English Version
This Site Is Available In English

وادی سیزدهم وادی حرکت و امید

وادی سیزدهم وادی حرکت و امید

پنجمین جلسه از دوره بیست و ششم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی باباطاهر همدان با استادی مرزبان مسافر مسعود، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «وادی سیزدهم و تاثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ٢٣ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ١٧:٠٠ شروع به کار کرد.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مسعود هستم مسافر

شاکر و سپاسگزار ایزد منان هستم که این توفیق حاصل شد یک بار دیگر در این جایگاه بنشینم و از یکایک شما عزیزان آموزش بگیرم. از جناب مهندس و خانواده محترم ایشان بابت فراهم نمودن این مکان مقدس و امن و بابت آموزش‌های بی‌نظیرشان تقدیر و تشکر می‌کنم. تشکر ویژه دارم از راهنمای گرانقدر سفر اولم آقای اسماعیل امرایی که اجازه دادند در این جایگاه بنشینم و آموزش بگیرم. تشکر می‌کنم از آقا عبدالله ایجنت محترم شعبه و راهنمای حال حاضرم و خسته نباشید جانانه عرض می‌کنم به مرزبان‌های فعلی که انصافاً در خدمت به کنگره از جان خودشان مایه گذاشتند. عرض تبریک دارم به مرزبان‌های عزیزی که برای این دوره جدید انتخاب شدند و آرزوی موفقیتی بزرگ در جاده زندگی و خدمت به کنگره از خداوند منان برای آن‌ها خواستارم.

در مورد دستور جلسه، وادی سیزدهم، پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است؛ وادی‌ها در واقع یک سری قوانینی هستند که ما را برای رسیدن به تعادل، آرامش و آسایش هدایت می‌کنند و پله‌هایی هستند که با آموزش و درک صحیح هر وادی و کاربردی کردن آن‌ها در زندگی می‌توانیم از یک گذرگاه عبور کنیم و وارد مرحله بعدی شویم.

وادی سیزدهم هم مانند دیگر وادی‌ها کلمه به کلمه‌اش برای ما آموزش است. این وادی به من می‌گوید که هیچ پایانی نیست و هر مرحله‌ای که تمام می‌شود مرحله جدیدی شروع خواهد شد. هیچ چیز در هستی ثابت نیست تنها چیزی که ثابت است قوانین الهی است. وادی سیزدهم در تمام سطوح زندگی، در تمام مراحل زندگی، هر روزمان، هر ساعت و هر ثانیه زندگی ما تاثیرگذار است. زندگی ما را افکار، اعمال و اندیشه ما تشکیل می‌دهد که از کنار هم قرار گرفتن این نقاط خطوط زندگی ما ترسیم می‌شوند. ما در زندگی خطوط بسیار زیادی داریم که این خطوط را ما توسط جهل یا دانایی خودمان و انتخاب خودمان ترسیم کردیم.

وادی سیزدهم وادی انتخاب راه درست، حرکت و امید است که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست تا ابدیت ادامه دارد. یاد می‌گیریم که پایانی وجود ندارد هر مرحله که به پایان می‌رسد سرآغاز خط و یا مرحله دیگری خواهد بود. اما با توجه به قدرت اختیاری که ما انسان‌ها داریم می‌توانیم در کنار آن با تفکر این آغاز و پایان را به گونه‌ای برای خودمان خوب یا بد، زشت یا زیبا رقم بزنیم. امیدوارم که همه ما در زندگی خطوط زیبایی ترسیم کنیم. آقای مهندس در سی‌دی آغاز و پایان مثلثی برای ما ترسیم کردند که یک ضلع آن آغاز، ضلع دیگرش پایان و قاعده این مثلث نتیجه و تجربه است. به این معنا است که این آغاز و پایانی که صورت می‌گیرد چه نتیجه‌ای به دست می‌آید؟ در مسیر و خطی که آغاز کرده‌ایم و به پایان رسانده‌ایم باید ببینیم چه نتیجه‌ای برای ما داشته است و چه اتفاقی افتاده است؟

ما در هر دوره از زندگی که باشیم روزی به پایان می‌رسد و بلافاصله در جای دیگر و به شکل دیگری نقطه جدیدی خلق می‌شود. با حرکت و تلاش ما ادامه پیدا می‌کند و با رسیدن به خط پایان دوباره خط جدید شروع می‌شود که هیچ وقت نباید از تلاش و کوشش دست برداریم.

وادی سیزدهم به وضوح به ما می‌گوید که در سفر اول و گرفتن گل رهایی از دستان جناب مهندس پایان کار ما نیست بعد از سفر اول باید سفر دوم را آغاز کنی و با تلاش و خدمت کردن می‌توانی به آرامش و صلح برسی. یعنی سکون جایز نیست، یاس و ناامیدی جایز نیست. اگر در سفر اول درست حرکت کردی، به موقع سر جلسات آموزشی حاضر شدی، سی‌دی نوشتی، آموزش درست گرفتی، به حرف راهنمایت گوش کردی با یک دست پر وارد مرحله بعد که سفر دوم است می‌شوی در غیر این صورت من مثل مرداب می‌شوم، مرداب هم دقیقاً از سکون به وجود می‌آید.

یک زمانی بود همه ما راه‌های مختلف ترک اعتیاد را تجربه کردیم و در نهایت با شکست مواجه شدیم، فکر می‌کردیم که دیگر به آخر خط رسیدیم و هیچ راهی برای خروج از اعتیاد و تاریکی‌ها وجود ندارد اما با کشف روش DST و پیدا کردن صورت مسئله اعتیاد توسط آقای مهندس و پیدا کردن درمان قطعی اعتیاد برای همه ما دنیای جدیدی باز شد تا همه ما که در عمق تاریکی اعتیاد بودیم خارج شویم و فصل جدید از زندگی را آغاز کنیم.

موضوع بعدی در وادی سیزدهم راجع به قلم صحبت شده است که حتی در قرآن هم به قلم قسم یاد شده است و این نشان دهنده اهمیت نوشتن سی‌دی است که آقای مهندس کاملاً به موضوع نوشتن سی‌دی اهمیت زیادی داده است. هر مسافر یا هر عضوی برای این‌که بتواند در مسیر درست کنگره قرار بگیرد باید سی‌دی‌ها را بنویسد که ما نقش مهم نوشتن سی‌دی را در این‌جا می‌فهمیم که هم‌زمان با نگارش سی‌دی ما از نقش صوت، نور و حس بهره می‌بریم. از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید سپاسگزارم.

 

 

 

تایپ: مسافر محمدرضا ( لژیون نهم )
عکس: مسافر محمدرضا ( لژیون چهارم )
تنظیم و ارسال: مسافر مسعود مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .