سلام دوستان زهره هستم مسافر نیکوتین و یک همسفر
«پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است.»
نقطه، شروع و پایان یک دوره است و نشانهای که دارای مفهوم میباشد. نقطه، پایان نیست؛ بلکه سرآغاز هر انسانی برای رسیدن به روشناییها است. شروع هر چیزی از یک نقطه میباشد؛ زمان سپری میشود تا ذرهذره به نقطه دیگر برسیم؛ چیزی که مهم است زندگی کردن بین شروع و پایان نقاط است و این به خود ما بستگی دارد که بخواهیم درست زندگی کنیم یا نه! موجودیت و مفهوم، یک رویداد یا پروسه است که در قالب یک انسان یا شخصیت میتواند شکل بگیرد؛ مثلاً هر رفتار ما میتواند یک نقطه باشد که از کنار هم قرارگرفتن، شخصیت ما را شکل میدهند. پایان هر نقطه؛ یعنی رسیدن به مقصد که هدف، حرکت ما است. این پایانها و شروع از سر خط را در تمام سطوح زندگی تجربه میکنیم. کسانی که از پایان کارها هراس دارند، هیچزمانی نمیتوانند در طول مسیر، قدر لحظات زندگی را بدانند؛ اگر با هر شروعی و خط جدیدی که در زندگی خود آغاز میکنیم، بتوانیم در راه ارزشها قدم برداریم؛ از پایان نمیهراسیم.
در سیدی «شروع از یک نقطه» گفته شده: «انسان در هر جایگاه و شرایطی که باشد، بهعنوان ذرهای در هستی برای حرکت باید از یک نقطه به آرامی شروع کند، پلهپله جلو رود تا به مرحله آخر برسد؛ وگرنه هدف برایش دوردست است و به چشم دیده نمیشود.»
«از قلم است که گامهای بلندش در سراسر گیتی، روان و جاری میشود». نکته مهم در اینجا قلم است و فوقالعاده ارزشمند است؛ حتی در کتاب آسمانی به آن قسم خورده شده است. هر چیزی که به نگارش درآید و مکتوب شود، ماندگار میشود. در وادی سیزدهم میآموزیم که قلم یعنی از تصور به تصویر درآوردن اندیشهها که ابزاری برای تکامل بشریت میباشد. اگر تغییر ایجاد شود، تبدیل صورت میگیرد و سپس ترخیص که همان یومالفصل است، انجام میشود.
سلام دوستان مرضیه هستم یک همسفر
در وادی سیزدهم صحبت از پایان و آغاز است؛ پایان زندگی در این بعد و آغازی در بعد دیگر. در این وادی به تغییر، تبدیل و ترخیص اشاره میکند و مثالی راجع به چاه، دلوی خالی، طناب و چرخچاه میزند که مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص را نشان میدهد و با کمی تفکر میبینیم همان پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است را نشان میدهد. پایان دوره بارداری برای یک مادر و پا به دنیای جدید گذاشتن یک نوزاد و یا یک انسان دیگر و این پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است را میتوان در بسیاری از امور شاهد بود؛ مثل ازدواج، طلاق، زندان و غیره؛ بنابراین این وادی به من میخواهد بگوید که هر موجودی بمیرد در جای دیگری بیدار میشود و به حیات خود ادامه میدهد و باز اگر آنجا هم بمیرد از روزنه دیگر سر به در خواهد آورد؛ البته با همان خصوصیاتی که رفته است. برای من خیلی جای تعجب دارد وقتی صحبت از این میشود که انسان با همان خصوصیاتی که رفته در بعد دیگر هم آن خصوصیت را دارد؛ مثلاً اگر فردی معتاد بوده در جهان دیگر هم معتاد خواهد بود یا حتی با هر خصوصیات مثبت و منفی که داشته است، وقتی از این جهان برود آن خصوصیات با او همراه خواهد بود. راجع به تأثیراتی که این وادی در من داشته است، میتوانم بگویم که تمامی مشکلاتی که من در گذشته و قبل از ورود به کنگره داشتم به علت نبودن تفکر و اندیشه بود و امروز با آموزشهایی که در کنگره به من داده شد با خواندن و کارکردن آنها و در زندگی به اجرا گذاشتن آنها فهمیدم که بهترین راه همان صراط مستقیم است و اینکه از مسیر ضد ارزشها نمیتوانم به ارزشها برسم. قبل از آشناییام با کنگره من در ضد ارزشهای بسیاری زندگی میکردم؛ ولی برای اینکه در ارزشها زندگی کنم، باید به ضد ارزشها پایان بدهم و آغازی در راه ارزشها داشته باشم. پایان هر نقطه سر آغاز خط دیگری خواهد بود موضوعی ادامهدار است؛ حتی در کنگره هم میتوان شاهد این بود؛ مثل رهایی و ورد به سفر دوم و قرارگرفتن در جایگاههای خدمتی که یک رهجو میتواند یکی پس از دیگری به آن دست پیدا کند.
سلام دوستان مریم هستم یک همسفر
در مسیری که قدم میگذاریم، خطوط و نقاط زیادی وجود دارد و اینکه من چگونه این خطوط را ترسیم کنم و در چه جهتی قدم بگذارم مهم است. ممکن است ما در یک خط و یا در یک مرحله شکست بخوریم و موفق نشویم؛ اما راه و خط دیگری وجود دارد که همه اینها بستگی به دانش و تلاش ما دارد که چگونه مسیرمان را انتخاب کنیم؛ چون پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری بوده، هست و خواهد بود. در وادی قبل (وادی دوازدهم) ما با سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص آشنا شدیم که در تمامی مراحل حیات ما نقش بهسزایی دارد. کسانی که در مسیر دوازده وادی قبل گام برداشته باشند با ورود به وادی سیزدهم درمییابند که این وادی حاوی پیامی عام و بسیار مهم برای تمامی امورات زندگی ما است. در وادی سیزدهم میآموزیم که قلم یعنی از تصور به تصویر درآوردن اندیشهها که ابزاری برای تکامل بشریت میباشد. اگر تغییر ایجاد شود، تبدیل صورت میگیرد و سپس ترخیص که همان یومالفصل است، انجام میشود؛ پس از بنای حقیقت و شناخت آن، باید پا به عرصه عمل بگذاریم. اگر تغییرات در جهت تعالی انسانها باشند و به سوی ارزشها پیش بروند، زندگی مملو از صلح و آرامش خواهد بود. شروع هر چیزی از یک نقطه است؛ زمان سپری میشود تا ذرهذره به نقطه دیگر برسیم؛ چیزی که مهم است زندگی کردن بین شروع و پایان نقاط است و این به خود ما بستگی دارد که بخواهیم درست زندگی کنیم یا نه! اگر با هر شروعی و خط جدیدی که در زندگی خود آغاز میکنیم، بتوانیم در راه ارزشها قدم برداریم؛ از پایان نمیهراسیم.
سلام دوستان فرنگیس هستم یک همسفر
«از قلم است که گامهای بلندش در سراسر گیتی روان و جاری میشود؛ گویی جویها به هم میپیوندند تا رود یا رودهای خروشان را تشکیل دهند و آن محتوا را به همه انسانها برسانند.»
وادیهای کتاب عشق، همانند پلهای نیرومندی هستند که بر فراز درههای ژرف جهل و خودخواهی، تعصب و تکبر، ناامیدی، وحشت و ... استوار گردیدهاند تا از صعود و سقوطهای بیمورد و خطرناک در مسیر عبور از رشته کوههای دنیای تاریک و توهم در رسیدن به جهان روشنایی و واقعبین جلوگیری نمایند. «پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری بوده و هست و خواهد بود.» این جمله نقطه امید و تفکری را در دل ما روشن میکند که وقتی مرحلهای به پایان میرسد، مرحله دیگری آغاز میشود و این موضوع تا ابدیت ادامه دارد. در هستی همهچیز در حال تغییر، تبدیل و ترخیص میباشد؛ تنها چیزی که تغییر نمیکند، قوانین و فرمانهای قدرت مطلق هستند. در وادی سیزدهم به من یادآور میشود که سختیها همیشه هست و اگر میخواهم انسانی کارآزموده، آزاد و رها شوم باید از این عقبهها عبور کنم تا بتوانم مرحمی بر جراحات زخمیشدگان باشم. در این وادی، چهار نهر اصلی را به من یادآور میشود که مکمل همدیگر هستند؛ نهر عقل به آب زلال، نهر عشق به عسل، نهر ایمان به شیر و نهر خمر به شراب تشبیه شده است و هرچه بیشتر مست این شراب الهی باشی، عاقلتر و هوشیارتر هستی. هر کدام از این نهرها جایگاه خاص خودشان را دارند و باعث میشوند ما انسانها در صلح و آرامش زندگی کنیم.
رابط خبری: همسفر فرنگیس رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون دوازدهم)
عکاس خبری: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر شهناز رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
227