English Version
This Site Is Available In English

خدمت به عزیزان تازه وارد برای من افتخار است

خدمت به عزیزان تازه وارد برای من افتخار است

بنام قدرت مطلق الله

انسان هایی که پابه زمین می گذارند
هریک دارای ماموریتی هستند که بر آن واقف نمی باشند
شکوفه ها در بهار و ریشه ها در پاییز محکم می‌شوند.
سخت ترین زمان را تحمل نمایید، حکمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست، امتحان ریشه هاست... 

گفتگو با راهنمای تازه واردین مسافر محمد، نظر ایشان را در مورد هفته راهنما پرسیدیم که توجه شما را به آن جلب می کنیم.  

لطفا خودتان را معرفی نمایید؛ 
سلام دوستان محمد هستم یک مسافر، با ۱۵ سال تخریب وارد کنگره شدم، آلوده به انواع آنتی‌ایکس‌ها، الکل، شیره و تریاک، آخرین آنتی‌ایکس مصرفی روزانه ۵ گرم شیره خوراکی و کشیدنی، مدت ۱۱ ماه و ۲۷ روز سفر کردم به روش dst، داروی درمان شربت ot، با راهنمایی مسافر حسن آزادواری، لژیون ۵ نمایندگی رضوی مشهد، ورزش در کنگره شنا و دارت، مدت رهایی ۳ سال. 

هنگام ورود یک تازه‌وارد به کنگره چه احساسی دارید؟
از نظر کنگره تازه‌وارد به معنای خون تازه‌ای است که در رگ‌های کنگره جاری می‌شود. تازه‌واردی که در چنگال اهریمنِ مواد مخدر گرفتار شده و هیچ راه درمانی را در بیرون از کنگره۶۰ پیدا نکرده به مأمن کنگره۶۰ پناه آورده تا به خواست خودش و یاری دیگر انسان‌های همدردش به درمان برسد، تازه‌وارد باید وارد کنگره بشود تا این چرخه به حیات خودش ادامه بدهد.
از نظر حسی, من با نگاه اول به تازه‌واردین افسوس می‌خورم که چرا باید انسان‌هایی با این توانایی‌های بالا به خاطر عدم آگاهی‌شان در چنگال این اهریمن گرفتار شوند و خوشحال از اینکه به لطف جناب آقای مهندس این مکان مقدس مهیا شده تا به انسان‌های در راه مانده و حیات از دست داده جانی دوباره ببخشد و از شر مصرف مواد و نیروهای اهریمنی رهایی پیدا کنند.

رفتار شما در یک تازه‌وارد بعنوان‌ راهنما چه تأثیری می‌گذارد؟
من افتخار خدمت به عزیزان تازه‌وارد را در کنگره۶۰ دارم. قطعا در سه جلسه اولیه ورود تازه‌وارد، راهنمایی و رفتار و برخورد من باید بسیار سنجیده و احساسی باشد و باید بتوانم یک پیمان بسیار عمیقِ حسی و عاطفی بین فرد و کنگره۶۰ برقرار کنم. تغییر باور فرد تازه‌ وارد از اینکه درمان قطعی و رهایی از این بلای خانمان سوز وجود ندارد و فقط در کنگره۶۰، می‌تواند حیات خودش را به خواست خودش دوباره به‌دست بیاورد و این امری بسیار حساس است.


چگونه حس خشم در یک انسان کمتر و کمتر می‌شود؟
اجازه بدهید به این سوالتان با یاری گرفتن از وادی نهم که همان نقطه تحمل است پاسخ بدهم.
وقتی که نیرویی از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل به‌وجود می‌آید. به قول جناب آقای مهندس وقتی که انسان دچار خشم می‌شود ضریب هوشی‌اش تقسیم بر سه می‌شود و این برای انسان ضررها و اثرات منفی زیادی خواهد داشت و در برابر مشکلات سریع وارد آستانه آشوب می‌شود. رهجوی کنگره۶۰ با بکارگیری وادی نهم و ابزاری که کنگره در اختیارش قرار می‌دهد می‌تواند بر حس خشم خود غلبه کند تا دچار نقصان نشود.

کلام آخر
از جناب آقای مهندس، بنیان کنگره‌۶۰ که این مکان امن و مقدس را فراهم کردند تا به انسان‌های دردمند کمک کنند تا حیات دوباره‌‌ای بگیرند قدردانی می‌کنم. هفته راهنما را به جناب آقای مهندس و تمامی همکاران عزیزم تبریک و تهنیت عرض می‌کنم، راهتان مستدام باشد. 

مرزبان خبری مسافر علی اصغر
مصاحبه کننده مسافر کسری ل4
تنظیم و ارسال مسافر مهدی ل7

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .