راهنما شخصی است که طبق قوانین کنگره۶۰ و برای خدمت در این جایگاه تأیید میشود. اساس کار راهنما بر مبنا محبت، عشق و ایمان بوده و به وسیله منابع آموزشی کنگره، کتابها، مقالات و سیدیها آموزشهای لازم را به رهجو انتقال میدهد؛ او شخصی آموزش دیده است که در ابتدا بهعنوان همسفر یا مسافر وارد کنگره شده و پس از گذشت مدتزمان ۱۰ الی ۱۱ماه با به تعادل رسیدن جسم، روان و جهانبینی به رهایی میرسد؛ بنابراین وی با ورود به سفر دوم، دریافت آموزشهای بیشتر و شرکت در آزمون راهنمایی با دریافت نتیجه قبولی به جایگاه راهنمایی با شال نارنجی خواهد رسید.
راهنمایان بدون هیچگونه چشمداشتی، تمام وقت خود را در اختیار رهجویان قرار داده و عاشقانه خدمت میکنند تا یک سفراولی یا سفردومی به حال خوش و تعادل برسد. راهنما بر اساس تجربهای که در زمینه اعتیاد گذرانده، میتواند بیماری اعتیاد را درمان کند؛ زیرا تجربه و آموزشهای لازم را فراگرفته و میتواند در پروسه درمان و رهایی، کار خود را به بهترین نحو انجام دهد؛ همچنین آموزشها و تجربیاتی که کسب کرده را به رهجو انتقال میدهد و رهجو نیز با دریافت این آموزشها، کاربردی کردن آنها و فرمانبرداری از راهنما، پیوند عشق و محبت را بهوجود میآورد.
جایگاه راهنما در مقابل رهجو، جایگاه استاد و شاگردی میباشد؛ بنابراین این جایگاه را نمیتوان با جایگاه دوستی مقایسه کرد؛ زیرا جایگاه راهنمایی در مرتبه بالایی از معرفت قرار دارد. این عزیزان عدالت و عمل سالم را سرلوحه عمل خود قرار داده و با عشق خدمت میکنند؛ بنابراین با عشق و محبتی که انتقال میدهند، امید به زندگی را در دل تکتک انسانهایی که غرق در تاریکی هستند زنده میکنند و راه و رسم درست زندگی کردن را به آنها آموزش میدهند.
اشخاصی که در کنگره خواستار جایگاه راهنمایی هستند، بایستی آموزشها و متون کنگره را مطالعه کرده، مرتب در کنگره و جلسات حضور داشته باشند، با خواسته قلبی و تلاشهای بیوقفه در این مسیر حرکت کنند. مهمترین ویژگی قرارگرفتن در جایگاه راهنمایی عشق به خدمتکردن و همنوعان است؛ عشق کمک به اشخاصی که در تاریکی فرو رفتهاند و اینگونه میتوانند مسئولیت خودشان را به خوبی اجرا کنند. راهنمایان در کنگره رب ما هستند و وظیفه تکتک ما است که با فرمانبرداری، خدمت کردن و درست سفرکردن زحمات این بزرگواران را جبران کنیم. بر ما واحب است که در هفته راهنما از زحمات این بزرگواران نهایت تشکر و قدردانی را داشته باشیم.
تشکر کردن به سه صورت انجام میشود که عبارتند از: تشکر زبانی، قلبی و عملی که ما در هفته راهنما با تشکر کردن به این عزیزان نشان میدهیم که ما زحمات شما را قدر میدانیم. در پایان هفته راهنما را در رأس خدمت جناب مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان تبریک عرض کرده و در ادامه تبریک و شادباش خدمت راهنمایان کنگره۶۰ در تمامی شعب و تبریکی ویژه نیز خدمت راهنمایان شعبه ملاصدرا عرض میکنم.
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
ویرایش و ویراستار: همسفر مرضیه مرزبان خبری
ارسال: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
134