English Version
This Site Is Available In English

هدیه و رحمت الهی

هدیه و رحمت الهی

مشارکت همسفر توران:
انگار هوای دلم بارانی است، بارانی که می‌شوید، ناامیدی‌ها را می‌برد و جوانه‌ها را زنده می‌کند، تا فرداهایی که عطر و بوی زندگی ببخشند.

سرگردان میان شب و روز حرکت می‌کردم که ناگهان دستانی مهربان به سویم آمدند و مرا از تاریکی بیرون کشیدند. با صدایی دل‌نواز، آوای کنگره را در گوشم خواندند و قدم‌به‌قدم، وادی‌ها را در دل عشق برایم ورق زدند. من، سوختن شمع را دیدم و حرارت گرمایش را لمس کردم، آن هنگام که از ناامیدی و شکست نجاتم داد تا راهم را پیدا کنم.

جناب مهندس عزیزم، راهنماهای کنگره۶۰ می‌دانند چگونه عشق را در دل‌های ما تقسیم کنند و چگونه مهربانی را در دل‌ها بکارند. آنان با عشق، درس زندگی می‌دهند.

از شما با تمام وجودم ممنونم که زندگان مرده را احیا کردید و فرشته‌ها را آفریدید. بله، من فرشته‌ها را دیدم، باز هم می‌گویم، من خدا را دیدم، در لباسی سفید، دستانش به باران خیس است، صورتش نمناک است، او وضوی عشق را می‌گیرد.

سایه‌اش اینجا بود، سایه‌اش لای درختان صنوبر پیداست، اگر این بار به سراغم بیاید، می‌روم دنبالش، هر کجا که بخواهد، مرا هم ببرد.

این هفته پر‌شگون و زیبا را به بزرگ‌ترین معلم و راهنما، جناب مهندس، خانواده محترم ایشان و تمامی راهنمایان کنگره۶۰، به‌ویژه راهنماهای عزیز خودم، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. پایدار و سلامت باشید.

مشارکت همسفر معصومه:
راهنمایان کنگره۶۰ دست‌های الهی هستند، از جنس نور، عشق و ایمان، برای رهایی انسان‌های دردمند و رنج‌کشیده.

راهنما یعنی هدایت‌کننده و نشان‌دهنده‌ راه، یعنی تجلی نور و صفات خداوند که بی‌دریغ و بدون هیچ چشم‌داشتی می‌بخشد و حسابش با عشق است. می‌بخشد و دل‌های مرده و یخ‌زده‌ای را که در بند نیروهای تاریکی و شیطان گرفتارند، زنده می‌کند.

راهنماهای عزیزم، شما هدیه و رحمت الهی هستید که با قلبی پر از مهر و محبت و با نور علم، آگاهی و معرفت که در دل دارید، باعث شدید که از عمق تاریکی، ناامیدی، شکست و نابودی، به سمت نور و روشنایی هدایت شوم، جان تازه‌ای بگیرم و دوباره آغاز کنم، برای بهتر شدن، قوی شدن و درست زندگی کردن.

این آرامش و حس خوب امروز را مدیون صبر و ازخودگذشتگی شما فرشته‌های زمینی می‌دانم که مادرانه در کنارم هستید و برای رشد و پیشرفتم تلاش می‌کنید. خدای مهربانم را هزاران بار شاکر و سپاسگزارم بابت وجود ارزشمند جناب آقای مهندس عزیز که این بستر مقدس را فراهم کردند تا من با انسان‌هایی از جنس عشق و نور آشنا شوم و آموزش بگیرم.

این هفته‌ سراسر عشق را به تمامی راهنمایان کنگره۶۰، در رأس به آقای مهندس، خانواده‌ محترم ایشان و استادان گران‌قدرشان و به‌ویژه به  راهنمایان خودم تبریک عرض می‌کنم.

نویسنده: همسفران لژیون راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نیلوفر لژیون راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .