English Version
This Site Is Available In English

به قله رسیدن مهم است، ماندن در قله مهم‌تر

به قله رسیدن مهم است، ماندن در قله مهم‌تر

امام باقر(ع) می‌فرمایند: «زکات دانش در آموختن آن به بندگان خدا است». ضمن خیر‌ مقدم خدمت راهنما همسفر هاجر به یمن حضور ایشان در نمایندگی نیمایوشیج فرصت را غنیمت دانستیم و مصاحبه‌ای با ایشان تدارک دیده‌ایم تا از تجربیات گرانقدرشان بهره‌مند شویم؛ این گفت‌وگوی صمیمانه تقدیم نگاه شما می‌شود.

راهنما همسفر هاجر و مسافرشان با آخرین آنتی‌ایکس مصرفی شیره متادون وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی OT به مدت 10 ماه 26 روز با راهنمایی مسافر محمودعموزاد و همسفر رقیه سفر کردند. هم‌اکنون به مدت نه سال و دو ماه است که با دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی همسفر هاجر والیبال و رشته ورزشی مسافر ایشان فوتبال است.

راهنما کیست و چه وظایفی دارد؟

راهنما کسی است که در گذشته خودش مصرف‌کننده یا از خانواده مصرف‌کننده بوده که با متد DST به درمان رسیده و بعد از شرکت در آزمون در جایگاه راهنمایی قرار گرفته و وظیفه راهنما نشان دادن راه است که با آگاهی و تجربه خودش و برمبنا عشق، عقل و ایمان بتواند به کسانی که همدردش هستند دست یاری بدهد.

چه چیزی به حرکت شما در کنگره۶۰ قدرت می‌دهد؟

قطعاً آن نظم که در این سیستم برقرار است و آن عشق و محبتی که در میان اعضاء جریان دارد ایجاد قدرت می‌کند که به این مسیر ادامه بدهند.

چرا آقای مهندس به رهجویان تاکید دارند به راهنما احترام بگذارید؟

به گفته آقای مهندس اگر یک مترسک دیدید که شال راهنمایی به گردن داشت شما موظف هستید که به آن احترام بگذارید و بخاطر ارزشی که آن جایگاه دارد همه رهجو‌ها موظف هستند به راهنما احترام بگذارند.

به نظر شما راهنما موفق به چه راهنمایی می‌گویند؟

راهنمایی موفق است که همیشه به‌روز و در حال آموزش گرفتن باشد و شاگردانی پرورش بدهد که مطیع و فرمانبردار باشند. رهجو را برای کنگره پرورش دهد و خودش هم قوانین کنگره را همیشه مد نظر داشته باشد و برمبنای معرفت، عدالت و عمل صالح حرکت کند.

به نظر شما حد مرزها بین راهنما و رهجو چه مواردی هستند؟

حد و مرز راهنما و رهجو باید مثل خورشید باشد که یک راهنما نه این‌قدر دور باشد که رهجو یخ بزند و این‌قدر نزدیک که بسوزد حد و مرز باید به اندازه باشد.

در کنگره۶۰ چگونه می‌توان قدردان راهنما بود؟

رهجو می‌تواند با فرمانبرداری و خدمت‌کردن در کنگره به راهنما خودش نشان بدهد که قدردان این سیستم و راهنما خودش است.خدمت.کردن در کنگره اول حال خود رهجو خوب می‌شود بعد حال راهنما خوب می‌شود. رهجو باید مطیع حرمت و قوانین باشد یک ربع قبل جلسه در کنگره حضور داشته باشد، حضور همیشه در لژیون و احترام به ایجنت و مرزبان بهترین قدردانی برای  راهنما است.

شما به‌عنوان پیشکسوت شعبه از زمان ورود شما تا به امروز چه تغییراتی در شعبه داشته و باعث خوشحالی شما شد؟

این سوال شما من را یاد یک جمله می‌اندازد که  همیطور که به قله رسیدن مهم است ماندن در قله مهم‌تر، من به‌عنوان پیشکسوت از اول شاهد این شعبه بودم که مسافران در زمین خالی زیر پلاستیک تحت آموزش بودند و سختی زیادی رو تحمل کردند و عزیزانی بودند از دل و جان خدمت کردند و ما امروز شاهد این بنا آباد هستیم و این باعث خوشحالی ما می‌شود که مسافران و همسفران با آرامش در حال آموزش هستند.

تشکر از شما بابت وقتی که در اختیار ما گذاشتید اگر در پایان سخنی دارید، بفرمایید؟

این‌جا جا دارد از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر کنم بابت چنین بستری برای ما فراهم کردند که به حال خوش و آرامش برسیم همچنین از راهنمایان محترم مسافرم آقای محمود عموزاد و خودم خانم رقیه عزیز که چراغ راه ما بودند و ما را در این مسیر همراهی کردند که امروز حال خوش خودمان را مدیون این بزرگواران هستیم، همچنین از راهنما تازه وارد خودم خانم ملیحه عزیزم تشکر می‌کنم، آرزوی بهترین‌ها را برای این عزیزان از خداوند متعال خواستارم.

از راهنما همسفر هاجر تشکر می‌کنیم که وقت ارزشمند خودشان را در اختیار ما قرار دادند برای خانواده‌شان سلامتی و و عاقبت‌بخیری را از خداوند خواستاریم.

مصاحبه و طراح سوال: همسفر نرگس (لژیون آزاد)
عکاس؛ همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
نمایندگی همسفران نیما‌یوشیج بهشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .