English Version
This Site Is Available In English

در دل این ماه عظیم، راه درمان اعتیاد کشف شد

در دل این ماه عظیم، راه درمان اعتیاد کشف شد

جلسه سیزدهم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی حر به استادی راهنما همسفر فاطمه با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:

خداوند را شکر و سپاس که در مسیر آموزش‌های کنگره ۶۰ قرار گرفتم. به ماه مبارک رمضان نزدیک می‌شویم؛ در اصول دین اسلام، نماز و روزه جایگاه والایی دارند و علاوه بر موضوع عبادی آن‌ها که از اهمیت خاصی برخوردار است، فلسفه‌ای در درون خود دارند که باید به آن تفکر نمود. ماه مبارک رمضان در کنگره ۶۰ بسیار مهم است و سیستم درمان و رهایی از اعتیاد، الهامی از ماه مبارک بوده است. بنیان کنگره ۶۰ آقای مهندس حسین دژاکام در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر با بیان و قلم شیوایی، الهام از رمضان را به طرز بسیار زیبایی عنوان می‌نمایند. در اواسط بهمن‌ماه سال ۱۳۷۵ شروع به نوشتن ماجرای چگونگی کشف صورت مسأله اعتیاد و درمان اعتیاد می‌کنند؛ این زمان مصادف می‌شود با ماه رمضان که ایشان بعد از گذشت ۴۸ سال از عمرشان برای سومین سال شروع می‌کنند به روزه گرفتن؛ اما بر اثر اعتیاد، روزه را به روشی می‌گیرند که بتوانند مواد خود را هم مصرف کنند؛ اما ساعاتی از روز را هم روزه بگیرند و افطار هم با اشتیاق بر سر سفره افطاری بنشینند.


به این شکل بود که بنیان کنگره ۶۰ یک تفکر نو را آغاز کردند؛ ابتدا وعده‌های خود را در ساعات مشخص برنامه‌ریزی  کردند و توانستند به یک نظم در مصرف دست یابند؛ به پنج وعده در ساعات مشخص رسیدند و به دلیل روزه‌دار بودن، هر ساعتی که میل داشتند مواد را مصرف نمی‌کردند و زمان‌های خاصی را تعیین کردند و برای خودشان میزان تعیین کردند. در طی ماه مبارک، سفری منظم برای ایشان رقم خورد و در این مدت به درمان فکر نمی‌کردند و خودبخود با حرکت در مسیر بود که وادی‌ها و قوانین نمایان شدند. در ماه مبارک علاوه بر بعد عبادی روزه، می‌توان به ابعاد مختلف علمی این موضوع توجه و تفکر کرد این نوعی تقوا در جهت سالم زندگی کردن و توجه به حالات خود داشتن در جهت صراط مستقیم است.


جسم بوسیله روزه به استراحت اجزای بدن و به نوعی سرویس کردن کارخانه‌های درونی خود می‌پردازد. انسان در این ماه به یک برنامه‌ریزی و نظم دست پیدا می‌کند که در تمام ابعاد زندگی یاری‌بخش او می‌باشد. گام اول و درست درمان اعتیاد در ماه مبارک رمضان و در مسیر روزه گرفتن برداشته شد. آقای مهندس؛  تفکر و‌ حرکتی را آغاز کردند که با این حرکت راه بر ایشان نمایان شد. مسئولیت کارهای خود را برعهده گرفتند و خداوند در این ماه مبارک در راستای حرکت خودشان، الهامی برای درمان اعتیاد به ایشان نمودند و ایشان را یاری کردند. آقای مهندس؛ اقدام به حل مسائل خود نمودند و مورد حمایت خداوند قرار گرفتند تا بتوانند صورت مسأله را کشف نمایند. در همین ماه مبارک درمان اعتیاد به  روش DST را یافتند و رمز و راز حقیقت درمان اعتیاد را شکافتند.‌ تا آن زمان راهی برای درمان اعتیاد کشف نشده بود؛ به لطف خداوند در دل این ماه عظیم راه درمان اعتیاد کشف شد.


نقطه‌ایی روشن در دل تاریکی به وجود آمد و بعد از اتمام ماه مبارک، سفری که در آغاز این ماه شروع شد، ادامه دار شد و آقای مهندس به درک این قانون رسیدند که هیچ‌کس به میزان خودشان به فکر خودشان نیستند و باید با تفکر در مسیر به حرکت خود ادامه دهند. ایشان با سعی و تلاش، تفکر و تعقل از گذرگاههای سختی عبور کردند و با همان الهام از ماه رمضان حرکت خود را در پیش گرفتند. با عقل و ایمان که تجلی نور خداوند است، در مسیر به استواری و ثبات قدم رسیدند.‌ قدرت عظیم الهام از ماه مبارک که روش DST را درون خود دارد، ارمغان بزرگ نظم در زمان و میزان مصرف را به آقای مهندس هدیه داد و خداوند ایشان  را یاری نمود که به درمان و سلامت جسم دست پیدا کنند؛ آن هم در حالیکه اعتیاد بدتر از سرطان است و در تمامی سلول‌ها و حتی در فکر و اندیشه ریشه زده بود.‌


پیوند محبت بنیان کنگره ۶۰ با استادانشان این سفر را خلق کرد و استحکام بخشید. اعتیاد که حتی با مرگ هم از بین نمی‌رود؛ اما به فضل خداوند یک مصرف‌کننده مواد با الهام از ماه رمضان درمان شد و نجات یافت. انسانی که براستی به درک عظمت این ماه رسید و قدردان این ماه مبارک شد.‌ ایشان سفر خود را با تمام جزییات و تجارب و علم استادانشان مکتوب کردند تا برای نجات انسان‌های دردمند در تاریخ به یادگار بماند و به این باور رسیدند که هیچ موجودی بیهوده خلق نشده و برای رسیدن به یک مقصد، قدم به این دنیا نهاده است. در این مسیر درمان و رهایی از بند اعتیاد، راه‌های بیشماری برای بهتر زندگی کردن به روی انسان‌های خواهان رشد و تکامل گشوده شد و عقل چون فرمانروایی قدرتمند به یاری او شتافت و دانایی و آگاهی زینت‌بخش جان او شد.در ماه مبارک این اندیشه برای آقای مهندس که اولین مسافر در جهت درمان قطعی اعتیاد بودند، رقم خورد که نقطه تحمل به خوبی و آرامی بالا می‌رود و این نکته باعث راحتی و آسودگی در طی مسیر می‌شود.‌ در روند حرکت آقای مهندس که از نقطه نورانی ماه رمضان شروع شد، نورهای رنگین‌کمانی خود را در پی ابرهای تیره و تاریک نشان دادند و مسیر بسیار زیباتر می‌شد. مسیر یخبندان در کوهستان‌های سخت به دشت‌های سرسبزی منتهی شد که درختان استوار با قامت ایستاده، سرافراز خود را به نمایش گذاشتند و دیگر خبری از درخت پوسیده نبود. این نشانه‌ها، قدرت شکوهمندی بود که در ماه مبارک، جسم و روان و جهان‌بینی انسان را جان دوباره بخشید و به رشد و تکامل رهنمون ساخت.


استاد سردار این نوید جان‌بخش را به وجود آقای مهندس مژده داد که هیچ هراسی به خود راه ندهید و پیش بروید؛ زیرا جلودار واقعی آن خداوندی است که ناممکن‌ها را تعیین و ممکن می‌نماید. قدم اول در ماه مبارک با گرفتن روزه و لذت بردن از سحرها و افطارها برداشته شد و با یاری خداوند و تلاش آقای مهندس سفری منظم با دارویی مناسب و میزان مناسب، رقم خورد تا به نقطه باوری در ناباوری رسید. و در آخر امر، امر اول اجرا شد و حرکت‌ها در جهت تکامل را پایانی نیست و در نقطه‌ای دیگر شروع می‌شود تا به باور محبت و عشق ختم گردد. اینک بعد از طی زمان ۲۷ سال؛ هر سال در کنگره ۶۰ ماه رمضان پاس داشته می‌شود و باشکوه تمام برگزار می‌شود و اعضای کنگره ماه رمضان را  فرصتی می‌دانند برای سلامت جسم، روان و جهانبینی و رسیدن به تقوا و پالایش نفس، که هم می توان به جنبه عبادی آن دست یافت و هم علم بزرگ‌ رسیدن به سلامت انسان را در این مسیر آموخت.


ماه مبارک لطفی الهی است که بر سفره رحمت خداوند بنشینم و از برکات آن بهره‌مند شویم. فرا رسیدن این ماه عزیز بر همگی ما مبارک باشد انشاءالله امسال نیز بتوانیم در افطاری‌های کنگره ۶۰ سهیم شویم و بهره‌مند گردیم. از خدمتگزاران سایت شعبه حر سپاسگزارم که به بنده فرصت خدمت دادند. از دعای کنگره مدد می‌گیریم تا با یاد خدا دلهایمان آرام بگیرد. خداوندا ما در پی هم روان شده‌ایم تا بدانیم آن‌چه نمی‌دانیم از هستی و نیستی؛ خداوندا تاریکی‌ها را تجربه نموده‌ایم ما را با روشنایی‌ها آشنا فرما تا به فرمان عقل نزدیک شویم و به مکانی برسیم که از آن انشعاب یافته‌ایم. آمین با رب العالمین

نویسنده: راهنما همسفر فاطمه
رابطه خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون جونز)
تهیه و‌ تنظیم: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .