English Version
This Site Is Available In English

چراغی برای نمایان کردن راه

چراغی برای نمایان کردن راه

دستورجلسه دهم از دوره دوازدهم سری کارگاه‌های لژیون ویلیام وایت کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران بانگهبانی  راهنمای وایت اقای سعیدجنگانیان ودبیری مسافرمختار بادستورجلسه وادی سیزدهم وتاثیران روی من ونیکوتین سه‌شنبه ۲۳بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰شروع بکار کرد.

وادی‌های کنگره مانند چراغی هستند که راه را برای ما نمایان می‌سازند تا با قدرت اختیاری که داریم و تفکر و اندیشه راه درست را انتخاب کنیم، انسان در هر کجا قرار دارد اختیار کامل به او داده شده و یا اختیار دارد که در هر لحظه خط و یا مسیر زندگی خود را اگر بر وفق مراد نیست تغییر دهد.
وادی سیزدهم به ما می‌گوید پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است؛ یعنی با مرگ هم آغاز دیگری خواهیم داشت و این موضوع ترس و ناامیدی ناشی از مرگ را که یکی از بزرگ‌ترین ترس‌های انسان می‌تواند باشد را از بین می‌برد و انسان را برای این جهان و جهان بعدی هدفمندتر می‌کند.
در این وادی یاد گرفتیم که هر حرکت ما نقطه‌ای را خلق می‌کند که سرآغاز نقطه بعدی است که حرکت‌های بعدی ما را به وجود می‌آورد، این موضوع همیشه تداوم دارد و سکون بر هیچ موجودی جایز نیست. اگر شروع و پایان هر نقطه از زندگی را خوب بنویسیم سرآغاز خط بعدی هم خوب می‌شود؛ ولی اگر خط‌به‌خط زندگی را بد بنویسیم مسلماً روی سرآغازهای بعدی هم می‌تواند تأثیر بگذارد. ولی این وادی هم مثل سایر وادی‌ها به انسان امید می‌دهد که اگر در مرحله‌ای از زندگی شکست خوردیم، این پایان راه نیست و ما باید این مراحل را بگذرانیم؛ چون لازمه‌ تکامل ما هستند، برای کسب تجربه و دانش و یافتن راه، ما می‌توانیم باهمت، تلاش و تفکر سرآغاز خط بعدی را خوب آغاز کنیم. وادی سیزدهم پیام مهمی که درمورد مسئله اعتیاد دارد این است که به فرد می‌آموزد که پایان سفر اول، پایان کار نیست و سفر دوم آغاز می‌شود و برای رسیدن به تعادل بیشتر و پایه‌های مستحکم باید در سفر دوم هم مانند سفر اول با تمام توان پیش برویم.

ما میلیارد‌ها سلول در بدن داریم و در هر سلول اندامی به نام میتوکندری وجود دارد که همان نیروگاه سلول است، یعنی انرژی را تولید می‌کند و انسان برای هر کاری، حتی خوابیدن نیاز به انرژی دارد و میتوکندری کارش این است، مواد غذایی خورده شده را به انرژی تبدیل کند و ما این انرژی را فقط به یک‌شکل می‌توانیم به دست آوریم و آن‌هم به‌وسیله مولکولی به نام ATP صورت می‌گیرد. حالا نیکوتین کجای بدن ماست؟ دقیقاً اینجا یک واسطه می‌خواهیم به اسم نیکوتین آمید که پایه آن، نیکوتین است. یعنی ما در بدن خود نیکوتین داریم، حتی بیشتر از همه ناقل‌های عصبی هم داریم، چرا؟ برای این‌که ما در هر سلول نیکوتین را داریم و ترشح می‌شود و حالا زمانی که شخص مصرف‌کننده، سیگار، قلیان و دخانیات است نیکوتین را به‌صورت دستی وارد بدن می‌کند و تمام این نیروگاه سلولی که توضیح دادیم را تعطیل می‌کند و دیگر نیکوتین در بدن ترشح نمی‌شود و مسدود می‌گردد. اینجا است که شخص احتیاج به انرژی دارد و مدام باید سیگار مصرف کند و این‌گونه نیست که مثل یک شخص تریاکی یا شخصی که مواد مخدر مصرف می‌کند، به ۳ بار در روز بسنده کند، شخصی که مصرف‌کننده سیگار و دخانیات است مدام سیگار مصرف می‌کند، حتی شب از خواب بیدار می‌شود و سیگار مصرف می‌کند و دوباره می‌خوابد؛ این افراد خواب منظمی هم ندارند، به دلیل این‌که در خواب هم انرژی کم می‌آورند و نیاز به مصرف دارند.

تایپ : مسافر باقر 

ارسال : مسافر ابراهیم 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .