English Version
This Site Is Available In English

درزندگی نباید روی یک نقطه ماند.

درزندگی نباید روی یک نقطه ماند.

جلسه دوم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ همسفران نمایندگی بروجرد با استادی راهنما همسفر فاطمه ،نگهبانی همسفر فاطمه ودبیری همسفر مهناز با دستور جلسه «وادی سیزدهم (پایان هرنقطه سر آغاز خط دیگریست ) وتاثیر آن روی من»روز یک شنبه ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
ابتدا خدا را شکر می‌کنم که توفیق داد یک بار دیگر، این جایگاه را تجربه کنم. از آقای مهندس و خانواده‌ی محترمشان تشکر می‌کنم که این جایگاه امن را، برای ما درست کردند که ما بتوانیم بیاییم و مقداری از آن ناراحتی‌ها و خستگی‌هایمان کاسته شود. از راهنمایان خوبم، خانم معصومه و خانم نسرین تشکر می‌کنم و امیدوارم که سالیان سال زنده باشند.
در مورد دستور جلسه "وادی سیزدهم پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است و تاثیر آن روی من"
ما در وادی‌ها، از وادی اول که تفکر است شروع کردیم و یکی یکی وادی‌ها را پشت سر گذاشتیم و به وادی سیزدهم رسیدیم. به قول آقای مهندس؛ وادی‌ها کلید هستند. هر وادی یک کلیدی برای هر کدام از مشکلات زندگی ما است.به نظر من، این وادی‌ها برای ما یک مرجع هستند وقتی یک مشکلی داریم، مثلاً اگر دچار نفرت شدیم، به وادی چهاردهم برمی‌گردیم یعنی عشق؛ چون جهان بر مبنای اضداد به وجود آمده است.
حالا وادی سیزدهم می‌گوید: پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگریست. ما در زندگی عادی خودمان قبل از کنگره، در خیلی از جاها از روی ناآگاهی، اگر در زندگی مشترکمان مشکلی پیش می‌آمد، سر یک نقطه ماندیم، که مثلاً فلان مشکل برای من پیش آمده و تمام نمی‌شود. چقدر غر زدیم و ناامید شدیم و تلاشی برای حل مشکل نکردیم. ولی وقتی وارد کنگره شدیم فهمیدیم که در زندگی، نباید روی یک نقطه ماند. به گفته آقای مهندس، آب هم در یک جا بماند، تبدیل به گنداب می‌شود.
در وادی سیزدهم از چند واژه استفاده شده است؛ واژه عشق، ایمان و عقل. در مورد خمر هم صحبت شده که خمر، در وجود همه‌ی ما هست و همه‌ی این عشق، عقل، ایمان، کج خلقی‌، وسواس بودن و خیلی از مشکلات دیگرمان بر پایه‌ی این خمر، استوار است.
وقتی در کنگره آموزش می‌گیریم، آن چشمه را جوشان می‌کنیم. ما باید خمرمان را مثل چشمه، لای روبی کنیم که آن عشق، عقل و ایمان پدیدار شود. حرف آقای مهندس این است که ما، از یک انسان یک بعدی به انسان چند بعدی، تبدیل شویم.
در زندگی، ما خطوط زیادی داریم که این می‌تواند مشکلات و یا پیروزی باشد؛ یعنی خطوط مختلفی در زندگی وجود دارند و باید این زندگی ادامه داشته باشد. کسی موفق می‌شود که در کنار آن مشکلاتی که دارد، به قول معروف خط آن صاف باشد و در خطوط خودش حرکت کند.
امیدوارم همه‌ی ما بتوانیم با آموزش‌های کنگره، از یک انسان یک بعدی به یک انسان چند بعدی تبدیل شویم.

مرزبان کشیک : همسفر حمیده
تایپ : همسفر فاطمه رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
عکاس : همسفر زینب رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
ویراستاری : همسفر ندا رهجوی راهنما فاطمه (لژیون دوم)
ارسال : دبیر سایت همسفر فاطمه رهجوی راهنما معصومه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی بروجرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .