English Version
This Site Is Available In English

همه هستی در حال جریان است

همه هستی در حال جریان است

وادی سیزدهم می‌گوید: پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است. هر وادی راهی را به ما نشان می‌دهد؛ از وادی اول که وادی تفکر است تا وادی چهاردهم که وادی عشق و محبت است. همه هستی در حال جریان است. برای این که از دوره‌ای خارج شویم سه عامل نیاز است تا از آن بگذریم: تغییر، تبدیل، ترخیص. شخص سفر اولی باید تغییر کند، تفکرات اشتباه گذشته‌ی ما باید تغییر کند. اگر تغییر ایجاد شود، تبدیل صورت می‌گیرد و سپس ترخیص که همان یوم الفصل است انجام می‌شود؛ یوم الفصل به معنای روز جدایی است. روز جدایی یا لحظه‌ی جدایی لحظه‌ای که از یک مرحله، وارد مرحله‌ی دیگری می‌شویم. جایی که زندگی پایان می‌یابد و جایی که زندگی جدید شروع می‌شود.

مثلا اگر فردی الکلی یا معتاد بمیرد در جهان دیگر الکلی و معتاد بیدار خواهد شد؛ چون اعتیاد بیماری روح و روان است. تعریف نقطه و خط را در این وادی آموختیم که پایان و شروع هر دوره‌ای را نقطه می‌گویند. مثلا نقاط خیلی زیادی در زندگی ما جاری است تا این نقاط را بشناسیم مثل اعتیاد. خط: پایان سفر اول می‌شود، درمان، یک خط است، ورزش یک خط است، خط هم می‌تواند در جهت ارزش‌ها باشد و هم در جهت ضد‌ارزش‌ها. در این وادی نشانه‌های انسان تک بعدی، دو بعدی و سه بعدی را آموختیم. انسان تک بعدی قادر به حل مشکلاتش به تنهایی نیست. انسان‌های دو بعدی انسان‌هایی هستند که همیشه در صلح و آرامش هستند و دیگران را دوست دارند.

انسان‌های دو بعدی به راحتی و به تنهایی از مشکلات عبور می‌کنند؛ برای تبدیل شدن انسان تک بعدی به انسان دوبعدی نیاز به عقل و ایمان و عشق است که یک مثلث ترسیم می‌شود. از نشانه‌های انسان سه بعدی این است که عقل، عشق، ایمان و خمر او به مرحله‌ی لازم رسیده است. همه‌ی هستی و همه‌ی موجودات را دوست دارد، در میان انسان‌ها و با انسان‌هاست. خط چهارم در حالتی نامرئی به نمایش درمی‌آید که نام آن خط خمر است، عدم تعادل یا عدم فعالیت و عملکرد نامناسب همین خط نامرئی می‌باشد؛ اگر خط نامرئی خمرخوب کار نکند خطوط اصلی عقل و عشق و ایمان قادر به کار کردن نیستند. درون این فرد همانند شهر ویرانی است که چشمه‌هایی از آب‌های تلخ و زهرآگین دارد.

غذای ساکنین گیاهان خاردار خشک، گرس، برگ‌های کوکائین و ... است و هیچ آسایش و آرامشی نیست. حال اگر خط خمر خوب کار کند درون فرد همانند شهر سرسبزی است که چشمه‌های جوشانی جاری هستند که در مجموع چهار گروه از نهرهای اصلی را به وجود می‌آورند: نهرهای عقل، نهرهای عشق، نهرهای ایمان و نهرهایی که به انواع شراب‌هایی تشبیه شده‌اند که شادی افزا هستند بدون خماری. نهرهای عقل نهرهایی هستند که به آب های زلال تشبیه می‌شوند و خطوط عقلی به کارهایی گفته می‌شود که معقول باشند. یعنی برای اجرای آن‌ها از فرمان عقل پیروی کنیم در سایه معرفت، عمل سالم و عدالت. نهرهای عشق، نهرهایی هستند که به انواع عسل‌ها تشبیه شده‌اند و نهرهای ایمان به شیرهایی تشبیه شده‌اند که طعم آن‌ها تغییر نمی‌کند.

ایمان یعنی تجلی نور قدرت مطلق در انسان. در سیمای انسان، در قلب انسان و در احساس انسان. از نشانه‌های فردی که ایمان دارد: چهره ای آرام، روشن و مهربان است. نهرهای ایمان مثل ایمان به خود، ایمان به قدرت مطلق، به طبیعت و هستی به خانواده و پدر و مادر و فرزند و ... بنابراین وقتی ایمان وجود نداشته باشد گویی چیزی برای حفظ انسان روی این کره‌ی خاکی وجود ندارد. عاشقی که فاقد عقل و ایمان باشد در توهم کامل به سر می‌برد و در نهایت هر چه عاقل‌تر، عاشق‌تر و هر چه عاشق‌تر با ایمان‌تر و هر چه با ایمان‌تر عاقل‌تر. امید به اینکه همه‌ی‌ما بتوانیم در مسیر زندگیمان پایان‌ها و سر آغازهای خوبی را داشته باشیم و با آموزش‌های ناب کنگره‌ی‌۶۰ مسیری سرشار از آرامش را برای خودمان بسازیم و با کوله باری از آموزش‌ها و خوبی‌ها قدم به مراحل بعدی زندگی‌مان بگذاریم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
تهیه مقاله: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر ندا دبیر سایت
همسفران نمایندگی پردیس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .