سحر هر میزان غذا که بخواهد بخورد؛ بنابراین در روزه DST، ساعت و میزان دارو مصرفی مشخص است.

آقای مهندس می‌فرمایند: «روزه معمولی یک ماه است اما روزه‌ای که ما می‌گیریم ۱۰ یا ۱۱ ماه است و همراه روزه‌ای که می‌گیریم کار عبادی نیز انجام می‌دهیم و با آموزش‌های جهان‌بینی اطلاعات و آگاهی خود را افزایش می‌دهیم. آیه «کُتِبَ عَلیکُم الصیام، روزه بر شما نوشته است» که در کلام‌الله شریف به آن اشاره‌شده فقط برای مسلمانان نیست؛ بلکه در تمام ادیان به این امر سفارش شده است».

در تأثیر روزه‌داری بر سلامت جسم، شکی نیست و در این رابطه نیز آقای مهندس در سی‌دی «اتوفاژی» به‌طورکامل راجع به چگونگی عملکرد روزه بر سلول‌های جسم و تأثیر آن در درمان بسیاری از بیماری‌ها، صحبت می‌کنند. 

ما تا قبل از آشنایی و ورود به کنگره، سعی می‌کردیم در ماه رمضان دروغ نگوییم، غیبت نکنیم، ضدارزشی ها را تا حد امکان انجام ندهیم؛ اما با نگاهی به نوشتار حرمت کنگره و رعایت آن، متوجه می‌شویم که بندبند حرمت‌ها برگرفته از ماه رمضان است. تفکر و هوشیاری آقای مهندس است که به تمام زوایا دقت داشته و ما را به مسیری هدایت می‌کند که به‌واسطه آن به‌سلامتی، آسایش و آرامش می‌رسیم.

تایپ و ویراستار: راهنما همسفر آسیه (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)، نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .