English Version
This Site Is Available In English

پایان، سرآغاز سفری نو

پایان، سرآغاز سفری نو

سیزدهمین جلسه از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰ ویژه مسافران و همسفران به نمایندگی اردبیل، به استادی راهنمای محترم مسافر بهزاد، نگهبانی مسافر هادی و دبیری مسافر محمد جواد با دستور جلسه "وادی سیزدهم و تاثیر آن روی من"  پنج شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

در جهان هستی چیزی به نام پایان وجود ندارد. آنچه ما به آن پایان می‌گوییم، در حقیقت آغاز مرحله‌ای دیگر است. همه‌چیز در حال حرکت است، تغییر می‌کند، دگرگون می‌شود و این تغییرات ما را می‌سازد. انسان همواره در سفر است، چه آگاه باشد و چه نباشد. بسیاری از مردم درگیر روزمرگی هستند؛ تحصیل می‌کنند، کار می‌کنند، پول درمی‌آورند، اما شاید هرگز از خود نپرسند که هدفشان از زندگی چیست.

در کنگره ۶۰، همه ما مسافر هستیم. چه سفر اولی، چه سفر دومی و چه همسفر، ابتدا خود را مسافر معرفی می‌کنیم. این مفهوم، بار معنایی بزرگی دارد. کسی که در سفر اول است، نمی‌گوید «در حال ترک هستم»، بلکه می‌گوید «در حال درمان هستم»، چرا که سفر او هدفمند است. او برای درمان و تغییر آمده است. مسافر سفر دوم نیز همین‌طور؛ او می‌گوید: «من سفر می‌کنم تا حالم خوب شود.» چرا؟ چون به این آگاهی رسیده است که این مسیر برایش ضروری است. دیگران کاشته‌اند و او خورده است، اکنون او می‌کارد تا دیگران بهره ببرند.

فرقی نمی‌کند که در چه جایگاهی هستیم یا به کدام نقطه می‌رویم، آنچه اهمیت دارد این است که در مسیر درست حرکت کنیم. زمانی که در مسیر درست باشیم، دیگر اضطراب، ناامیدی و ترس معنایی نخواهند داشت. اگر پایانی وجود ندارد، چرا باید نگران باشیم؟ هر نقطه‌ای که در آن هستیم، آغاز یک مرحله جدید است. مهم این است که بدانیم برای چه این سفر را آغاز کرده‌ایم و به کجا می‌خواهیم برسیم.

زندگی همچون رودخانه‌ای جاری است. ما نباید با نگاه به گذشته حال خود را خراب کنیم، بلکه باید از گذشته درس بگیریم. اگر تا به امروز سفرمان خوب نبوده، اشکالی ندارد. همین که اکنون متوجه شده‌ایم، یعنی فرصتی برای تغییر داریم. یک مسافر یا همسفر هر لحظه می‌تواند نقطه جدیدی برای آغاز خود مشخص کند. نباید بگوییم که دیگر تغییری ممکن نیست، چرا که این افکار همان نیروهای منفی هستند که مانع از ادامه مسیر ما می‌شوند.

بنابراین، اگر در مسیر کنگره ۶۰ هستیم، باید بدانیم که این یک نعمت است. اگر این را درک کنیم و قدردان باشیم، دیگر هیچ بهانه‌ای برای خارج شدن از مسیر نخواهیم داشت. خداوند در قرآن فرموده است که هر کس در صراط مستقیم باشد، تمام کائنات به کمک او خواهند آمد. این مسیر برای همه باز است و هر کس بخواهد، می‌تواند حرکت کند. مهم این است که اولین قدم را برداریم و آغازگر تغییر باشیم.

تهیه و ارسال گزارش: مسافر اشکان(لژیون ۶)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .