English Version
This Site Is Available In English

آبروی علم به عمل آن است

آبروی علم به عمل آن است

ضمن عرض تبریک هفته راهنما خدمت تمامی راهنمایان کنگره۶۰ به‌ویژه راهنمایان شعبه ملاصدرا که اگر راهنمایان دیروز نبودند و از عصاره جانشان به ما نمی‌بخشیدند؛ قطع به‌یقین راهنمایان امروز نیز نبودند. اینک گفت‌وگویی با چند تن از راهنمایان مسافر و همسفر در عرصه خدمت ارزشمند راهنمایی در نمایندگی ملاصدرا ترتیب داده‌ایم که در ادامه شما را به بهره‌بردن از این گفت‌وگوی پر بار دعوت می‌کنیم.

همسفر ندا به‌همراه مسافر خود با آنتی‌‌ایکس مصرفی تریاک به‌روش DST همراه با دارو OT مدت‌زمان ۱۰ماه و ۱۱روز با کمک، راهنمایان محترم مسافر مهدی و همسفر الهه سفر کرده‌اند و درحال‌ حاضر ۴سال است که به‌دستور آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی وی در کنگره شطرنج و مسافرشان کشتی است.

با توجه به خدمت در جایگاه راهنمایی، لطفاً بفرمایید که نقش راهنما برای حضور پررنگ رهجو و خدمت کردن او در کنگره در چه موضوعی نهفته است؟
پاسخ راهنما همسفر ندا:

ما پیش از این‌که بخواهیم به رهجو و خدمت کردن آن‌ها بپردازیم، ابتدا باید نقش خود را مشخص کنیم که شخص پیش از آن‌که راهنما شود، یک رهجو بوده، رهجو نیز خواهد بود و در همه حال باید این موضوع را به‌یاد داشته باشد. من ندا پیش از انجام هر خدمتی، باید آگاه بوده و به خودم ثابت کنم که برای چه هدفی خواسته راهنما شدن و قرار گرفتن در این جایگاه را داشتم؛ بنابراین بایستی چهارچوب وظایف خودم را بر مبنا عشق و محبت قرار بدهم تا هیچ امری نتواند بنده را از خدمت کردن باز دارد؛ چراکه اگر راهنما توانست این موضوع را برای خود باز کند که برای چه باید خدمت کرده، در کنگره حضور داشته باشد، به دیگران کمک کند و هدف او از انجام این کار چیست! درواقع می‌تواند به رهجو نیز کمک کند.
راهنما در وهله نخست باید در لژیون، خوراک محبت و عشق را به رهجوی خود بدهد؛ بنابراین من برای این‌که این خوراک مهر و محبت را به آن‌ها بدهم، ابتدا باید خودم به آن عمل کنم. آقای مهندس بارها و بارها می‌فرمایند: آبروی علم به عمل آن است یعنی ابتدا من باید خودم به آن عمل کنم تا وقتی عمل کردم، علمی که از کنگره آموخته‌ام را به رهجو نیز انتقال بدهم. اکنون هرگاه رهجو عاشق عملکرد من راهنما، عاشق چهارچوب قوانین کنگره و عاشق خدمتی که راهنما انجام می‌دهد شد، آنگاه هر خواسته‌ای که کنگره و راهنما از او داشته باشد را عملی می‌کند؛ بنابراین هر خدمتی نیز به شخص محول شود، اون پیش‌قدم‌تر از هر کسی داوطلب شده و برای رسیدن به آن جایگاه، تمام تلاش خودش رو انجام می‌دهد؛ به‌عنوان مثال: ما هرگاه آقای مهندس را مشاهده می‌کنیم که هیچ عملی مانع حضور، انجام وظیفه و لطف ایشان در کنگره به ما نمی‌شود و ایشان بزرگترین الگو ما هستند؛ این عملکرد به من نیز می‌آموزد که در این چارچوب انجام وظیفه کنم.
امیدوار هستم که من راهنما نیز بتوانم خدمتگزار کنگره باشم، رهجویانی را پرورش بدم که با عشق و محبت در چهارچوب خدمتی قرار بگیرند و حضور آن‌ها روزبه‌روز در کنگره پررنگ‌تر باشد؛ زیرا اگر من راهنما خودم مسئولیت‌پذیر بوده، به‌موقع در جلسات کنگره حاضر شده و خدمت‌هایی که بین راهنمایان تقسیم می‌شود را با تمام وجود انجام بدم؛ قطع به‌یقین رهجو نیز همین کار را تکرار خواهد کرد؛ بنابراین گاهی‌اوقات من ندا خدمت‌هایی انجام می‌دهم که شاید رهجو متوجه آن نشود؛ اما اگر بنده این عمل را در درون خود با حس مثبت و عشق انجام بدهم، حتی اگر رهجو در لژیون نیز حضور نداشته و شاهد آن نباشد، آن خدمت را درک و دریافت می‌کند؛ بنابراین رهجو نیز برای رسیدن به آن جایگاه خدمتی تلاش کرده و با تمام وجود آن را انجام می‌دهد. در پایان از آقای مهندس حسین دژاکام، خانواده محترم ایشان، راهنما خود همسفر الهه و شما عزیزان که در این راستا زحمت می‌کشید، تشکر و قدردانی می‌کنم.

پاسخ راهنما مسافر احمد:
بار دیگر نیز سپاسگزار خداوند هستم که به بنده فرصت داده شد تا در این جایگاه خدمتی قرار بگیرم. اکنون در پاسخ به سؤالی که مطرح شده بایستی بیان کنم که نقش راهنما برای حضور پررنگ رهجو این بوده که در سیستم آموزشی کنگره‌۶۰، ابتدا ما باید از الگوها درس بگیریم تا به اندازه کافی تجربه کسب کنیم؛ بنابراین راهنما در اولین قدم، باید خود الگوی خوبی باشد تا رهجو نیز شاهد این عمل بوده و آموزش دریافت کند. نکته مهم این بوده که به دانایی‌ها و دانسته‌هایی که در کنگره مشاهده می‌کنیم و وجود دارند، عمل کنیم. یعنی دانایی ما باید تبدیل به دارایی ما بشود تا الگوی مناسبی برای رهجو باشیم؛ درنتیجه امیدوار هستم که در این مسیر بتوانیم بهترین الگو باشیم.
ما بایستی به سیستم درمانی کنگره۶۰، متد DST و آقای مهندس ایمان داشته باشیم و در ادامه شاکر خداوند باشیم که آقای مهندس چنین بستری را برای ما آماده کرده‌اند تا بتوانیم در آن هنر زندگی کردن را بیاموزیم. امیدوار هستم که الگوهای کنگره در همه حال پا برجا باشند و شعاع اضافه کنند تا انسان‌های دردمند و نیازمند بتوانند آموزش دریافت کرده و بهترین زندگی خود باشند.


تهیه گزارش و تایپ: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ویرایش و ویراستار: همسفر مرضیه، مرزبان خبری
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .