سخنان استاد:
سلام دوستان خاطره هستم یک مسافر
دستور جلسه این هفته وادی سیزدهم و تاثیر آن روی من است؛ پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. یعنی هر کاری که تمام میکنیم و به اتمام میرسانیم، باید یک خط یا مسیر جدید را شروع کنیم، در غیر این صورت دچار رکود میشویم. ممکن است من رهایی بگیرم و تا یک یا دو هفته خیلی حالم خوب باشد، بعد میبینم چرا سطح انرژیام دارد پایین میآید! فکر میکنم نکند سفرم مشکل داشته یا سیستم شبه افیونی بدنم خوب درمان نشده و هنوز مشکل دارم. در صورتی که مشکل آنجا نیست، باید بگردم و مشکلم را پیدا کنم.
ما باید دائماً برای خودمان هدفگذاری کنیم. در وادی نهم نیز در این مورد صحبت میشود، به هر هدفی که رسیدیم، نباید آنجا استپ کنیم. برای مثال اگر خواستهام ازدواج بوده و به آن میرسم، فکر میکنم دیگر تمام شده، هیچ تلاشی برای حفظ و نگهداریاش نمیکنم. در صورتی که به دست آوردن یک مسئله است و حفظ و نگهداری یک مسئله دیگر.
برخی افراد سفر میکنند ولی همچنان سیگار میکشند، یا در ظاهر در لژیون سیگار هستند ولی همچنان مصرف سیگار دارند. هفته پیش هم آقای مهندس در مورد این موضوع صحبت کردند، و گفتند بعضی افراد قلیان یا پیپ میکشند، ولی ضرر و زیان اینها بسیار بیشتر از سیگار است.
تازگی مصرف ویپ زیاد شده و در تبلیغات گفته میشود نیکوتین ندارد، در صورتی که هم نیکوتین دارد و هم اسانس و کلی مواد مضر دیگر که بهشدت سرطانزا هستند. در سیگار بیش از 5000 نوع مواد سمی وجود دارد، که قطران از همه مضرتر است و باعث سرطان میشود، زیرا روی کیسههای هوایی رسوب میکند و باعث میشود جذب اکسیژن صورت نگیرد.
گاهی من سفر درمانی خود را انجام دادهام ولی هرازگاهی سیگار یا قلیان استفاده میکنم، بعد میبینم حالم خوب نیست، نمیتوانم دو قدم راه بروم، سطح انرژیام پایین است و زود خسته میشوم. گاهی هم در مسیر ضد ارزشهای دیگری هستم، غیبت و قضاوت میکنم، حواسم به تغذیهام نیست، پیادهروی و ورزش انجام نمیدهم... هر کدام از اینها یک نقطه است که من در طول روز رسم میکنم. وادی سیزدهم میگوید هر حرکت من میتواند سرآغازی باشد برای خطوطی که در زندگی انتخاب میکنم.
ما که از اول روزی دو پاکت سیگار نمیکشیدیم، قدمبهقدم این اتفاق افتاد، اولین پک سیگار، همان اولین نقطه بود که من در مسیر زندگیام رسم کردم، و آن نقطه و نقطههای بعد از آن باعث شدند من دچار اعتیاد شوم. حال دوباره باید این مسیر را برگردم.
در ادامه درباره مثلث عقل و عشق و ایمان و خط خمر صحبت میکند. ما افرادی را میبینیم که مصرف کننده نیستند، ایمان، تفکر و تحصیلات بالایی دارند، کلاسهای معنوی میروند، به انسانها و طبیعت عشق میورزند، ولی حالشان خوب نیست و در تعادل نیستند. علت چیست؟ همان خط خمر درونی یا شبه افیونی بدن. اگر این سیستم در تعادل نباشد، حتی اگر سه ضلع دیگر این مثلث متعادل باشد، شخص حال خوبی ندارد. و یکی از مهمترین مسائلی که این خط خمر وجودی را دچار اختلال میکند، مصرف دخانیات است.
به قول استاد امین؛ بعضی درها را نباید باز کرد، به بعضی مسائل نباید ورود کرد. درست است که مثلث دانایی، تفکر، تجربه و آموزش است، ولی آیا هر چیزی را میشود تجربه کرد؟ مثلاً لازم است دزدی را تجربه کنم تا بفهمم کار بدی است؟ تجربه برخی مسائل، کار انسانهای نادان است. نباید وارد هر مسیر و راهی بشویم، چون تمام اینها نقطهگذاریهایی است که در زندگی انجام میدهیم و در آن مسیر حرکت میکنیم.
گردآوری و تایپ: مسافر مریم- نمایندگی لاله کرج
ویرایش و ارسال: مسافر خاطره
- تعداد بازدید از این مطلب :
75