استاد امین در سی دی نشریات فرمودند:
ممکن است بعضی افراد، گمان کنند کسی که معلم جهانبینی است، حال خیلی خوبی دارد؛ در حالی که معلم جهان بینی، به دلیل داشتن گرههای زیاد و حال خراب، به دنبال راهی جهت خروج از تاریکیها است تا بتواند، با تلاش به مطالبی دست پیدا کند تا هم باری از روی دوش خود بردارد و همچنین این مطالب برای دیگران نیز، قابل استفاده باشد.
در ادامه، استاد امین فرمودند: من خالق مطالب جهانبینی نیستم و این مطالب زاییدهی ذهن من نیست. من نیز از خواندن و گوش دادن به سیدیها، چیزهایی را دریافت کرده و به حال خوب و خوش، میرسم.
حس، از مهمترین اجزاء صور پنهان در انسان میباشد؛ زیرا حس، اولین نیروی به کارگیری قوهی عقل، میباشد. نیروهای بازدارنده، هیچ کاری بلد نیستند به جزء یک کار، آن هم آلوده و خراب کردن حس، در انسان است. حال با حسادت، غیبت، طعنه زدن، منیت، ترس، ناامیدی و یا هر نیروی بازدارندهی دیگر، که ابزاری هستند که در کلامالله یا جایی که سخن خداوند بیان گردیده، مطرح شده و همچنین به انسان در مورد آنها هشدار داده شده است که این کارها را، انجام ندهید؛ چه کنیم؟ تمامی کار نیروهای بازدارنده، خراب کردن حس انسان است. کسی که طعنه میزند یا آدرس غلط میدهد، حسش خراب میشود. انسان اگر خیلی مرد باشد، نباید با آن حس خراب، دست به کاری بزند؛ زیرا با آن حسی که دارد، خرابی و مصیبت به بار میآورد.
انسانهایی هوشیارند که بتوانند خود را، از این چرخههای حس منفی خارج کنند و به تعادل برگردند. انسانهایی وجود دارند که درگیر این بازیها و تلهها میشوند و هم چنان ادامه میدهند. این بازیها مانند تکانهای، انسان را منفجر و از مسیر خارج کرده و به تدریج نابود میکند. گاهی ادامه دادن این بازیها از سوی بعضی انسانها، آن قدر مشتاقانه به نظر میرسد که گویی، سرشان برای شر، درد میکند.
حال چه کسانی و چگونه میتوانند از چنین بازیهایی خارج شوند؟
باید طنابهای محکمی داشته باشیم که اگر اشتباهی مرتکب شدیم، هلاک نگردیم. حال این اشتباه ممکن است اعتماد کردن به کسی و یا رابطهی عشقی، اخراج شدن از کار و یا هر چیز دیگری باشد. قطعاً انسان اگر اشتباه نکند، رشدی هم در کار نیست؛ اما نباید اشتباه از روی عمد باشد؛ بلکه انسان گاهی تمام محاسبات را انجام داده، تفکر و مشورت می کند و به گمان این که جای پایش محکم است، شروع به حرکت میکند و ناگهان متوجه میشود که محاسباتش، اشتباه از آب درآمده و در حال سقوط است. این جا، تنها چیزی که او را نجات میدهد طنابهایی است که با خود برداشته است که در مسیر کنگره ۶۰ این طنابها، همین نشریات میباشد.
چگونه میتوان به نشریات کنگره ۶۰ علاقمند شد؟
زمانی که انسان کاری را انجام میدهد و جواب میگیرد؛ یعنی در کاری که زمان و انرژی صرف کرده و میبیند که پیشرفت حاصل شده، تغییرات به وجود میآید. شما میتوانید با استفاده از سیدیها و نشریات کنگره ۶۰، این تغییرات را مشاهده کنید. اینها کلید هستند و ما با این کلیدها میتوانیم درهای بسته را، باز کنیم؛ البته نه با دندان، چنگ، زور و مشت. ما باید این کلیدها را از کنگره ۶۰ بگیریم و روی آنها تفکر کنیم و نحوهی استفاده و به کار بستن آنها را فرا بگیریم. مثلاً وقتی دچار احساس نفرت میشویم، بدانیم چه کار کنیم تا این احساس نفرت، تبدیل به احساس خوب شود.
در کنگره ۶۰ آب میوههای متعددی وجود دارد، مانند: اردوهای آموزشی، جلسات صبحگاهی، استخر، شنا و... که مهمترین آنها نشریات است. کسی که از این آبمیوهها استفاده کند، میتواند از تنوع حسها و نیروها برخوردار گردد. درست مانند نقاشی کردن، که به غیر از رنگ سیاه، میتوان از تنوع رنگهای رنگین کمان نیز، استفاده کرد و اثر جاودانهای خلق نمود. او (انسان) هم میتواند از این حسهای مثبت، برای حرکت در مسیر کنگره ۶۰ و درمان، بهره ببرد و اسیر نیروهای بازدارنده، نگردد.
نویسنده : همسفر مریم رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
ویراستاری : همسفر ندا رهجوی راهنما فاطمه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر زینب رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
ارسال : همسفر فاطمه رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول) دبیرسایت
همسفران نمایندگی بروجرد
- تعداد بازدید از این مطلب :
82