English Version
This Site Is Available In English

ماه پالایش و تعالی بخشیدن جسم، روح

ماه پالایش و تعالی بخشیدن جسم، روح

اولین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی امیر اراک با استادی همسفر لیلا با دستور جلسه « الهام از رمضان » روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

من هم پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به همه‌ تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم هر کدام از ما بتوانیم درحد خودمان بهره‌ مناسبی از این ماه ببریم.  ماه مبارک رمضان پر از خیر و برکت است، ماه پالایش و تعالی بخشیدن جسم، روح است و ماه نزدیک شدن به خالق خود چرا که به قول بزرگان درهای جهنم بسته و درهای بهشت باز است ماه مهمانی خدا پس چه بهتر از این ضیافت بهره و سود بیشتری ببریم.

آموزش‌های که در کنگره‌۶۰ به ما داده شده فقط یک سو و یک جهت دارد که می‌خواهد قوانین الهی را به ما بیاموزد و ما را به سمت ارزش‌ها سوق دهد‌ که راه صراط مستقیم هدایت نماید و اما اینکه چرا در بین ماه‌های سال کنگره به ماه رمضان نظر ویژه و خاصی دارد. درمان خود آقای مهندس حسین دژاکام از همین ماه مبارک رمضان اتفاق افتاد و روش درمانی DST در این ماه رمضان داشتند و توانستند مقدار و زمان مصرف مواد خود را تثبیت نمایند و موفق شدند تا درمان صورت گرفت.

کنگره۶۰ به ما آموزش داد که می‌توانیم انسان را به دو بخش تقسیم کنیم. الف) صور آشکار  ب) صور پنهان که مهم‌ترین بخش، پایه و اساس صورپنهان نفس است و نفس طبق تعاریف کنگره همان چیزی است که تعیین موجودیت می‌کند و نشانه آن این است که خواسته دارد، نفس تمام خواسته‌های معقول و غیرمعقول ما انسان‌ها را شامل می‌شود. با کمی آموزش دیدن و تشخیص خوب و بد خواهیم دانست که کدام خواسته معقول و کدام غیرمعقول است. آموزش‌های کنگره ما را به سمت ارزش‌ها و دوری جستن از ضدارزش‌ها هدایت می‌کند.

قسمتی از خواسته‌های معقول ما به عنوان نیاز شناخته می‌شود که دوری کردن از آن‌ها سخت است و در واقع، به قولی غیر ممکن و در واقع این امور، اموری اجتناب ناپذیر هستند مثل: آب خوردن، غذا خوردن و نفس کشیدن و... خواسته‌های غیر معقول هم که تکلیف‌شان معلوم است و در حقیقت این من هستم که باید از انجام آن‌ها پرهیز کنم و غذا خوردن امری معقول است اما من نباید فقط به این خاطر که این نیاز یکی از نیازهای معقول من است هر وقت احساس گرسنگی کردم به سرعت دنبال غذا بروم در حقیقت من باید روی خواسته‌های معقول خودم کنترل داشته باشم.

رمضان یعنی سوزاننده، داغ، پرحرارت به خاطر فشاری که در ماه رمضان به ما می‌آید باعث می‌گردد ما بیشتر فکر کنیم و بهتر عمل نماییم. در ماه مبارک رمضان ما به خدا نزدیک‌تر می‌شویم و در شب‌های قدر نامه اعمال و سرنوشت یک‌ساله آینده ما رقم زده می‌شود. در جامعه اسلامی در ماه مبارک رمضان از اذان صبح سحر تا اذان مغرب افطار، خوردن و آشامیدن ممنوع است. در این ماه قوانین خاصی حکم فرماست.

یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین اصول رمضان و روزه داری همان بر طرف شدن بیماری‌های نهفته بدن و از بین بردن بیماری‌های ریشه‌ای و قدیمی که آقای مهندس حسین دژاکام در سی‌دی اتوفاژی بطور کامل و جامع توضیح داده‌اند.

خداوند یازده ماه را در اختیار بشر قرار داده که هر طور که دوست دارد بخورد و زندگی کند، فقط یک ماه در سال است که انسان باید تحت امر پروردگار خویش باشد اگر بنده‌ای باشد که از اعماق وجود بخواهد می‌تواند بازگشت کند از سوی ضدارزش‌ها به طرف ارزش‌ها و به هر گونه‌ای راه را برای آدمی باز کرده تا بنده به سوی مخلوق خویش بازگشت داشته باشد. در جای جای قرآن صحبت از نظم، ترتیب است و یکی از بارزترین ارکان این ماه هم نظم است چرا که همه سر یک ساعت مشخص افطار و سحری می‌خورند ولی در ۱۱ ماه سال این‌ گونه نیست هر کسی ساعت خواب و خوراکش بنا به میل شخصی خودش است.

یکی دیگر از اکتشافات آقای مهندس حسین دژاکام همان متد DST است که در ماه رمضان کشف کردند و متوجه این امر شدند که با کاهش تدریجی توانستند از دام اعتیاد رها شوند در همه جای دنیا گفتند که اعتیاد درمان نمی‌شود ولی ایشان با همت والای خوب خودشان توانستند راه درمان را به کنگره‌۶۰ اهدا کنند.

خداوند هر بنده‌ای را که آفرید یک رسالتی را بر دوش او نهاد و درود بر آقای مهندس حسین دژاکام عزیز که چنین رسالت بزرگی را به انجام رسانید تا خانواده‌ها از این موهبت عظیم برخوردار باشند. در پایان هم اگر من خواسته داشته باشم و با آموزش‌های کنگره می‌توانم مسیر زندگی‌ام را عوض کنم در این موقع است که از این ماه پر برکت الهام بگیرم و به هدف خود برسم.

نویسنده: همسفر لیلا رهجو راهنما همسفر سحر (لژیون چهارم)
عکاسی، ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی امیر اراک


 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .