English Version
This Site Is Available In English

راهنما یعنی از خود گذشتگی و فداکاری

راهنما یعنی از خود گذشتگی و فداکاری

                                  سلام دوستان ماه‌سلطان هستم همسفر

هفته راهنما بر کلیه راهنمایان بزرگ و گرامی کنگره۶۰ و آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان مبارک باد. اگر بخواهم در مورد احترام، حرمت، بزرگی و بخشش راهنما صحبت کنم و بنویسم قلم از نوشتن و زبان از گفتن آن قاصر است. می‌خواهم از زحمات این راهنماهای بزرگ در بخش همسفران مخصوص خانم آنی تشکر کنم که توانست پا به پای آقای مهندس حرکت کند و با آموزش‌های ناب و پر مهر ما را دلگرم کنگره کردند. از راهنمای خودم همسفر مرضیه عزیز تشکر می‌کنم و این روز را تبریک می‌گویم: من مدیون زحمات ایشان می‌باشم و ثمر این آموزش‌ها در زندگی و خانواده‌شان پربار و پربرکت باشد.

یادم می‌آید اولین روزی که به کنگره آمدم حال خرابی داشتم؛ اما در همان جلسات اول راهنمای عزیزم همسفر مرضیه با حال خوب مرا دلگرم کرد و توانستم خود را در این اقیانوس بزرگ جا دهم. من هم که قبلاً مانند موجی پرتلاطم بودم در دریا اکنون قطره آرام شدم در این اقیانوس بزرگ. خدا را شاکر هستم که کنگره را سر راه من قرار داد و توانستم خودم و مسافرم و خانواده‌ام را مجدد با حال خوش ببینم. انشالله خداوند عمری با عزت به آقای مهندس و خانواده محترم ایشان عنایت فرماید، تا ما انسان‌های دردمند بتوانیم از آموزش‌های ناب ایشان بهره ببریم و آن را در زندگی خودمان کاربردی کنیم. امیدوارم که بتوانم قدردان این بزرگان باشم و با خدمت کردن در کنگره شکرگزار کنیم.

                                  سلام دوستان ثریا هستم همسفر

 هفته راهنما را به تمام راهنمایان راه زندگی مخصوص آقای مهندس و خانم آنی بزرگوار تبریک می‌گویم. همچنین از راهنمای خودم همسفر مرضیه که توانست با از خود گذشتگی و فداکاری آرامش از دست رفته را به خانه من برگرداند تشکر می‌کنم و این هفته را به ایشان تبریک می‌گویم. 

راهنما یعنی نشان دهنده راه. راهنما به ما راه نشان می‌دهد و رهجو خود باید جوینده راه باشد. وظیفه راهنما نیست که دست رهجو را بگیرد و با خود در این مسیر بکشاند رهجو؛ باید خود خواست درمان شدن داشته باشد تا راهی که راهنمای به او نشان می‌دهد را ببیند. راهنمایان کنگره کسانی هستند که یا یک روز خود مصرف کننده بودند، یا اینکه در کنار یک مصرف کننده زندگی می‌کردند. راهنمایانی ک قبلاً خود مصرف کننده بودند، خواه یا ناخواه معلم اعتیاد برای دیگران بودند؛ اما اکنون تبدیل به معلمان درمان اعتیاد شدند. هیچ تبدیلی زیباتر از این تبدیل نمی‌باشد. آنان با راهنما شدن و خدمت کردن به انسان‌های دردمند و خواستار رهایی به نوعی بدهی خود را تا حدودی به کنگره پرداخت می‌کنند و در مقابل این زحمات هیچ مزد و پاداشی از طرف انسان‌ها دریافت نمی‌کنند؛ اما همچنان خداوند ب آنان وعده‌ای داد که وعده خداوند سعادت، خوشبختی راهنماها در زندگی، ارتقا و به کمال رسیدن می‌باشد. یک راهنما به عشق رهجو او را راهنمایی می‌کند، مانند پدری دلسوز و مادری مهربان بدون هیچ چشم داشتی. امیدوارم که ما در این هفته بزرگ بتوانیم با پاکت و دلنوشته و خدمت کردن به کنگره ذره از دریای محبت این راهنماها را جبران کنیم.

                                      سلام دوستان الناز هستم همسفر

هفته ی زیبای راهنما را ابتدا: به آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان و به راهنمای عزیز خودم همسفر مرضیه تبریک می‌گویم. هفته راهنما یعنی شکرگذاری، شکرگزاری از کسانی که بی منت و بدون هیچ دست‌مزدی و با عشق و محبت راه و روش درست زندگی کردن و قدردانی از خداوند را به ما آموزش می‌دهند. مانند مادری دلسوز مرا یاری داده‌اید و جبران از خودگذشتگی و تلاش‌های شما برای رسیدن خانواده‌ام به آرامش ناچیز است. انشالله بتوانم رهجوی خوبی باشم و در کنگره60 ثابت قدم بمانم.  

‌نویسندگان: همسفر ماه‌سلطان، همسفر ثریا، همسفر الناز، رهجویان راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویرایش: رابط خبری همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شوشتر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .