English Version
This Site Is Available In English

راهنما چیزی فراتر از معلم و استاد است

راهنما چیزی فراتر از معلم و استاد است

مقاله؛

شکرگزار خداوند هستم که بار دیگر فرصت و اجازه خدمت را به من داد. در مورد راهنما اگر بخواهیم صحب کنیم مطالب بسیار است امیدوارم بتوانم در این مقاله حق مطلب را ادا کنم. اگر بخواهیم بگوییم که راهنما چه کسی است، طبق مکتوبات کنگره ۶۰ ، کنگره بر اساس اصل پذیرفته شده کمک یک فرد رها شده از دام اعتیاد، به فرد در حال مصرف مواد مخدر فعالیت می‌کند. همان‌طور که مستحضر هستید در دنیا دو گروه صاحب‌نظر در مقوله اعتیاد به رسمیت شناخته می‌شوند که گروه اول پزشکان و روان‌پزشکان هستند و گروه دوم استادان و راهنمایانی که تجربه اعتیاد و رهایی از جامعه اعتیاد را دارند که راهنمایان کنگره ۶۰ از گروه دوم هستند.در کنگره شخصی می‌تواند در زمینه رهایی از دام اعتیاد کمک کند یا بهتر بگویم در جایگاه راهنمای dst باشد که علاوه بر تجربه اعتیاد و رهایی از آن علم و دانش مربوط به آن را کسب کرده باشد به عبارتی راهنما در کنگره ۶۰ شخصی است که در گذشته درگیر اعتیاد بوده و پس از گذراندن دوره درمان و رسیدن به رهایی که می‌دانیم این امر مستلزم گذراندن دوره خاص خودش هست و بدون این آموزش‌ها نمی‌توان به درمان قطعی رسید، دوره‌های آموزشی را گذرانده باشد.

باید گفت برای درمان و به رهایی رساندن افراد در کنگره ۶۰ تنها تجربه کافی نیست و باید تجربه در کنار علم و دانش و معرفت قرار بگیرد تا کامل شود و اینجا جا دارد یادآور شوم عزیزانی که در کنگره ۶۰ به درمان می‌رسند و در جایگاه راهنمایی قرار می‌گیرند از زمان ورود آنها تا زمانی که به رهایی می‌رسند به‌طور میانگین در بیش از ۲۱۶ کارگاه آموزشی و در بیش از ۲۰۰ جلسه آموزشی لژیون شرکت کرده‌اند و می‌توان گفت زمان بیش از ۶۰۰ ساعت تحت آموزش بوده‌اند.اگر بخواهیم برداشت کامل و کلی‌تری از واژه راهنما و راهنمایی داشته باشیم می‌توان گفت راهنمایی یعنی نشان دادن راه ، راه و مسیر رهایی از اعتیاد و درمان آن راهنمایی یعنی انتقال اطلاعات، دانش، آگاهی و تجربه از راهنما به رهجو و راهنمایی یعنی پرورش انسان سالم و صالح بودن و تعادل داشتن و به دیگر سخن می‌توان گفت راهنمایی بخشی از پروسه درمان و دوره‌ای تکمیلی جهت انسان شدن است. این را می‌دانیم و فراگرفته‌ایم که در کنگره ۶۰ راهنما چیزی فراتر از معلم و استاد است و اینکه از دیدگاه دیگر راهنمایی پرداخت زکات رهایی است.

افرادی که بیرون از کنگره هستند وقتی فعالیت کنگره را می‌بینند با دیدن افرادی که هیچ گونه حقوق، پاداش یا مزدی‌حتی بدون کوچک‌ترین چشم‌داشت در حد قدردانی و تشکر، مشغول خدمتگزاری هستند تعجب می‌کنند و می‌پرسند چطور بدون دریافت هیچ‌گونه حقوقی این فعالیت‌ها را انجام می‌دهند؟ در جواب این عزیزان می‌توان گفت این تعجب کردن طبیعی است زیرا آن‌ها نمی‌دانند که راهنمایان کنگره ۶۰ مسلح هستند به سلاح عشق و عقل و ایمان. باید بگویم که مهم‌ترین مشخصه راهنمایان کنگره ۶۰ محبت، عقل و ایمان است. اگر یک راهنما عاشق نباشد نمی‌تواند در این حوزه کار کند شاید ظاهراً راهنما هیچ مزدی دریافت نمی‌کند اما در صور پنهان آن‌ها بزرگ‌ترین پاداش را دریافت می‌کنند زیرا خداوند لیاقت خدمت به بندگانش را به هرکسی نمی‌دهد در واقع آنان بزرگ‌ترین خدمت را به خودشان می‌کنند و در آخر نیز این خدمت به خودشان باز می‌گردد و آن چیزی نیست جز سعادت و خوشبختی، کمال و نزدیک شدن به فرمان عقل است.در کنگره برای رسیدن به جایگاه راهنمایی، باید در دو آزمون فنی و آزمون جهان‌بینی شرکت نمود؛ که آزمون فنی شامل، فیزیولوژی سیستم‌های تولید کننده مخدرهای طبیعی جسم، چگونگی تخریب آن‌ها توسط اعتیاد، راه‌اندازی آن‌ها، تسلط کامل به مثلث درمان اعتیاد، پروتکل دی‌اس‌تی، شناخت انواع مواد مخدر، چگونگی تیپر یا کاهش، آشنایی با قوانین و همین‌طور آشنایی با ساختار کلی کنگره ۶۰ هست؛ و آزمون جهان‌بینی که هدف از این آزمون سنجش سطح علمی افراد در شناخت صور پنهان انسان و تأثیرات اعتیاد بر روی آن و چگونگی به تعادل رسیدن آن‌ها است. این تعادل فقط به درمان اعتیاد ختم نمی‌شود، بلکه تمام ابعاد زندگی انسان را شامل می‌شود.

کسانی که در آزمون راهنمایی قبول می‌شوند، فرم مخصوص راهنمایی را از مرزبان دریافت می‌کنند و بعد از تکمیل شدن آن را به مرزبانی تحویل می‌دهند. در قسمتی از این فرم که باید توسط راهنمای شخص داوطلب تکمیل شود، راهنما نظر خود را در مورد رهجو کتباً اعلام می‌کند. در واقع تأییدیه راهنما است. در مرحله آخر فرم‌های تأیید شده به دفتر دیده‌بان راهنمایان تحویل داده می‌شود؛ و بعد از گذراندن یک سری از مراحل پرونده باید به امضای دیده‌بان راهنمایان کنگره ۶۰ برسد و پس از آن داوطلب در مصاحبه حضوری باید قبول شود؛ و در آخر پرونده با امضای نگهبان کنگره ۶۰ به پیوست ورقه‌های امتحانی به دفتر راهنمایان سپرده می‌شود.


تایپیست: راهنما همسفر زهرا
ویراستار:همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر مهتاب(لژیون دوم)
ارسال: همسفر الهام نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .