به نام قدرت مطلق الله
راهنما یعنی یک الگو، نشاندهندهٔ راه، یعنی چراغ کسی که سرشار از تجربه و آگاهی است، که هم تجربههای تلخ و هم شیرین دارد. شاید ویرانهترین ویرانهها بهترین سازهها و پایهها باشند. کسی که میشود به او تکیه کرد و زندگی و سرنوشت خود را به او سپرد.
کسی که امین و مورد تقدیر است؛ یک بنای بسیار زیبای دلنواز که با او میشود آرامش گرفت. فقط با او میتوان راحت بود و ساعتها با او سخن گفت بدون اینکه خم به ابرو بیاورد، داشتن چنین نعمتی یعنی اینکه خداوند حواسش بیش از اندازه به من است.
راهنما زندگیبخش و امید را در دل تکتک انسانهایی که غرق در تاریکی بودند زنده میکند و راه و رسم زندگی را در راه الهی و کمک به همنوعان میآموزد. راهنما یعنی بخشش برای حال خوش و برای زندگی بهتر. کسی که تلاش بیوقفه میکند، بدون هیچ چشمداشتی و بدون هیچ توقعی، میسوزد و میسازد و با بدرفتاریها و بدخلقیها، ناراحتی و بیاحترامی، اما از تلاش دست بر نمیدارد و به هدف والا میاندیشد.
چرا که میداند خوبی تنها مخصوص صفت قدرت مطلق است و همواره تلاش میکند تا ذرهای از مسیر جدا نشود. راهنما ربّ من است و احترام بر او واجب است. پیروی کردن از او یعنی رسیدن به حال خوش. دانستم که این هفته راهنما، که ما همه به طور خودکار بعضیاوقات خیال میکنیم همه چیز را میدانیم.
در مباحثهٔ قبلی گفتم که برای هر چیزی باید اول یک تعریف مشخص و روشن داشته باشیم. برای همین ما گفتیم که روانشناسی داریم. اولین مسئلهای که برخورد میکنیم این است که روان چیست؟ یک تعریفی باید ارائه دهیم. حرف حساب دو کلمه است، که اگر هم درست باشد، یک تعریف به شمار میآید.
ما وقتی راجع به کلمهٔ راهنما صحبت میکنیم باید مفهومش را بدانیم که به چه کسی راهنما میگوییم. راهنما به کسی گفته میشود که راه را بلد باشد و آن را نمایان کند. برای مثال، شما وقتی به موزه میروید، یک راهنما وجود دارد که شما را هدایت میکند. یا وقتی به اهرام ثلاثهٔ مصر میروید، باز هم راهنما وجود دارد که همهچیز را مشخص میکند و اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار میدهد. باید بدانید که راهنما چه کسی است.
نویسنده و تایپ: مسافر کریم ل۴
ویراستار: مسافر ایمان
تنظیم و ارسال: مسافر ابراهیم
مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
562